Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με rogero cfw 4.30 2.05 και τελευταιο multiman  αλλα εγκατεστημενο σε εσωτερικο δισκο παιζει μια χαρα. δοκιμασε να το μεταφερεις σε εσωτερικο δισκο. Επισης δεν εχω βαλει το Update 1.01. το εκανα skip.

το περασα στον εσωτερικο και παλι τα ιδια με κανει απλως τωρα μου βγαζει DUPLEX και μετα παλι στο μενου.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

που μπορω να βρω το ps3spliter για τον τελευταιο multiman?

υπαρχει ετοιμο αρχειακι που παιζεις το fifa13 χωρις  προβλημα,

το εχω δοκιμασει και μου παιζει χωρις κανενα προβλημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εσωτερικό μόνο.. εξωτερικό δεν εχω δοιμασει ποτε μιας και τους εχω φισκάρει όλους!! :P

Ούτε και το god of war παίζει.. βγαζει το λογοτυπο των Duplex και μετα απο λιγο παλι πισω στο XMB.. :(

Με multiMAN 04.20.04, BD-Mirror και εξωτερικό παίζει άψογα το tomb raider.  :-) 

To god of war δεν το δοκίμασα ακόμα.

Δημοσ.

Καλημερα.Βρε παιδια θα σκασω με τα παλαβα που γινονται.Εχω την rogero
4.31 kαι τον multiman 4.20.Eνω πριν λιγο καιρο περασα με επιτυχια καποια
παιχνιδια στον εσωτερικο του ps3 μεσω fileZilla,τωρα δεν μου βρισκει
λεει τον εξυπηρετιτη....Δεν μπορω να συνδεθω.Ip kai ρυθμισεις τις βλεπω
ιδιες.Τι στο καλο εγινε;Βοηθηστε φιλοι μου παρακαλω.

Δημοσ.

το περασα στον εσωτερικο και παλι τα ιδια με κανει απλως τωρα μου βγαζει DUPLEX και μετα παλι στο μενου.

εμενα σε 3.55 παιζει μια χαρα,χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο,απλα το περασα σε εσωτερικο σκληρο

Δημοσ.

Δεν μπορω να συνδεθω.Ip kai ρυθμισεις τις βλεπω

ιδιες.Τι στο καλο εγινε;Βοηθηστε φιλοι μου παρακαλω.

κατι κανεις λαθος με τα καλωδια. Δες αν ειναι σωστα συνδεδεμενα και μετα δες τι διευθυνση-ip address  γραφει μεσα στο ΜΜ και και δωσε αυτη στο filezilla με τον ΜΜ ανοιχτο.

Δημοσ.

κατι κανεις λαθος με τα καλωδια. Δες αν ειναι σωστα συνδεδεμενα και μετα δες τι διευθυνση-ip address  γραφει μεσα στο ΜΜ και και δωσε αυτη στο filezilla με τον ΜΜ ανοιχτο.

Ενα καλωδιο ειναι του ethernet σωστα;Εβαλα τον FlashFXP και δουλεψε μετα απο κανα 3-4 φορες....Ξερω γω τι να ειχε;Τωρα μου κανει το εξης:εκει που κατεβαινουν τα αρχεια ενος παιχνιδιου απο torrent,γυρω στο 60% κολαει το προγραμμα......Λες να φταινε τα αρχεια;

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα

αλλαξα εσωτερικο δισκο μια χαρα, περασα και τα save data,trophys, εκανα rebuild database και δοκιμασα με το tomb raider και επαιξα μια χαρα και συγχρονιστηκαν save data.

πριν λιγο πηγα να παιξω sports champion και στην αρχη μου πεταξε μηνυμα του τυπου "τα save δεν φορτωσαν γτ δημιουργηθηκαν απο αλλο χρηστη" και μου εδωσε την επιλογη να δημιουργησω καινουροα το οποιο το εκανα. επειτα ομως μου πεταξε μηνυμα "τα trophys δεν μπορεσαν να φορτωθουν και με πεταξε εξω απο το παιχνιδι. πλεον και σε ολα τα παιχνιδια μου γινεται αυτο και με πεταει στο XMB.

να σβησω τα trophys λετε? δεν με ενδιαφερουν και καθολου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καντα συγχρονισμο ονλαιν. αφου πρωτα ξανακανεις rebuild database

βεβαιωσου οτι τα περασες σωστα και δεν ειναι σε αλλο φακελο. μαλλον εχουν περαστει αλλου.

ελεγξε το απο ΜΜ. Πρεπει να ειναι στον φακελο μεσα στον φακελο dev_hdd0/home/000000000XX. ενας φακελος savedata και ενας φακελος trophies.

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

επαναλαμβανω πρωτα ελεγξε οτι ειναι στους σωστους φακελους.

ελεγξετο και μεσω ftp καλυτερα για να μη μπερδευτεις με τα directories.

Μετα αφου ειναι ολα σωστα ξανα rebuild database.

και τελος online synch αν δεν δουλεψουν τα παραπανω.

Δημοσ.

απο ftp που προσπαθησα να ανοιξω το φακελο game δεν μου τον ανοιγε ενω τους αλλους φακελους μου τους ανοιγε. δεν ειναι προβλημα αυτο, θα μπω απο multiman. sync τα trophies απο που τα κανω?

θα τρο

ο κανω και θα ενημερωσω

Δημοσ.

λαθος το εγραψα. dev_hdd0/home/000000X

εκει μεσα ειναι τα savedata και trophy.

περνα απο το backup τα trophies εκει μεσα

και μετα rebuild database

sync κανεις online απο το ΧΜΒ. πρεπει να εισαι συνδεδεμενος στο πσν. αλλα αστο. δοκιμασε πρωτα αυτο που ειπα.

Αν εχεις παιξει παιχνιδια πριν την επισημη κυκλοφορια τους μη κανεις online sync,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι φάκελοι βρίσκονται κανονικά στον home, έκανα rebuild database και δυστυχώς το ξανακάνει.

sync δεν θέλω να κάνω γτ έχω παίξει παιχνίδια πριν την επίσημη κυκλοφορία.

τι άλλη λύση έχω?

συγκεκριμένα μου γράφει "registration of the trophy information could not be copmpleted. the game will quit (80022D11)"

άλλο ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι που και που δεν μου αναγνωρίζει και το δισκάκι που βάζω μέσα...γκαντεμιά μου

Επεξ/σία από weber122
Δημοσ.

Η λυση ειναι synch. αλλιως ξανακανεις τη διαδικασια απ την αρχη με delete account και ξαναπερασμα save + trophies

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...