Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσχετο με το θέμα, αλλά ναι, επέλεξε από τις ρυθμίσεις κωδικοποίηση υποτίτλων ISO 8859-7

Αν δε δεις διαφορά, ίσως χρειάζεται αλλαγή στους υπότιτλους. (Άνοιγμα με σημειωματάριο και αποθήκευση με την κωδικοποίηση που αναφέρω ή των windows, όχι UTF8 π.χ.

Αν δεν κάνει ούτε αυτό, μάλλον κάτι τρέχει με τους υπότιτλους.

Παρακαλώ.

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα . Υπαρχει καποιος φιλος αοο Ρέθυμνο χανια αντε και ηρακλειο να ασχολείται με το χακαρισμα ; αν ναι ας μου στείλει ενα pm

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα . Υπαρχει καποιος φιλος αοο Ρέθυμνο χανια αντε και ηρακλειο να ασχολείται με το χακαρισμα ; αν ναι ας μου στείλει ενα pm

http://www.insomnia.gr/topic/424521-%CF%81%CE%AD%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%86%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-slim-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-fat-xbox-360/?hl=%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD

Δημοσ.

ξέρει κανείς σας παιδιά κανέναν αξιόπιστο οδηγό για να τσιπαρω το ps3 όμως να είναι στα ελληνικά και να είναι και σοβαρός μην πάθω καμιά ζημιά!

Δημοσ.

δεν τσιπαρεται ετσι ευκολα το ΠΣ3. Μονος σου μπορεις να το κανεις μονο αν εχεις firmware εως και 3.55

Κοιτα εδω αν πληρεις τις προυποθεσεις. 

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/?hl=jailbroken

Δημοσ.

εμενα απο οτι διαβασα δεν γινετε γιατι εχω 2Α μπορω να το παω σε κανενα καταστημα να μου το κανει?

Δημοσ.

δε γινεται με τιποτα. ουτε σε καταστημα ουτε πουθενα προς το παρον

και μη πιστευεις βιντεακια η αλλα sites που πιθανον θα δεις ψαχνοντας. το πολυ πολυ να καταληξεις με μπρικαρισμενη κονσολα που δεν επαναφερεται

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα με τα loading times για το συγκεκριμένο παιχνίδι νομίζω είναι γενικό και δεν σχετίζεται με το firmware. Και πριν που είχα 3.55 kmeaw, αλλά και τώρα με rebug 4.41 οι χρόνοι είναι ίδιοι. Μιλάμε για περίπου 4-5' από την ώρα που θα πατήσεις στο ΧΜΒ μέχρι να φορτώσει το saved game αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει καθόλου loading (ακόμα και αν χάσεις).

• Like 1
Δημοσ.

είμαι με rojero 4.41 θα έχω κάποιο πρόβλημα με το last of us?

κάτι άκουσα για long loading times.

βαλε καλυτερα τον 4.46 να μπαινεις και psn

Δημοσ.

hello guys

βρίσκομαι σε 4.30 rogero και αποτι φαινεται θα πρέπει να αναβαθμίσω και εγώ γτ πλησιάζει το λιώσιμο το GTAV. 2 ερωτήσεις έχω...

Ποιο είναι το καλύτερο cfw για εσάς αυτή τη στιγμή?

Ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης? (το βάζω κατευθείαν πάνω από rogero και XMB?)

Δημοσ.

Για μενα Habib 4.46 v1.13 ειναι το πλεον "καθαρο" και αξιοπιστο, Οτι εχω δοκιμασει τρεχει ανετα χωρις προβληματα.

Προσεξτε το 1.13.

Μην βαλετε μεταγενεστερα habib, rogero οσο και διαφορα αλλα που κυκλοφορουνε γιατι εχουνε θεματα ειδικα οσα χρησιμοποιουνε το cinavia fix

Και μακρια απο Τeam SGK γιατι εχουν αναφερθει bricks.

Το συγκεκριμενο habib 1.13 μπαινει απευθειας πανω απο ΧΜΒ αφου εχουν απεγκατασταθει οποιαδηποτε spoofers. Και μη ξεχνατε αφαιρεση δισκων απο το drive και αποσυνδεση απο ιντερνετ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...