Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολα τα βρηκα εκτος το webman 1.45.08,οπου και να το βρηκα η σελιδα ειναι κατεβασμενη,αν το εχει καποιος ας το ανεβασει η βαλει λινκ

ευχαριστω

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από ότι είδα το ps3 μου είναι συμβατό μιας και είναι CECH-2004B.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το κάνω μέσω e3 flasher όπως και αυτό σωστά;

http://modchip.gr/programmer-360-clip/615-e3-flasher-4in1-simple-version

Για να ξέρω αν είναι να το αγοράσω.

Αυτή τη στιγμή είναι σε 4.81 OFW.

Παρακαλώ κάποιος να βοηθήσει;

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να με βοηθήσει να επικοινωνήσει μέσω Skype ή pm παρακαλώ...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είμαι καινούριος σε αυτά και χρειάζομαι βοήθεια αν μπορείτε να με βοηθήσετε.

Έχω ένα PS3 Slim και δεν θυμάμαι ποιο αλλά αν θυμάμαι καλά το είχα κοιτάξει παλιότερα και είναι από τα μοντέλα που μπορούν να γίνουν mod. Eπίσης, είναι στην τελευταία έκδοση OFW αν δεν κάνω λάθος.

Οι ερωτήσεις που έχω είναι..

1. Υπάρχει κάποιο mod το οποίο μπορεί να αλλάζει από CFW σε OFW και το αντίθετο;

2. Κάνοντας το παραπάνω υπάρχει περίπτωση να πάρω ban;

3. Άμα ξεκλειδώσω βραβεία στο CFW, μπορώ να το αλλάξω σε OFW για να κάνω sync ή υπάρχει περίπτωση για ban;

Έχω διαβάσει τόσα στο Google και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχω μπερδευτεί τόσο.

Δεν πρόκειται να κατεβάσω πειρατικά παιχνίδια. Το CFW το θέλω για άλλη χρήση όπως πχ να κάνω backup τα κλειδωμένα saves, να εγκαταστήσω ένα english patch για το Tales of Vesperia που κυκλοφόρησε μόνο στα Γιαπωνέζικα κτλ.

Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει παρακαλώ;

Ευχαριστώ.

Edit 1: Η σειρά της κονσόλας μου είναι CECH-2004B.

1.χρειαζεσαι hardware υλικο (e3 flasher),τις απαιτουμενες γνωσεις και ανοιγμα κονσολας για να δεχτει CFW

2.ΠΑΝΤΑ θα εχεις την πιθανοτητα ban αν μπεις online

3.Ban σιγουρα

Από ότι είδα το ps3 μου είναι συμβατό μιας και είναι CECH-2004B.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το κάνω μέσω e3 flasher όπως και αυτό σωστά;

http://modchip.gr/programmer-360-clip/615-e3-flasher-4in1-simple-version

Για να ξέρω αν είναι να το αγοράσω.

Αυτή τη στιγμή είναι σε 4.81 OFW.

Παρακαλώ κάποιος να βοηθήσει;

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να με βοηθήσει να επικοινωνήσει μέσω Skype ή pm παρακαλώ...

δεν νομιζω οτι για μια κονσολα θα πρεπει να αγορασεις το συγκεκριμενο "εργαλειο" το 

οποιο χρησιμοποιειται απο αυτους που ασχολουνται συστηματικα...

καλυτερα να την δωσεις σε καποιον που γνωριζει με πολυ μικροτερα χρηματα να στην φτιαξει

και να την παρεις ετοιμη...

το μοντελο σου ειναι οκ.

ολα τα βρηκα εκτος το webman 1.45.08,οπου και να το βρηκα η σελιδα ειναι κατεβασμενη,αν το εχει καποιος ας το ανεβασει η βαλει λινκ

ευχαριστω

βαλε και το προηγουμενο 1.45.05 δεν υπαρχει προβλημα.

λινκς απαγορευονται εδω...

Δημοσ.

Μπορώ να την αναλάβω και εγώ mikele.

Απλώς δεν ξέρω τι πρέπει να αγοράσω.

Έχω κάποιες γνώσεις και στην τελική έχω και κάποιον να με βοηθήσει.

Όσο για το ban κάτι άκουσα ότι λένε ότι αν βάλεις την Cobra ή multiman δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι ότι μπορείς να το βάλεις ως ofw και το αντίθετο για αποφυγή του ban.

Δημοσ.

Μπορώ να την αναλάβω και εγώ mikele.

Απλώς δεν ξέρω τι πρέπει να αγοράσω.

Έχω κάποιες γνώσεις και στην τελική έχω και κάποιον να με βοηθήσει.

Όσο για το ban κάτι άκουσα ότι λένε ότι αν βάλεις την Cobra ή multiman δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι ότι μπορείς να το βάλεις ως ofw και το αντίθετο για αποφυγή του ban.

Ο'τι και να βαλεις απο εφαρμογες,ΔΕΝ θα εισαι 100% προστατευμενος...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον παιδια Όσοι είναι σε official firmware μέχρι 4.70 μπορούν να αποθηκεύουν παιχνιδια στον σκληρό του ps3. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα αλλά δουλεύει. Ότι παιχνίδι έχω δοκιμάσει έχει τρέξει χωρις προβλημα. Πρώτα κανουμε backup μετα βρίσκουμε το update για το παιχνίδι μας. Τρέχουμε ένα utility (δεν μπορώ να βάλω linkμονο πμ)δημιουργεί φακελο του στιλ NPXX00000 και μαζί με το patch BLXX00000 τα κανουμε inject στο back-up που είχαμε πάρει και μετά ξανα restore και έχουμε τα παιχνιδια στον hdd. Θα στείλω αναλυτικά τα βήματα.

Στο Google υπάρχει η πληροφορία και μου κάνει εντύπωση που δεν είναι διαδεδομένη. Οποτε μπορεις να βρεις αρκετά πραγματα.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια Όσοι είναι σε official firmware μέχρι 4.70 μπορούν να αποθηκεύουν παιχνιδια στον σκληρό του ps3. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα αλλά δουλεύει. Ότι παιχνίδι έχω δοκιμάσει έχει τρέξει χωρις προβλημα. Πρώτα κανουμε backup μετα βρίσκουμε το update για το παιχνίδι μας. Τρέχουμε ένα utility (δεν μπορώ να βάλω linkμονο πμ)δημιουργεί φακελο του στιλ NPXX00000 και μαζί με το patch BLXX00000 τα κανουμε inject στο back-up που είχαμε πάρει και μετά ξανα restore και έχουμε τα παιχνιδια στον hdd. Θα στείλω αναλυτικά τα βήματα.

Στο Google υπάρχει η πληροφορία και μου κάνει εντύπωση που δεν είναι διαδεδομένη. Οποτε μπορεις να βρεις αρκετά πραγματα.

για ΟΣΑ παιχνιδια απαιτουν 4.70 ειναι μια χαρα...

τα τελευταια παιχνιδια (fifa+pes) δεν μπορουν να παιξουν με αυτον τον τροπο...

ασε που οι περισσοτεροι εχουν κολλημα με το online και γι'αυτο δεν ασχοληθηκαν..

• Like 1
Δημοσ.

σωστα για οσα εχουν μεχρι 4.70 OFW αυτη ειναι η διαδικασια, απο 4.70 OFW και πανω θελει μεταφορα απο CFW σε OFW ps3.

φυσικα για online δεν εχω παιξει ακομη αλλα σιγουρα ειναι ενα μειονεκτημα.

εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις προβλημα στο online.

θα ενημερωθω και σας πω :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Να κανω μια ερωτηση θελω μπορει να ειναι και χαζη εντελως.

Ειμαι προσφατος κατοχος ps3 slim με cfw. Το χειροτερο που μπορει να σου συμβει αν εισαι online με cfw ειναι να φας απλα ban ή μπορει κιολας να σου brickαρει-αχρηστευσει η sony remotly την κονσολα σου και να ειναι μετα αχρηστη εντελως και offline?
Υπαρχει καποιος τροπος να εισαι πιο προστατευμενος εστω και αν υπαρχει παντα η πιθανοτητα ban?

Δημοσ.

Ban θα φάτε αν έχετε psn patch spoofs. Αν είστε με το τελευταίο cfw δεν έχετε θέμα. Εγώ είχα 1 χρόνο κανονικα το τελευταίο cfw έμπαινα online και όταν βγήκε νέο Official έβαλε Sen enabler. Πήγα να κάνω sync τα trophy τσουπ το Ban. Αν περίμενα να βάλω το τελευταίο cfw και μετά να μπω online χωρίς Sen enabler δεν θα έτρωγα. Αλλά εντάξει μια χαρά είναι η κονσόλα και έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας ξένος μου είπε ότι δεν τρως ban και αυτό μόνο αν έχει κάποιος dual boot δηλαδή ofw και cfw.

Πχ αν κάποιος ξεκλειδώσει trophies στο cfw απλά κάνει boot στο ofw και μπαίνει online κανονικά. Τώρα αν κάποιος μπει στο cfw online τρώει σίγουρα ban.

Δημοσ.

Ένας ξένος μου είπε ότι δεν τρως ban και αυτό μόνο αν έχει κάποιος dual boot δηλαδή ofw και cfw.

Πχ αν κάποιος ξεκλειδώσει trophies στο cfw απλά κάνει boot στο ofw και μπαίνει online κανονικά. Τώρα αν κάποιος μπει στο cfw online τρώει σίγουρα ban.

Έπαιζα για μήνες online με cfw. Και ακόμα θα έπαιζα αν δεν έμπαινα με spoof. Δεν τρως Ban με τελευταίο cfw χωρίς spoof κτλ. Πολύ σπάνια.

Δημοσ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι με cfw δεν μπαινουμε online με spoofer και επισης

ΔΕΝ κανουμε sync trophies.

το ban εχει να κανει με ποιο παιχνιδι "μπαινεις" online στα τελευταια (Fifa 17-Pro 17-Nba 2k17) 

οπως και σε αυτα που εχουν πολυ κοσμο και βαζουν mods/hacks (Cod Black Ops 2-Gta V)

και βεβαια αν κανεις την γκαφα και τρεξεις homebrew ενω εισαι connected στο PSN...

η θα σε μπαναρουν στην κονσολα,ειτε στον λογαριασμο...

το cfw δεν επηρεαζεται.......

• Like 2
Δημοσ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι με cfw δεν μπαινουμε online με spoofer και επισης

ΔΕΝ κανουμε sync trophies.

το ban εχει να κανει με ποιο παιχνιδι "μπαινεις" online στα τελευταια (Fifa 17-Pro 17-Nba 2k17) 

οπως και σε αυτα που εχουν πολυ κοσμο και βαζουν mods/hacks (Cod Black Ops 2-Gta V)

και βεβαια αν κανεις την γκαφα και τρεξεις homebrew ενω εισαι connected στο PSN...

η θα σε μπαναρουν στην κονσολα,ειτε στον λογαριασμο...

το cfw δεν επηρεαζεται.......

Το spoof και τα sync trofies τι ακριβως ειναι?

Οποτε να μου brickαρει-αχρηστεψει τελειως η sony την κονσολα και να μην παιζει ουτε offline μετα δεν γινετε με την καμια ετσι?

Δημοσ.

Το spoof και τα sync trofies τι ακριβως ειναι?

Οποτε να μου brickαρει-αχρηστεψει τελειως η sony την κονσολα και να μην παιζει ουτε offline μετα δεν γινετε με την καμια ετσι?

Offline πάντα θα παίζεις. Τα spoof είναι πχ έχεις 4.78 custom firmware αλλά έχει βγει το 4.80 Official. Βάζεις spoof και φαίνεται σαν να έχεις 4.80. Έτσι έφαγα Ban εγώ πέρσι ενώ αν είχα περιμένει να βγει 4.80 cfw δεν θα έτρωγα. Το sync trophies είναι ο συγχρονισμός των τρόπαιων με τον server της Sony. Αν έχεις spoof και κάνεις sync το Ban είναι σίγουρο. Εκεί με έκαναν Ban πάνω στον συγχρονισμό. Μικρό το κακό μιας και offline παίζουμε τα πάντα και ας έχει Ban η κονσόλα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...