Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ειναι το συνηθισμενο qa το οποιο παιζει σε 3.55

ειναι φτιαγμενο για την εκαστοτε περισταση...

Ενδιαφέρον, κάποιο link ή έστω το ακριβές του όνομα για να το βρω;

Έτσι εγκυκλοπαιδικά για να τα ξαναθυμηθούμαι λίγο!

Δημοσ.

το εβαλε κανεις ;

Το έβαλα εγώ. Δεν το πολυέχω τεστάρει αλλά μια χαρά είναι. Απλώς επειδή είναι η lite έκδοση webman mod και multiman πρέπει να βάλεις εσύ. Δεν τα έχει μέσα το cfw.

Δημοσ.

webMAN MOD can only be accessible via Stand-alone PKG.

Κάνεις εγκατάσταση το rebug toolbox απο package manager/install/standar ενεργοποιεις webman+cobra και είσαι κομπλέ

Δημοσ.

Παιδια θέλω τα φώτα σας έχω ps3 slim 2004a με rebug 4.8.1 και όταν το ανοίγω αναβοσβηνει πράσινο κίτρινο και δεν βγάζει εικόνα τι να κάνω

Δημοσ.

Κάνεις reset video settings κρατώντας το power μέχρι να σβήσει η κονσολα, δοκιμάζεις άλλο καλώδιο (HDMI -SCART)ή άλλη τηλεόραση και αν δεν...

Τότε δεν...

Δημοσ.

Καλησπερα εχω μια κονσολα ps3 slim με cfw και τελοσπαντων κατι εγινε και επαθε κατι σαν bootloop δλδ μολις αναβε εμεπαινε στο μενου και μετα απο 1 δευτερολεπτο εκλεινε και εγραφε μηνυμα οτι ειναι κατεστραμενα τα αρχεια και οτι να φλασαρω παλι το update πραγμα που δε καταφερα απλα τα εκανα χειροτερα και τωρα δε μπαινει ουτε recovery. Τωρα απλως αναβουν οι λυχβιες αλλα δε δινει εικονα στη tv εβγαλα το σκληρο και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εντοπιστηκε σκληρος. Υπαρχει περιπτωση να φτιαξει με καποιο τροπο;;

Δημοσ.

Να κάνω την ερώτηση μου στους ειδικούς μιας και άσχετος.Θελω να περάσω από το ps2 στο PS3 για τον γιό μου,θα μπορούσατε να μου πείτε εάν μπορώ να το τσιπαρει με κάποιο τρόπο εάν μπορεί να γίνει από καταστήματα και αν υπάρχουν παιχνίδια ανάλογα;

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...