Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι βλακεία έκανα (νομίζω ξέχασα να αποσυνδέσω το internet) και έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα που είχε ο euxoulhs στην προηγούμενη σελίδα.

Έβαλα το 4.46 v1.13 που έγραφες πιο πάνω όπως και το multiman 4.46 αλλά τώρα δεν μπορώ να φορτώσω κανένα παιχνίδι από το multiman εκτός από αυτό που είναι μέσα στο BD-ROM...

Έχω αγχωθεί... Ελπίζω να μην τα έχασα όλα....!!

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σου γραφει install package files k app_home μην αγχεσαι

Αν δε σου τα γραφει τοτε αγχωσου κ βρες καποιον με ε3 flasher :)

Δημοσ.

@liverpool: ξεχασες το βασικοτερο γραμμα πριν το 03 λογικα πρεπει να ειναι J, K, η L.

Οπως και να εχει αν ειναι απο J και πανω γινεται downgrade με το Ε3 flasher που περιγραφω στο λινκ που σου βαλα πιο πανω. Οχι ομως με απλο στικακι. Πρεπει να βρεις ατομο αξιοπιστο να στο κανει γιατι απαιτειται ανοιγμα της κονσολας. Επισης να ξερεις οτι η κονσολα σου ειναι region UK-ireland. Οχι οτι παιζει ρολο αλλα απλα να το ξερεις

Κ03 ειναι.Δεν το ριψοκινδυνευω, γιατι μετα θα το κλαιω...

Απο αγγλια ειναι η κονσολα. Μου την εφερε ο θειος μου...

Δημοσ.

Κ03 ειναι.Δεν το ριψοκινδυνευω, γιατι μετα θα το κλαιω...Απο αγγλια ειναι η κονσολα. Μου την εφερε ο θειος μου...

Εσυ φυσικα και οχι

Γι αυτο σου ειπα βρες καποιον να στο κανει. Για οποιον ξερει δεν ειναι δυσκολο

Δημοσ.

Μα εγω σου ειπα να μη το περασεις με ftp :)

Σου ειπα να το περασεις με σκληρο και copy μεσω MM. Το rip που προφανως εχεις εχει μεσα τα splitted αρχεια. Γι αυτο και σου ειπα καντο copy μεσω ΜΜ για να στα ξανακολλησει.

Η μπορεις να το κανεις με καποιο προγραμμα PS3 splitter-joiner για PC μεσα απο τον υπολογιστη και μετα να τα μεταφερεις με ftp στον σκληρο.

για διαβασε εδω κατω κατω στα σχολια

http://www.psjailbreak.gr/2012/12/to-metal-gear-solid-4-guns-of-patriots.html

Αα σορρυ τοτε λάθος μου! :)

Πολύτιμη η βοήθεια σου για ακόμη μια φορα!

Θα το δοκιμάσω (κάποια στιγμή).. Βέβαια έχω Mac τα 13 τελευταία χρόνια, οπότε θα "ταξιδέψω" μέσω Bootcamp σε Windows :P

Δημοσ.

Πρεπει να βαλεις valid console id (ακριβως οπως το ειπες απο μη μπαναρισμενη κονσολα) οσο για το συγκεκριμενο Sen Enabler δεν ξερω πως δουλευει μιας και δε χρησιμοποιω το προγραμμα.

Την ιδια δουλεια κανουν πολυ καιρο τωρα αλλα homebrews οπως PSIDpatch και ο Iris Manager 

mtzs εχεις καμια ιδεα πως μπορω να παρω το id  απο την κονσολα που εχω με ofw (νομιζω 4.21 ή κατι τετοιο) η κονσολα εχει χαλασμενο bluray οποτε ειναι αχρηστη...

και μετα ενα tutorial πως περναω το id στην κονσολα με το cfw

Δημοσ.

πάω να κάνω update από rogero 4.30 σε habib 4.46 1.13. 

Για την ενεργοποίηση του qa toggle, το έχω εγκαταστήσει μέσω install package αλλά μετά πάω να το τρέξω και μου βγάζει error. ξέρετε τι παίζει?

Δημοσ.

mtzs εχεις καμια ιδεα πως μπορω να παρω το id  απο την κονσολα που εχω με ofw (νομιζω 4.21 ή κατι τετοιο) η κονσολα εχει χαλασμενο bluray οποτε ειναι αχρηστη...

και μετα ενα tutorial πως περναω το id στην κονσολα με το cfw

Πρεπει να χακαρεις την κονσολα. Αλλος τροπος δεν υπαρχει. Δηλαδη Ε3 flasher αν η κονσολα ειναι NOR. Αν ειναι NAND δωσε χαιρετισματα. Μετα με Iris manager (το περνας απο τα settings του προγραμματος) η με PSIdpatch περνας οτι θες. Αλλα αυτα ειναι τα ευκολα και θα τα βρουμε τοτε. Προεχει να βρεις το ID :)

πάω να κάνω update από rogero 4.30 σε habib 4.46 1.13. 

Για την ενεργοποίηση του qa toggle, το έχω εγκαταστήσει μέσω install package αλλά μετά πάω να το τρέξω και μου βγάζει error. ξέρετε τι παίζει?

Δε χρειαζεσαι QA toggle

Βγαζεις δισκο, αποσυνδεεις ιντερνετ, Βγαζεις spoofers αν εχεις και προχωρας οπως εισαι απο ΧΜΒ. Μη ξεχασεις ΜΜ 4.46.01 γιατι αλλιως δε θα σου τρεχει τιποτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω δύο παιχνίδια

το Resident Evil. The Umbrella Chronicles. HD. Console (PS3)

και το Resident Evil. The Darkside Chronicles. HD. Console (PS3)

Είναι σε μορφή pkg και τα δύο. Λόγω ότι είναι μεγάλα αρχεία δεν κατάφερα να τα μεταφέρω σε εξωτερικό σκληρό δίσκο επειδή είναι φορμαρισμένος σε fat32 σύστημα και δεν υποστηρίζει μεγάλα αρχεία.

Υπάρχει τρόπος να τα κάνω ftp με filezilla ή άλλο πρόγραμμα στον εσωτερικό σκληρό δίσκο του ps3 στη θέση που αποθηκεύει τα install packages το ps3?

Δημοσ.

Δοκιμασε να τα μεταφερεις σε οποιοδηποτε directory στον εσωτερικο σκληρο του PS3 (βαλτα στο root η στο temp)

Μπες μετα ΜΜ και πατα SELECT+HOME να μπεις σε MMOS Mode.

Μετα μπορεις να κανεις navigate μεσα απο τον ΜΜ στο συγκεκριμενο directory που τα εβαλες και πατα διπλο κλικ επανω στο pkg.

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα νομιζω πως ετσι θα τα εγκαταστησει. Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις.

Αυτο που σιγουρα δουλευει ειναι να εχεις το InstallPKG Singstar Replacement 1.01

Στο root direcotry του devhdd_0 εαν δεν εχεις φακελους PKG η/και packages δημιoυργησε τους.

σε οποιο απο τα 2 θες μπορεις να περασεις μεσα με ftp τα αρχεια.

Μετα τα κανεις install απο το Singstar Replacement Install pkg (γιατι διαβαζει τους συγκεκριμενους φακελους) και θα στο περασει με την bubble method (κανει restart to PS3)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... μπαμ μπαμ, το πέταξα στο tmp, μπαίνω multiman MMOS Mode διπλό κλικ στο παιχνίδι και με ρωτάει αν θέλω να το εγκαταστήσω από install packages.

Όλα οκ, τα εγκατέστησα από XMB και τέλος.

thanks bro. :ph34r:

Επεξ/σία από Padaz Bloody
Δημοσ.

παιδιά έχω cfw rogero 4.46 και μου βγάζει update όταν παίζω το the last of us και μου λέει the latest update has been found. to sign in and use this software you must update software to the latest version. the system will quit the software and start installing.  version 1.03

επειδη δεν εχω ιδεα τι παιζει απλά ετσι πήρα τη κονσολα τι να κάνω να επιχειρησω το update η δε θα μπορω να παιξω τιποτα μετα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...