Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Chech g04 fat..Γινετε χωρις eflasher kati?

Το θέμα είναι ότι νομίζω πως ούτε με e3-flasher μπορείς να κάνεις downgrade στο συγκεκριμένο μοντέλο που έχεις. Θες Progskeet(εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι) το οποίο είναι πιο δύσκολο από το e3-flasher και σχεδόν κανένας δεν το κάνει...

Δημοσ.

Αυτό με το ανεμιστηρακι το χω και γω αξαφνα του τα σκάει και ανεβάζει στροφές το θέμα είναι ότι το πειραξα λίγο και δεν ξέρω στο ποσό της 100 πρέπει να δουλεύει για κανει δουλειά λέτε να δω πρόβλημα να μου καει μήπως θέλει ανοίγμα και καθάρισμα το PS3??

Δημοσ.

Αυτό με το ανεμιστηρακι το χω και γω αξαφνα του τα σκάει και ανεβάζει στροφές το θέμα είναι ότι το πειραξα λίγο και δεν ξέρω στο ποσό της 100 πρέπει να δουλεύει για κανει δουλειά λέτε να δω πρόβλημα να μου καει μήπως θέλει ανοίγμα και καθάρισμα το PS3??

αν θυμαμαι καλα 38-42 το βαζεις στο webman

Δημοσ.

Ωραίος το κάνα βέβαια κάνει πάλι θόρυβο ίσως θέλει καθάρισμα

τον θορυβο δεν τον γλυτωνεις,καλυτερα να κανει λιγο θορυβο απο 

το να σου τα παιξει η κονσολα απο θερμοκρασιες.

τσεκαρε μετα απο 1 ωρα gaming με start+select (αφου εχεις webman) τις 

θερμοκρασιες,αν εισαι μεχρι 60 εισαι οκ με 42% το πολυ ανεμιστηρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Υπάρχει κάποιος που να αναλαμβάνει downgrade/τσιπάρισμα σε nand PS3 fat CECHC04 ή έστω αν γνωρίζει κάποιο μαγαζί?

Αν είναι και από Αθήνα ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

έβαλα webman mod 1.47.04 πάνω από την 1.46.00 και όταν πατάω ρυθμίσεις webman δεν δείχνει τίποτα γιατί τι κάνω λάθος μέχρι την 1.46.00 δεν είχα ποτέ θέμα είμαι με το τελευταίο firmware του ermack

Δημοσ.

οι 1.47 εκδοσεις webman εχουν θεματα,σε μενα πχ μολις πατησω refresh my games list κολλαει η κονσολα.

βαλε την 1.46.02 και θα εισαι οκ

Δημοσ.

οι 1.47 εκδοσεις webman εχουν θεματα,σε μενα πχ μολις πατησω refresh my games list κολλαει η κονσολα.

βαλε την 1.46.02 και θα εισαι οκ

Η 1.46.02 μου κάνει άλλο κουλό μου ζητάει να συνδέσω το χειριστήριο με το καλώδιο και να πατήσω το ps μήπως πρέπει να διαγράψω τον παλιό webman mod και μετά να το κάνω εγκατάσταση και αν ναι Πως να το διαγράψω

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερω ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα εχω ενα PS3 slim 250GB jailbroken με custom firmware.

Απο οτι καταλαβαινω τα PS3 πανε γυρω στα 100 ευρω μεταχειρισμενα αλλα το δικο μου που ειναι "σπασμενο" λογικα πιανει παραπανω λευτα? ποσο περιπου μπορω να το δωσω αν γνωριζει καποιος?

Θελω να το δωσω για να αγορασω PS4...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...