Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω δημιουργήσει ένα iso από μία bluray ταινία που έχω. Είμαι σε cfw 3.55.

Το ps3 μπορεί να παίξει αυτό το backup με κάποιον τρόπο πχ multiman, showtime ή να την streamάρω τέλος πάντων από το pc στο ps3 ή θα πρέπει να την μετατρέψω αναγκαστικά σε ματρόσκα για να την αναγνωρίσει? Η ταινία μου είναι σε μορφή iso και έχει μέγεθος 41 GB. Μου τρέχει κανονικά στο pc είναι τσεκαρισμένο, τη σύνδεσα με ένα εικονικό drive.

Επειδή είναι όμως σε μορφή 3d θέλω να τη δω στη μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού μου, το monitor μου δεν υποστηρίζει 3d. Παίζει κάτι τέτοιο, γίνεται? Ή να μην ασχοληθώ καθόλου δεν υπάρχει καμία πιθανότητα.

για ποιον λογο εχεις κρατήσει copy με αυτό τον τρόπο την ταινία; δεν νομιζω να υποστηρίζει iso μορφή το showtime.. αρα η μόνη πιθανή λύση που βλέπω είναι να βρεις κάποιο πρόγραμμα να την μετατρέψεις σε 1080p mkv... Πάντως δν έχεις τπτ να χάσεις να δοκιμασεις να περάσεις το iso στο εσωτερικό του ps3 μέσω ftp και να δεις αν το φορτώσει το showtime..

edit. παιζει dvd iso λέει.. οπότε δεν έχεις τπτ να δοκιμάσεις να το παιξεις απο το εσωτερικό σκληρό.

Video playback

• Showtime supports all video formats supported by libav
  • DVD playback from DVD drive or direct from ISO files
  • VDPAU accelerated video decoding (on Linux)
  • OpenGL accelerated deinterlacing
  • Cell/SPU accelerated h264 decoding (on PS3)

Επειδή είδα ότι ψάχνατε fix για το journey ειδα ότι κυκλοφόρησε fix.

Επεξ/σία από kallair
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοώ για να περάσω το REBUG από 3,55 true blue που έχω πρέπει να βάλω αν κατάλαβα καλά την 3,55 KMEW,

Την 3,55 ΚΜΕW την περνάω απευθείας πάνω απο την 3.55 true blue η περνάω την oficial 3.55 kai μετα την 3,55 KMEW

(πάντα από recovery).

Δημοσ.

Χαίρετε παίδες!

Πέρασα χθες το βράδυ το Rebug 4.21 (πριν ήμουν σε kmeaw 3.55), αλλά έχω πρόβλημα με τα καινούρια παιχνίδια που πέρασα σήμερα.

Συγκεκριμένα το Assassin's Creed III (Duplex χωρίς να βάλω το fix) και το NFS: Most Wanted δεν παίζουν, ενώ το Dishonored παίζει μια χαρά.

Όλα τα παλιά που είχα ήδη περασμένα μέσα παίζουν μια χαρά.

Μήπως έχετε καμμιά ιδέα τι φταίει?

Τελικά όλα OK με το ACIII!

Χρειαζόταν να φτιάξω έναν άδειο φάκελο με όνομα ASSASSIN_ISO μέσα στο USRDIR.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω το NFS: Most Wanted να δουλέψει....

Δημοσ.

Εννοώ για να περάσω το REBUG από 3,55 true blue που έχω πρέπει να βάλω αν κατάλαβα καλά την 3,55 KMEW,

Την 3,55 ΚΜΕW την περνάω απευθείας πάνω απο την 3.55 true blue η περνάω την oficial 3.55 kai μετα την 3,55 KMEW

(πάντα από recovery).

Οσοι ειναι σε True-Blue3.55 -> KMEAW3.55 μεσω recovery->Rebug 4.21 απο το ΧΜΒ (οχι απο recovery)

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω το NFS: Most Wanted να δουλέψει....

Εμενα μου παιζει με το official update του και την κονσολα spoofed μεσω του rebug toolbox σε 4.31

Δημοσ.

kallair thanks για την απάντηση, σε ποιό μέρος είναι καλύτερα να τη βάλω την ταινία στον εσωτερικό σκληρό του ps3, δηλαδή σε ποιό φάκελο?

Μπορώ να την κάνω ftp με filezilla, αλλά σε ποιό μέρος? Έτσι χύμα? Να δημιουργήσω ένα φάκελο στον hd του ps3 και να τη ρίξω εκεί μέσα?

Δημοσ.

Οσοι ειναι σε True-Blue3.55 -> KMEAW3.55 μεσω recovery->Rebug 4.21 απο το ΧΜΒ (οχι απο recovery)

Εμενα μου παιζει με το official update του και την κονσολα spoofed μεσω του rebug toolbox σε 4.31

Σε ευχαριστώ. Το κατάλαβα

Δημοσ.

kallair thanks για την απάντηση, σε ποιό μέρος είναι καλύτερα να τη βάλω την ταινία στον εσωτερικό σκληρό του ps3, δηλαδή σε ποιό φάκελο?

Μπορώ να την κάνω ftp με filezilla, αλλά σε ποιό μέρος? Έτσι χύμα? Να δημιουργήσω ένα φάκελο στον hd του ps3 και να τη ρίξω εκεί μέσα?

οπουδηποτε αρκει να θυμασαι το directory. αν θυμαμαι καλα εχει κ directory videos οποτε βαλε το εκει.
Δημοσ.

thanks man, θα το τεστάρω σήμερα και θα σου πω αν δούλεψε, την ταινία την κατέβασα και ήτανε σε αυτήν τη μορφή, δεν την έφτιαξα εγώ. Να δούμε, αν δε δουλέψει κάνω μετατροπή. Το καλύτερο πρόγραμμα για μετατροπή ποιό είναι το dvdfab χρησιμοποιείς?

Δημοσ.

καλησπερα πωσ μπορω να τσιπαρο το ps3 moy εχω κανει upd 4.31 version αν ξερει καποιος να μου απαντηση plz [email protected]

οπως λενε και τα παιδια απο πανω. Απο την 3.41 εκδοση και πανω δεν γινεται να το "ΤΣΙΠΑΡΕΙΣ" ή να του κανεις "JAILBREAK"... Διαβαζε καθολου τι λενε οι αλλοι και μετα γραφεις..
Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ mtzs για ακόμα μια φορά... You rock!:)

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει καταφέρει κανείς να βρει και να κατεβάσει το journey...

Δεν μπορώ να το βρω πουθενά....

Δημοσ.

Χάρη στη βοήθεια του mtzs πέρασα και εγώ το 4.21 cfw της Rebug. Όλα καλά μέχρι στιγμής αν και με παίδεψε λίγο το dishonored (τελικά ήθελε δισκάκι για να παίξει). Δεν πιστεύω πως υπάρχει πια λόγος για κάποιον να μένει σε 3.55. Καλύτερα να αναβαθμίσει.

Δημοσ.

Επειδη εχω μεινει αρκετα πισω. Τι χρειαζεται πλεον για να χακαρουμε το ps3; Βασικα δε ξερω εαν γινεται να χακαριστει το δικο μου. Πριν λιγες ημερες το εκανα Updage στο τελευταιο firmware, εαν δε κανω λαθος ηταν το 4.31

Δημοσ.

Είμαι σε kmeaw 3.55 και έχω πρόβλημα με κάποια παιχνίδια. Συγκεκριμένα:

1)το ico & shadow of the colossus κάνει ότι πάει να τρέξει και με ξαναγυρίζει στο xmb

2)το red dead redemption κάνει την κονσόλα να κολλάει μόλις φανεί η μαύρη οθόνη όταν πάει να τρέξει

3)το heavy rain move edition όταν πάει να κάνει την εγκατάσταση(στο σημείο που δείχνει πως θα φτιάξουμε ένα origami με το χαρτάκι) δεν γεμίζει καθόλου την μπάρα με την πρόοδο της εγκατάστασης παρόλο που δεν κολλάει το ps3.

4)έκανα κατα λάθος update στο mortal kombat 9 και πλέον μου ζητάει 3.60 firmware για να παίξει, ξαναπέρασα το eboot αλλά τίποτα, υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να ξαναδουλέψει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...