Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι καποια CFW βγαζουν ξεχωριστη την κυρια και την Cobra εκδοχη τους? Εφοσον το Cobra προσφερει περισσοτερα υπαρχει λογος καποιος να μην το βαλει? Και καλα σε εντοπιζουν πιο ευκολα για να σε μπαναρουν?

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι καποια CFW βγαζουν ξεχωριστη την κυρια και την Cobra εκδοχη τους? Εφοσον το Cobra προσφερει περισσοτερα υπαρχει λογος καποιος να μην το βαλει? Και καλα σε εντοπιζουν πιο ευκολα για να σε μπαναρουν?

Έχει γενικότερα ακόμα πολλά bug το cobra!!

Δεν θέλουν όλοι να bugiasoun την κονσόλα τους απλά για να παίξουν ps2 games.

Γιαυτό υπάρχει το απλό και σταθερότατο καθαρό cfw

• Like 1
Δημοσ.

Hello guys, 

έχω εδώ και 3 χρόνια ένα ps3 και να πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το έπαιξα πραγματικά... θέλω να το κάνω jailbreak, κρίμα να κάθεται και άλλο ενώ έχουν βγει τόσα και τόσα και δε το παίζω..

επειδή είναι 513 σελίδες μου λέτε που μπορώ να βρώ τον τελευταίο τρόπο για να κάνω jailbreak για να μπορώ να κατεβάζω παιχνίδια απο το Internet? είναι ένα ps3 250gb (ή 260;)

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Όπως γράφετε παραπάνω το τελευταίο και σταθερό cfw είναι το steven 4.53.

Μόλις το κατέβασα και είμαι έτοιμος να το εγκαταστήσω από το xmb. Κατέβασα επίσης και την τελευταία έκδοση του multiman 4.53.04

Μπορείτε να μου πείτε ποιο πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα γιατί την προηγούμενη φορά είχα πρόβλημα με το multiman (δε μου τον αναγνώριζε πριν βάλω την τελευταία τότε έκδοση). Τώρα είμαι σε habib 4.50.

Δημοσ.

Έχει γενικότερα ακόμα πολλά bug το cobra!!

Δεν θέλουν όλοι να bugiasoun την κονσόλα τους απλά για να παίξουν ps2 games.

Γιαυτό υπάρχει το απλό και σταθερότατο καθαρό cfw

Γμτ, εχω φαγωθει να παιξω ps2. κανας σταθερος τροπος δεν υπαρχει?

Δημοσ.

Γμτ, εχω φαγωθει να παιξω ps2. κανας σταθερος τροπος δεν υπαρχει?

παίρνεις μια κονσόλα ps2

όσο για σταθερό τρόπο υπάρχει,μπορείς να βάλεις emu ονόματι placeholder

Καλησπέρα παίδες!

Όπως γράφετε παραπάνω το τελευταίο και σταθερό cfw είναι το steven 4.53.

Μόλις το κατέβασα και είμαι έτοιμος να το εγκαταστήσω από το xmb. Κατέβασα επίσης και την τελευταία έκδοση του multiman 4.53.04

Μπορείτε να μου πείτε ποιο πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα γιατί την προηγούμενη φορά είχα πρόβλημα με το multiman (δε μου τον αναγνώριζε πριν βάλω την τελευταία τότε έκδοση). Τώρα είμαι σε habib 4.50.

βγήκε νέο cfw 4.53 ErMaK86 εξίσου σταθερό με ελληνικό μενού.

όσο για τον multiman πρέπει πρώτα να βάλεις 4.50.00 και μετά τον τελευταίο

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ ermak!

Τελικά είχα βάλει νωρίτερα πρώτα το steven 4.53 και το μετά το multiman 4.53.04 πάνω στο 4.50 και όλα πήγαν κομπλέ!

Καλό ακούγεται και το ελληνικό! Θα το δοκιμάσω στο 4.54:)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρας

Έχω το ps3 με firmware 4.53. Έχω δει στο internet ότι μπορείς να παίζεις παιχνίδια μέσω εξωτερικού δίσκου όπως στο Wii. Σωστά? Αν ναι πως μπορώ να το κάνω χωρίς να το τσιπάρο? Επίσης δεν κατάλαβει πως θα χρησημποιήσω το jailbreak? Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Τέλος αν ξέρετε κάποιον οδηγό στα ελληνικά ή στα αγγλικά στείλτε μου το σας παρακαλώ. Επίσς θα εκτιμούσα ακόμη καλύτερα την βοήθειας σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...