Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δες τι λεει καποιος με cfw που το αγορασε για να παιζει online:

when ever i create a new psn account and connect to the black ops 2 servers i get banned like 5 seconds later. im on cfw rogero 4.30 v1.00. I BOUGHT THE GAME. Does rogero cfw have the privay patch installed on it? How is activision doing this so fast? Help me please im almost out of accounts.

Επομενως ξεχνα το online εκει

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαιρετίζω το forum. Μόλις απέκτησα μέσω φίλου ένα PS3 Slim 2k (date code 9D) με περασμένο το 4.00. Υπάρχει κάποιος με E3-flasher (αν είναι και Γλυφάδα ακόμα καλύτερα) που να μπορεί να με βοηθήσει;

Δημοσ.

γεια παιδια ξερει μηπως κανεις αν γινετε να συνδέσω το τηλεχειριστήριο του xbox 360 me usb  στο ps3?? υπαρχουν τιποτα drivers η τπτ παρόμοιο ??   για σπασμενο ps3 μιλαω

για αυτο εδω τι λετε http://viewitem.eim.ebay.gr/TURBO-CROSS-BATTLE-XBOX-360-CONTROLLER-ADAPTER-FOR-PS3/180870740440/item

κανεις δεν ξερει ????

Δημοσ.

Βγηκε ΜΜ 4.20.00 ο οποιος εχει νεο payload (καταργηθηκαν τα παλια Standard και Hermes)

Ο Deank λεει οτι αυτο δινει καλυτερη συμβατοτητα για να τρεχουν τα παιχνιδια discless

Τα παιχνιδια που δεν ετρεχαν discless με τα προηγουμενα payloads εχουν τωρα 80% πιθανοτητα να τρεξουν

Ειναι οτι πρεπει για οσους εχουν χαλασμενο BlueRay

Επισης για οσους χρησιμοποιουν Rogero και Stealthman εαν εκκινουν το παιχνιδι απο το εικονιδιο του δισκου δε χρειαζεται να κανουν restart την κονσολα για να φορτωσουν ΜΜ απο το app_home οπως γινοταν πριν.

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν είναι συμβατό με cfw 3.55 και 4.21.

Όχι ότι με αφορά, αλλά αν ισχύει, καλό είναι να το ξέρουν κάποιοι.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, τώρα που το έψαξα, πρόκειται για τις εκδόσεις από 5.00 και μετά, όπου δε θα προσφέρει υποστήριξη (θα εγκαθίστανται, αλλά δε θα υποστηρίζει την ορθή λειτουργία, με το να διορθώνει bugs κ.τ.λ.).

Δημοσ.

παιδιά επειδή ψάχνω να πάω το play για φτιαξιμο (αν έχετε κάποιον μου  λέτε, από Αθήνα- Πειραιά ) τι firmware να μου εγκαταστήσει ? γιατί βλέπω στον καινούργιο  multiman λέει

(For 3.55DEX and 4.21DEX mM now supports split-games,adds better disc-less compatibility and also allows loading of PS1backups in BIN+CUE format from internal/external.

Τα 4.30 CEX, 4.31 CEX ???

Δημοσ.

Δοκιμασε αλλη στιγμη, πολλες φορες ο σερβερ του υπερφορτωνει και αργει αισθητα.

προσπαθω απο χθες για το update mm απο 4.19 se 4.20 και μου βγαζει μολις παταω να κατεβει "error occured while downloading the update Please try again later." 

λετε να εχει κανενα προβλημα το πσ μου να το βαλω απο στικακι?

Δημοσ.

Δεν ειναι προβλημα απο πσ3. Καντο μεσω στικ και ενημερωσε

Καλο ειναι να δωσεις static ip στο πς3 στα network settings

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...