Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να εισαι 100% σιγουρος οτι πηρες σωστο dump

Αν παρεις 2 και σου βγει λαθος η συγκριση πως ξερεις ποιο ειναι το σωστο;

Αν παρεις 3 συγκρινομενα μεταξυ τους εχεις 33% πιθανοτητα λαθους.

Παιρνοντας 4 (2+2) ελαχιστοποιεις το λαθος στο 0

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πατάω start + select και μου βγάζει την παρακάτω οθόνη. Πρέπει να μπω στο εικονίδιο ps3 root; και αν ναι, μέχρι ποιον φάκελο πρέπει να φτάσω για να πατήσω τον κύκλο που θα μου βγάλει τις επιλογές με τον hex viewer;

post-52872-0-38766200-1413224937_thumb.jpg

Δημοσ.

Πατάω start + select και μου βγάζει την παρακάτω οθόνη. Πρέπει να μπω στο εικονίδιο ps3 root; και αν ναι, μέχρι ποιον φάκελο πρέπει να φτάσω για να πατήσω τον κύκλο που θα μου βγάλει τις επιλογές με τον hex viewer;

Πατάμε START+SELECT μαζί για να μπούμε σε mmOS mode

Ανοίγουμε τον file browser και πατάμε O (κύκλο) σε ένα οποιοδήποτε αρχείο.

Επιλέγουμε open with hex editor.

Πατάμε SELECT to open LV2 view, και μετά press START to dump

Θα μας ρωτήσει ο MULTIMAN 3 φορές:

dump LV1? Επιλέγουμε ΝΟ.

Dump LV2? Επιλέγουμε ΝΟ.

Dump flash? Επιλέγουμε YES

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως τσεκάρουμε τα norbin μεταξύ τους αν είναι όλα πράσινα; γιατί με τόσες χιλιάδες γραμμές για να γίνει η σύγκριση με την ροδέλα του ποντικιού θέλει ώρες!

Επεξ/σία από George!
Δημοσ.

Πως τσεκάρουμε τα norbin μεταξύ τους αν είναι όλα πράσινα; γιατί με τόσες χιλιάδες γραμμές για να γίνει η σύγκριση με την ροδέλα του ποντικιού θέλει ώρες!

http://mh-nexus.de/en/hxd/

πας Αναλυση-Συγκριση και τα τσεκαρεις...

σου λεει αν ειναι ιδιες η οχι...

αλλα δεν φτανει μονο αυτο...

Δημοσ.

http://mh-nexus.de/en/hxd/

πας Αναλυση-Συγκριση και τα τσεκαρεις...

σου λεει αν ειναι ιδιες η οχι...

αλλα δεν φτανει μονο αυτο...

τι άλλο χρειάζεται για να είμαι σίγουρος; γιατί μου φαίνεται απίθανο να υπάρχει έστω και ένα άτομο που να κάθισε επι ώρες κρατώντας το δεξί κουμπί του ποντικιού, με καρφωμένο το βλέμμα στην οθόνη για να δει αν είναι όλα πράσινα(μιλάμε στην κυριολεξία για χιλιάδες γραμμές!).

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να τσεκαρεις τιποτα. Αν υπηρχε λαθος καπου θα στο εβγαζε με κοκκινο η κιτρινο (δε θυμαμαι ακριβως αλλα το δοκιμασα με διαφορετικα NOR και τα εβγαζε με αλλο χρωμα). Οποτε δε σε απασχολει να καθεσαι να τσεκαρεις ενα ενα γιατι αυτο το κανει το προγραμμα αυτοματως. Απαξ και τα βλεπεις πρασινα προχωρας σημαινει οτι ειναι σωστα :)

• Like 1
Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω ps3 4.60 cech2004b ειναι συμβατο ? αν ναι ποια ειναι η καλυτερ λυση και ενα λινκ με tutorial ευχαριστωωωωω

Δημοσ.

Ειναι συμβατο αλλα δεν υπαρχει tutorial.

Πρεπει να γινει downgrade με Ε3 flasher.

η το αγοραζεις 70-80 ευρω διαβαζεις αρκετα  και το κανεις αν πιανουν τα χερια σου (πρεπει να ανοιξεις τη κονσολα) η το δινεις σε καποιον να στο κανει με 30-40 ευρω.

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να τσεκαρεις τιποτα. Αν υπηρχε λαθος καπου θα στο εβγαζε με κοκκινο η κιτρινο (δε θυμαμαι ακριβως αλλα το δοκιμασα με διαφορετικα NOR και τα εβγαζε με αλλο χρωμα). Οποτε δε σε απασχολει να καθεσαι να τσεκαρεις ενα ενα γιατι αυτο το κανει το προγραμμα αυτοματως. Απαξ και τα βλεπεις πρασινα προχωρας σημαινει οτι ειναι σωστα :)

Από την στιγμή που στην σύγκριση κάτω δεξιά μου βγάζει matched είμαι κομπλέ;

post-52872-0-11451100-1413396849_thumb.jpg

Δημοσ.

παίδες από ότι βλέπω δεν έχει βγεί multiman 4.65.

Για να παίξουμε Destiny ή Garden Warfare online, υπάρχει κάποιος τρόπος;

Είμαι με Ermak 4.60 και σκέφτομαι να πάω σε Ermak 4.65 τι λέτε;

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι σε rogero 4.30( χωρις qa flags) και θελω να περασω την 4,65 του Ermak.

Οποτε ποια ειναι τα βηματα περναω κατευθειαν την εκδοση του Ermak η

θα πρεπει να κανω εγκατασταση τα qa flag μιας και δεν ειναι περασμενα για να συνεχισω στην 4,65? και καρφι να περασω την 4,65?

Η θα πρεπει να βαλω το downgrader . pkg και το qa toggle και να παω σε 3,55 (δηλαδη να κανω downgrade)cfw και μετα να περασω την ver του Ermak 4.65? μιας και πλεον θα εχω τα qa flags ενεργοποιημενα.

γενικα θα ηθελα ενα μινι guide απο την 4,30 του rogero στην αναβαθμιση του Ermak 4.65.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικα θα ηθελα ενα μινι guide απο την 4,30 του rogero στην αναβαθμιση του Ermak 4.65.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Πρωτη σελιδα του νηματος περιπτωση 3

Καλο ειναι να κανεις downgrade σε 3.55 να περασεις QA flag. Χρησιμοποιησε Habib downgrader και οχι καποιο αλλο καλυτερα.

Μετα επελεξε κατι απο τα παρακατω που γραφω για τον Savaki. Αν εχεις FAT ομως αποφευγεις το 4.60 και πας σε Ermak 4.65 η Ερμακ 4.55 με spoofer. Αν εχεις Σλιμ η επιλογη ειναι δικη σου.

Είμαι με Ermak 4.60 και σκέφτομαι να πάω σε Ermak 4.65 τι λέτε;

O ermak δεν εχει βγαλει 4.60. Αν ειχες 4.60 θα μπορουσες να μπεις online μιας και το 4.65 δεν ειναι mandatory.

Αν εχεις Ερμακ εχεις 4.55.

Μπορεις να κανεις τα εξης 3:

1. Βαζεις Ερμακ 4.65 και παιζεις με iris manager η gamesonic manager.

2. Αν εχεις Σλιμ κονσολα βαζεις Habib 4.60 και παιζεις με ΜΜ 4.60. Επειδη εγω προτιμω να παιζω με ΜΜ εχω μεινει στο 4.60 και μπαινω κανονικα online. Σε FAT κονσολες το habib 4.60 εχει θεματα και δινει σε πολλα παιχνιδια black screen με ΜΜ. Αγνωστο το γιατι δε το ξερω.

3. Βαζεις Arch 4.65 spoofer v 1.07 οπως εισαι στο 4.55 και μπαινεις online. (Επειδη εγω προσωπικα αποφευγω τα spoofers) γι αυτο και εμεινα στο 4.60

Επεξ/σία από mtzs
  • Like 1
Δημοσ.

Πρωτη σελιδα του νηματος περιπτωση 3

Καλο ειναι να κανεις downgrade σε 3.55 να περασεις QA flag. Χρησιμοποιησε Habib downgrader και οχι καποιο αλλο καλυτερα.

Μετα επελεξε κατι απο τα παρακατω που γραφω για τον Savaki. Αν εχεις FAT ομως αποφευγεις το 4.60 και πας σε 4.65. Αν εχεις Σλιμ η επιλογη ειναι δικη σου.

O ermak δεν εχει βγαλει 4.60. Αν ειχες 4.60 θα μπορουσες να μπεις online μιας και το 4.65 δεν ειναι mandatory.

Αν εχεις Ερμακ εχεις 4.55.

Μπορεις να κανεις τα εξης 3:

1. Βαζεις Ερμακ 4.65 και παιζεις με iris manager η gamesonic manager.

2. Αν εχεις Σλιμ κονσολα βαζεις Habib 4.60 και παιζεις με ΜΜ 4.60. Επειδη εγω προτιμω να παιζω με ΜΜ εχω μεινει στο 4.60 και μπαινω κανονικα online. Σε FAT κονσολες το habib 4.60 εχει θεματα και δινει σε πολλα παιχνιδια black screen με ΜΜ. Αγνωστο το γιατι δε το ξερω.

3. Βαζεις Arch 4.65 spoofer v 1.07 οπως εισαι στο 4.55 και μπαινεις online. (Επειδη εγω προσωπικα αποφευγω τα spoofers) γι αυτο και εμεινα στο 4.60

Ωραια, εγω εχω Fat consola, αρα αν καταλαβα σωστα κανω το εξης:

1. Κανω downgrade με τον habib downgrader(ψαχνω τον 3,55 συγκρεκριμενα? η ο habib downgrader αυτοματως την κανει 3,55?)cfw

2. Περναω τα qa flags (με qa toggle?)

3. το 1 και το 2 ολα μεσα απο xmb της κονσολας με ενα στικακι σωστα?

4. Μολις ολοκληρωσω  ολα τα βηματα που αναγραφω πανω, περναω κατευθειαν Ermak 4.65?

Αυτα η μετα πρεπει να κανω κατι αλλο? Αμα καταλαβα κατι λαθος διορθωστε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...