Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο σταθερο και πιο αξιοπιστο απο το rebug δεν υπαρχει.Ειτε βαζετε το rebug ειτε περιμενετε λιγο ακομη μεχρι να βγει το update του rebug με τα αρχεια απο cobra

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια σας παιδιά. εγώ είμαι με habib 4.46 cfw. ποιο είναι το πιο κομπλέ cfw να βάλω τώρα για να κάνω update γιατί έχω χάσει λίγο την μπάλα με όλα αυτά τα cfw που βγαίνουν?

steven 4.53 v1.0 χωρις δευτερη κουβεντα

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά είμαι με Steven 4.53 και δεν μπορώ να παίξω online το Buzz. Πριν την αναβάθμιση μπορούσα κανονικά. Το παιχνίδι είναι original. Υπάρχει κάποιο θεμα;

Δημοσ.

Οχι Habib 4.53 1.01?

Ημουν σαφεστατος νομιζω :)

Διαβασε 2-3 σελιδες πισω. Μην επαναλαμβανομεθα :)

Το 1.04 τι λέει;

Δημοσ.

Επειδή παρακολούθησα τη συζήτηση μεταξύ habib και mtzs προτείνω να ακολουθήσουμε όλοι την συμβουλή του mtzs. Ο habib κάνει πραγματικά σαν παιδάκι του δημοτικού σε μια απλή ερώτηση. Φανταστείτε να του την έλεγε κιόλας.

Επίσης του steven το πέρασα από recovery χωρίς να έχω Qa flag enabled και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βέβαια καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τα βήματα που πρότεινε ο mtzs.

ποιο είναι το forum που είχε συζητηση ο mtzs με τον habib?

Δημοσ.

thanks.πολύ καλά του τα πε ο matzos. Αυτός ο habib τα χε βρεί όλα έτοιμα πιστέυω και είχε εύκολο έργο να τροποποιήσει ένα cfw,γιατι δεν δημιούργησε τίποτα στην ουσία ,απλά τροποποίησε σε ενα έτοιμο cfw του rogero και του kmeaw.Αντε μωρε το ψωνισμένο πιτσιρίκι την έχει δει κάπως .Θα γραφτώ και γω σ αυτό το forum να του τα ψάλλω ,χεχεχε

Δημοσ.

Θελει δισκακι μεσα οπωσδηποτε

Απο κει και περα ισως θελει BD Mirror + internal η external αναλογα με το απο που το τρεχεις.

Το internal δεν έχω βάλει. Ξαναδοκιμαζω. Αν δεν ποσταρω, τότε όλα πήγαν καλά και δεν το έσπασα.

ThanksWell guess what

It still won't work και ας έχω κανει τα updateμέσω multiman

Οχι. Τσου. Νιετ. Oh hell no.

Με Steven, φόρτωσε...

I quit, για αυτό το τριήμερο.

XD

Δημοσ.

Τώρα τελευταία όταν παίζω ένα παιχνίδι μου κάνει ανα 10-15 δεύτερα ένα κόψιμο στον ήχο, παίζει να φταίει το ps3fantool  που τρέχω ταυτόχρονά; Από cfw είμαι με το habbib! Το έχει συναντήσει κανείς άλλος;

Δημοσ.

ναι παιζει ναναι αυτο αν εισαι σε 4.50cfw + fan control

Στην τελευταια του εκδοση για 4.53 δεν υφισταται

• Like 1
Δημοσ.

ναι παιζει ναναι αυτο αν εισαι σε 4.50cfw + fan control

Στην τελευταια του εκδοση για 4.53 δεν υφισταται

Οκ ευχαριστω, λέω να βάλω το Stephen τότε κάποια στιγμη. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...