yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Φτιάξαμε σήμερα με το μάστορα το πολύζυγο+δίζυγα. Όλο το πρωί κολλούσαμε σίδερα. Ετοίμασα και τις τρύπες στο έδαφος, σε λίγες μέρες (θα φύγω διακοπες μεθαυριο) θα το τοποθετήσω + το τσιμεντάρισμα + το βάψιμο κι έτοιμο το μωρο. Θα ανεβάσω και φώτο μόλις ολοκληρωθεί η δουλειά. 5
Mau/Maus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μπράβο Τζον, αν βρεθούμε προς τα μέρη σου θα έχουμε και κάπου να κάνουμε προπονησουλα!! ~~~ Γαμησε η φώτο!! Παίξε ρε τουμπανιαρη και λίγο πόδια, κρίμα είναι!! 4
k4ts0u Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Καλημέρα, Αποφάσισα να δοκιμάσω το foam rolling μιας και ακούω διάφορα καλά γι αυτο και ήθελα να ζητήσω συμβουλές για την αγορά του. Απ'ότι κατάλαβα για αρχάριους είναι αυτά με τη λεία επιφάνεια και το μέγεθος απλά βοηθάει στο να μη σου φεύγει εύκολα (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Έριξα μια ματιά στο amazon και στα "dense rollers" έιχαν μερικά αρνητικά σχόλια σχετικά με τη σκληρότητα τους. Έχετε μήπως κάποια πρόταση ή απλά να δοκιμάσω ένα από αυτά;
wizzy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Καλημέρα, Αποφάσισα να δοκιμάσω το foam rolling μιας και ακούω διάφορα καλά γι αυτο και ήθελα να ζητήσω συμβουλές για την αγορά του. Απ'ότι κατάλαβα για αρχάριους είναι αυτά με τη λεία επιφάνεια και το μέγεθος απλά βοηθάει στο να μη σου φεύγει εύκολα (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Έριξα μια ματιά στο amazon και στα "dense rollers" έιχαν μερικά αρνητικά σχόλια σχετικά με τη σκληρότητα τους. Έχετε μήπως κάποια πρόταση ή απλά να δοκιμάσω ένα από αυτά; Να δοκιμάσεις το foam rolling για ποιο σκοπό; Stretching, αποθεραπεία κτλ; Άσχετο: Έκανα χτες την τρίτη προπόνηση της εβδομάδας, καλά πήγε. Μετά, έκατσα κι υπολόγισα τις ημερομηνίες μέχρι τις διακοπές και μένουν ακριβώς 7 εβδομάδες, όσες κι οι εβδομάδες προπονήσεων! "Κούμπωσε" μια χαρά! Θα στείλω κι ένα email στο customer support του software για να τους ρωτήσω τι να κάνω μετά την αποχή των 2 εβδομάδων πριν την έναρξη του τελευταίου block προπονήσεων.
k4ts0u Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Να δοκιμάσεις το foam rolling για ποιο σκοπό; Stretching, αποθεραπεία κτλ; Ναι, κοιτούσα διάφορα προγράμματα για warmup/stretching και είδα σε αρκετά χρησιμοποιούν το foam rolling. Ένα αρκετά γνωστό που βρήκα και το έχει είναι το Limber 11.
Toxo <3 lover Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλοκαίρι είναι, να μην πάνε σε καμιά παραλία τα παιδιά; Εγώ πάντως πήγα! Οι δικές μου προπονήσεις (τύπου) καλά κρατούν, το φαγητό πάλι έχει πρόβλημα λόγω μαζεμένων εορτών. Τα kettlebells έχουν γίνει οι πιο καλοί μου φίλοι καθώς η γυμνάστρια τους έχει μια αδυναμία και αγοράζει διαρκώς κι άλλα για να μπορεί να γίνει ανελέητη. Το γυμναστήριο από την άλλη όσο πάει και αδειάζει και είναι παράδεισος. 4
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλοκαίρι είναι, να μην πάνε σε καμιά παραλία τα παιδιά; Εγώ πάντως πήγα! 20170625_164126.jpg Οι δικές μου προπονήσεις (τύπου) καλά κρατούν, το φαγητό πάλι έχει πρόβλημα λόγω μαζεμένων εορτών. Τα kettlebells έχουν γίνει οι πιο καλοί μου φίλοι καθώς η γυμνάστρια τους έχει μια αδυναμία και αγοράζει διαρκώς κι άλλα για να μπορεί να γίνει ανελέητη. Το γυμναστήριο από την άλλη όσο πάει και αδειάζει και είναι παράδεισος. γενικως ναι πεφτει η κινηση στα γυμναστηρια οποιουδηποτε ειδους.ο κοσμος παραλια πλεον πηγαινει .οτι εκαναν εκαναν καποιοι.αλλοι βεβεαια ειναι και εποχιακοι.ειδικα weekends πολυ νεκρα.για το φαγητο παντα θα υπαρχουν πειρασμοι οποτε θελει λιγο προσοχη.το κακο με τα gym ειναι οτι σε πολλα η θερμοκρασια δεν παλευεται λογω λιγων ac.Ναι, κοιτούσα διάφορα προγράμματα για warmup/stretching και είδα σε αρκετά χρησιμοποιούν το foam rolling. Ένα αρκετά γνωστό που βρήκα και το έχει είναι το Limber 11.εχω κανει 3 φορες streching με βαρη λαστιχα και roller foam και γενικως ηταν ωραια.ειναι πολυ λιγα για να πω κατι εμπεριστατωμενο αλλα δεν χανεις κατι να δοκιμασεις.ειναι ωραια να τεντωνεις.δεν εχω κανει με το foam roller το απλο αλλα εχω κανει με αυτο της εικονας αλλα ενταξει δεν ειχα καποιο παραπονο.δεν μπορω να κανω συγκριση βεβαια με το απλο αφου δεν το εχω δοκιμασει ακομα
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ακολουθεί ίσως δύσκολη ερώτηση. Το (γρήγορο - δεν ξέρω αν έχει σημασία) περπάτημα στον διάδρομο σε σχέση με το κλασσικό περπάτημα σε έδαφος, έχει την παραμικρή διαφορά?? Όσον αφορά την ενδυνάμωση που κάνει και τον τρόπο που η κίνηση επιδρά στο σώμα και πιθανώς καταπόνηση ποδιών. Υπήρξε αυτή η απορία μετά από μια κουβέντα με φυσικοθεραπευτή ο οποίος υποστήριξε ότι έχει σημαντική διαφορά (χωρίς να το αιτιολογήσει). Εμένα μου φάνηκε πολύ παράξενο και γιαυτό ρωτάω εδώ τους ειδικούς περί γυμναστικής, και ελπίζω να μου φύγει η απορία
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Εχει, οταν περπατάς στο δρόμο ή γενικά σε έδαφος το οποίο μένει σταθερό αναγκάζεσαι να σπρώξεις το βάρος σου μπροστά ενώ στον διάδρομο αυτό δεν συμβαίνει (επειδή ο διάδρομος πάει προς τα πίσω) με αποτέλεσμα να βάζεις λιγότερη δύναμη
Alithinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πείτε μου μια συμβουλή βρε guys. Ξεκίνησα πάλι να κάνω γυμναστική πριν 1 βδομάδα. Περπάτημα 20~40 λεπτά την ημέρα, και βάρη 5 φορές την εβδομάδα. Έχω χάσει 3 κιλά σ αυτή την εβδομάδα. Γενικά, παλιά ήμουν παχύσαρκος. Απο μια στιγμή και έπειτα όμως ξεκίνησα να γυμναζομαι και να αλλάζω διατροφικές συνήθειες. Καθε τόσο κάνω γυμναστική για ενα διάστημα, σταματάω, ξεκινάω ξανά.. Αυτό που παρατηρώ και φοβάμαι είναι ότι το δέρμα μου κάνει γραμμές που δε φαίνονται ωραία, λογο των κιλών που χάνω. Το λίπος που έχει απομείνει απ την άλλη για να κάψω, δεν είναι ομοιόμορφα σε όλο το κορμί αλλά σε μερικά σημεία. Έτσι αν και επιτέλους διαγράφεται ο θώρακας μου και τα κόκαλα, εχω σημεία αλλά που κρέμονται κομμάτια λίπος. Υπάρχουν κάποια ειδικά πράγματα που μπορώ να κάνω για αυτά τα 2 ; Να πω οτι είμαι σε πολύ αυστηρό budget και λογο αυτού δεν ακολουθώ πιστά ούτε τη συνιστώμενη διατροφή, ούτε παίρνω όλα αυτά τα συμπληρώματα που παίρνουν οι άλλοι.
wizzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ναι, κοιτούσα διάφορα προγράμματα για warmup/stretching και είδα σε αρκετά χρησιμοποιούν το foam rolling. Ένα αρκετά γνωστό που βρήκα και το έχει είναι το Limber 11. Συνηθώς χρησιμοποιώ (χρησιμοποιούσα, καλύτερα...) το foam rolling για αποθεραπεία μετά από μεγάλες ποδηλασίες. Έκανε πολύ καλή δουλειά. Το σημαντικό, για μένα, είναι αφενός να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις με το foam roller (σημείωσε ότι η μία επιλογή δεν αποκλείει την άλλη) κι αφετέρου να ακολουθείς συγκεκριμένες ρουτίνες ασκήσεων για κάθε χρήση - δηλαδή, να μην κάνεις στα κουτουρού. Ρίξε και μια ματιά σε αυτό που γράφει ο poulinos πιο πάνω.
Vapir Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πείτε μου μια συμβουλή βρε guys. Ξεκίνησα πάλι να κάνω γυμναστική πριν 1 βδομάδα. Περπάτημα 20~40 λεπτά την ημέρα, και βάρη 5 φορές την εβδομάδα. Έχω χάσει 3 κιλά σ αυτή την εβδομάδα. Γενικά, παλιά ήμουν παχύσαρκος. Απο μια στιγμή και έπειτα όμως ξεκίνησα να γυμναζομαι και να αλλάζω διατροφικές συνήθειες. Καθε τόσο κάνω γυμναστική για ενα διάστημα, σταματάω, ξεκινάω ξανά.. Αυτό που παρατηρώ και φοβάμαι είναι ότι το δέρμα μου κάνει γραμμές που δε φαίνονται ωραία, λογο των κιλών που χάνω. Το λίπος που έχει απομείνει απ την άλλη για να κάψω, δεν είναι ομοιόμορφα σε όλο το κορμί αλλά σε μερικά σημεία. Έτσι αν και επιτέλους διαγράφεται ο θώρακας μου και τα κόκαλα, εχω σημεία αλλά που κρέμονται κομμάτια λίπος. Υπάρχουν κάποια ειδικά πράγματα που μπορώ να κάνω για αυτά τα 2 ; Να πω οτι είμαι σε πολύ αυστηρό budget και λογο αυτού δεν ακολουθώ πιστά ούτε τη συνιστώμενη διατροφή, ούτε παίρνω όλα αυτά τα συμπληρώματα που παίρνουν οι άλλοι. αυτό ειναι που λέμε skinny fat. Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να βάλεις πολλούς μυς και να χάσεις σωστά ολο αυτό το έξτρα λίπος που κουβαλάς. αυτό δεν το καταλαβαίνω , επειδή το έχω ξανακούσει κ απο άλλους δηλαδή , έχει τύχει να θέλω να κάνω οικονομία μέχρι αηδίας και να τρώω 2 μήνες πάμφθηνες τροφές , κάθε μέρα τις ίδιες 4 τροφές και να ειμαι έτσι . ο μόνος λόγος που δεν το κάνω για πάντα αυτό μιας κ συμφέρει οικονομικά ειναι πως γουστάρω να τρώω, οπότε αν δεν χρειάζεται να κάνω οικονομία τρώω με ποικιλία. ακριβό ειναι να φας καθαρά όταν θες να έχεις ποικιλία στις τροφές σου , αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα , αν δεν σε παίρνει οικονομικά κάνεις υποχωρήσεις , αλλιώς αποδέχεσαι πως δεν θα έχεις ωραίο σώμα κ πας παρακάτω. το άλλο με τα συμπληρώματα πάλι πέρα απ το οτι δεν σου χρειάζονται στην περίπτωση σου δεν θα σε βοηθούσαν και κάπου παρεπτιπτόντως ημουν 1,70-135kg+ (σχεδόν 2 φορές χ το ύψος μου) οπότε κάτι ξέρω για να στα λέω 4
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ακολουθεί ίσως δύσκολη ερώτηση. Το (γρήγορο - δεν ξέρω αν έχει σημασία) περπάτημα στον διάδρομο σε σχέση με το κλασσικό περπάτημα σε έδαφος, έχει την παραμικρή διαφορά?? Όσον αφορά την ενδυνάμωση που κάνει και τον τρόπο που η κίνηση επιδρά στο σώμα και πιθανώς καταπόνηση ποδιών. Υπήρξε αυτή η απορία μετά από μια κουβέντα με φυσικοθεραπευτή ο οποίος υποστήριξε ότι έχει σημαντική διαφορά (χωρίς να το αιτιολογήσει). Εμένα μου φάνηκε πολύ παράξενο και γιαυτό ρωτάω εδώ τους ειδικούς περί γυμναστικής, και ελπίζω να μου φύγει η απορία α.στο διαδρομο πατας πανω σε ενα κομματι λαστιχο(αποκατω εχει ξυλο συνηθως ) οποτε ειναι πιο μαλακο σε καποιες περιπτωσεις απο την ασφαλτο εκει εξω.παντα εξαρτατε που θα τρεξεις.ασφαλτος?χωμα?γρασιδι?ταρταν?βουνο? επισης περα απο αυτο κανε ενα απλο τεστ για να δεις πως αλλαζουν καποια πραγματα στον διαδρομο.βαλε την μεγιστη ανηφορα πχ 15 % και βαλε τον διαδρομο κοντα στο 6 με 7 για να ειναι ενα γρηγορο περπατημα.δοκιμασε να περπατησεις γρηγορα χωρις να κρατιεσαι απο μπροστα δηλαδη το σωμα σου πιο ορθιο και δοκιμασε να κρατιεσαι και απο τις λαβες μπροστα.θα δεις οτι στην δευτερη περιπτωση θα κουραστεις πολυ λιγοτερο και θα μπορεις να πηγαινεις πιο ανετα στο 6 με 7 απο οτι αν δεν κρατιεσαι πουθενα. αυτό ειναι που λέμε skinny fat. Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να βάλεις πολλούς μυς και να χάσεις σωστά ολο αυτό το έξτρα λίπος που κουβαλάς. αυτό δεν το καταλαβαίνω , επειδή το έχω ξανακούσει κ απο άλλους δηλαδή , έχει τύχει να θέλω να κάνω οικονομία μέχρι αηδίας και να τρώω 2 μήνες πάμφθηνες τροφές , κάθε μέρα τις ίδιες 4 τροφές και να ειμαι έτσι . ο μόνος λόγος που δεν το κάνω για πάντα αυτό μιας κ συμφέρει οικονομικά ειναι πως γουστάρω να τρώω, οπότε αν δεν χρειάζεται να κάνω οικονομία τρώω με ποικιλία. 17521670_10207895410852564_694749984_o.jpg ακριβό ειναι να φας καθαρά όταν θες να έχεις ποικιλία στις τροφές σου , αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα , αν δεν σε παίρνει οικονομικά κάνεις υποχωρήσεις , αλλιώς αποδέχεσαι πως δεν θα έχεις ωραίο σώμα κ πας παρακάτω. το άλλο με τα συμπληρώματα πάλι πέρα απ το οτι δεν σου χρειάζονται στην περίπτωση σου δεν θα σε βοηθούσαν και κάπου παρεπτιπτόντως ημουν 1,70-135kg+ (σχεδόν 2 φορές χ το ύψος μου) οπότε κάτι ξέρω για να στα λέω να προσθεσω κατι ακομα.αν για καποιο λογο δεν μπορει να βαλει τοσους μυς που χρειαζονται για να μην κρεμονται κομματια δερμα οπως λεει πολλες φορες αυτο εχει στειλει ατομα σε γιατρους για να κοψουν αυτα τα κομματια δερμα. και ο λογος δεν ειναι μονο ο αισθητικος αλλα ειναι και θεμα υγειας.πχ αν καποιος χασει πολλα κιλα και κρεμασει η κοιλια τοτε το κατι κομματι που δεν αναπνεει μπορει να μολυνθει επειδη ιδρωνει συνεχεια κτλ κτλ 2
wizzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Νέο record σήμερα: Σπίτι - εργασία σε 25:35! 14,1χλμ με μέσο όρο 33,17χλμ/ώρα και max speed 55,66χλμ. Το max speed θα μπορούσε να ήταν υψηλότερο. ΟΚ, οι συνθήκες ήταν διαφορετικές από την προηγούμενη φορά (λιγότερη κίνηση στους δρόμους, δεν κουβαλούσα τσάντα στην πλάτη). Παρατήρησα ότι ξεκίνησα με ενθουσιασμό κι όρεξη τη διαδρομή (κυρίως από τη σκέψη ότι δεν κουβαλάω επιπλέον βάρος στην πλάτη), οπότε είπα να "το παλέψω" για να γράψω χρόνο. Το πρόβλημα είναι ότι ξεκίνησα από την αρχή με ένταση κι από τη συνεχή προσπάθεια κατέληξα να "παίζω" συνέχεια σε υψηλούς παλμούς (μέσος όρος 148, max 171) , με αποτέλεσμα σε ένα σημείο της διαδρομής που ο δρόμος προσφέρεται για να "τα δώσω όλα" δεν είχα πολλά περιθώρια για να ανέβω πιο ψηλά σε παλμούς (άρα και προσπάθεια), εξ ου και το σχόλιο περί max speed. Οπότε, εκεί συνειδητοποίησα ότι θα ήταν καλύτερα να είχα ξεκινήσει λίγο πιο "μαλακά" τη διαδρομή από το σπίτι διότι η οικονομία δυνάμεων πήγε "περίπατο". Μετά σκέφτηκα ότι εκτός του ότι θα πρέπει να επιστρέψω σπίτι μέσα στο καταμεσήμερο, υπό 38 βαθμούς Κελσίου , η βραδυνή προπόνηση προβλέπεται "κόλαση" (VO2max στο 125% του FPT) και ήθελα να κλαίω... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις