Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα!μεταφέρω ένα παιχνίδι στο ps3 μεσω ftp. έχω συνδέση υπολογιστή και ps3 με ethernet καλωδιο. χρησιμοποιώ το filezilla και βάζω την ip που βλέπω στον multiman. το παιχνίδι αντιγράφεται αλλά με πολύ αργους ρυθμούς. τι μπορώ να τσεκάρω; καλώδιο; κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; μεταφέρω περίπου 7gb και έχει ξεπεράσει το μισάωρο...

Δημοσ.

εδώ βάζεις manual τις ρυθμίσεις..θα το δοκιμάσω κι έτσι...

edit: δούλεψε άψογα, ευχαριστώ! αν θέλω να συνδεθω στο ασυρματο πρέπει λογικά να πάω πάλι στις ρυθμίσεις και αντι για wired να επιλέξω wireless?

• Moderators
Δημοσ.

Πληροφοριακα στο λεω μη δοκιμασεις να μεταφερεις με φτπ wireless.

Αστο ολο το βραδυ και βλεπουμε :)

Γιατί αυτό; Μόνο λόγω ταχύτητας το λες ή υπάρχει κι άλλος λόγος;

Εγώ και το pc και το PS3 αύρματα τα έχω συνδεδεμένα στο router και κάνω τις μεταφορές.

Δημοσ.

για θεμα ταχυτητας το λεω καθαρα και μονο

Σιγουρα παιζει ρολο και το θεμα ρουτερ - καρτας wifi

αλλα εγω κατα μεσο ορο μεταφερω 1GB/hour σε wifi που το δοκιμασα  2-3  φορες και τη μια μαλιστα μου κοπηκε η συνδεση. Μετα πλεον επαψα

Δημοσ.

για να εγκαταστησω το habib 4.46 πρέπει να το σβήσω πρώτα το cfw 4.30 που έχω?και επίσης το multiman 4.46 πως το εγκαθιστώ ?θελω το απλό multiman όχι το stealth.

Σημείωση:τα εχω κατεβάσει το habib και το multiman

ΕΔΙΤ:ακυρο .τα καταφερα μόνος μου

Δημοσ.

δεν χρειάστηκε να απενεργοποιήσω κανένα spoofer καθώς δεν τα είχα βάλει/ενεργοποιησει ποτέ

ολα οκ λοιπον τώρα είμαι σε CFW Habib 4.46 CEX v1.13 k Multiman 04.46.01 (base)

δοκίμασα και μερικά παιχνίδια ,όλα οκ

Δημοσ.

περασα το habib 1.13 σε ενα φιλο μου που μεχρι τωρα του ειχα το 3.55. τοσσο καιρο δεν του το αλλαζα γιατι του ειχα περασμενα πολλα παιχνιδια με 3.55 eboot. δοκιμασα πολλα παιχνιδια και ολα παιζαν χωρις να χρειαζεται να αντικαταστησω το eboot ή να κανω update. αυτο ισχυει και για τα υπολοιπα cfw 4.46 ή ειναι feature του habib 1.13?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...