Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καπουτσίνο σε σκόνη της Nescafe.

Προφανώς καμία σχέση με κανονικό καπουτσίνο, αλλά.

 

Αυτή δεν είναι εκείνη γλυκιά μλκια με γάλα σε σκόνη ΚΑΙ ζάχαρη μέσα;

 

Από όσους καπουτσίνο έχω πιεί απ'έξω, είναι καλύτερος.

Και δεν έχει αυτή την πικρίλα του εσπρέσο.

Τους νες/φραπέ, τους έβαλα στο χρονοντούλαπο..

Δημοσ.

Παίδες ο γαλλικός ρουλάρει στους ζεστούς. Πίνεις και πίνεις και πίνεις. Και γεύση φουντούκι για τους πιο light

 

Επίσης εκείνο το ανακατωσήρι που έδινε με 2 μεγάλους Νes δώρο , το μαύρο με την ματ χειρολαβή είναι καταπληκτικό

Δημοσ.

Καλά τι φλωριές είναι αυτές. Τι φακελάκια με ζάχαρη και καπουτσίνο σκόνη, να πίνετε ΧΕΜΟ ρε, να μην πίνετε καφέ.

 

Και ο γαλλικός φουντούκι είναι ωραίος για αποσμητικό χώρου ή για ένα φλιτζάνι την εβδομάδα το πολύ.

 

Γενικά ο απλός γαλλικός είναι διαχρονικός, δε σε μπουκώνει και δε σε αηδιάζει στο 3ο ποτήρι. Ο μόνος με γεύση που ανέχεται για συστηματική χρήση είναι ο γιάκομπς σοκολάτα (ο πρόγονος του γιάκομπς μαύρη σοκολάτα) που δεν υπάρχει πια.

Δημοσ.
Παίδες ο γαλλικός ρουλάρει στους ζεστούς. Πίνεις και πίνεις και πίνεις. Και γεύση φουντούκι για τους πιο light

 

Επίσης εκείνο το ανακατωσήρι που έδινε με 2 μεγάλους Νes δώρο , το μαύρο με την ματ χειρολαβή είναι καταπληκτικό

 

Συμφωνώ και επαυξάνω. Πραγματικά και στα δύο πιστεύω το ίδιο.Κρίμα που πλέον κάνει δώρα σαχλές σιντοθήκες και τσαντάκια.Φουντούκι rulez. Το χτυπητήρι το έχω αρκετά χρόνια κ το μόνο που φαγώθηκε είναι το καλώδιο.32watt σκυλί.

 

Ο γιάκομπς καραμέλα που πήρα τελευταία επειδή πήρα κυκλικά τις γεύσεις,νομίζω ότι μου ανακατεύει το στομάχι.Επόμενη στάση σοκολάτα.Μετά βανίλια (αν και πιστεύω πως θα είναι εμετική).Εννοείται πάντα σκέτος.

Δημοσ.

Δώσε βάση στο εξής: το γιάκομπς μαύρη σοκολάτα που είναι ο μόνος γιάκομπς σοκολάτα που υπάρχει πλέον, αν μείνει καμιά ώρα στην καφετιέρα πικρίζει πολύ και σου αφήνει άσχημη γεύση στο τέλος.

 

Πάλι στον απλό, κοινό, λιτό, και αγαπημένο μπλακ θα καταλήξεις, θα δεις.

Δημοσ.

Δε ξέρω δεν τον αφήνω για ώρα στη καφετέρια.Πέρα του ότι φτιάχνω ποσότητα 2 φλιτζάνια για σόλο καριέρα,δε προλαβαίνει να κρυώσει γιατί τον χωράει όλο η κούπα που βάζω.Εκτός αυτού το να αφήνεις την καφετέρια να καίει όλη την ώρα και αντιοικολογικό είναι κ επικίνδυνο αν είναι φθηνιάρα. Οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα πικρίλας. Πάντως έχει το carrefour πολύ φθηνούς γαλλικούς με γεύσεις κ έχει κ κλασσική σοκολάτα. Έχει δοκιμάσει κανείς;

Δημοσ.

Ναι, αλλά γενικά μόνο γιάκομπζ και ένα άλλο αεροστεγές γερμανικό τετράγωνο σακούλι μου άρεσε (με άρεζε). Τα υπόλοιπα τα βρήκα στο ίδιο άρωμα με γεύση χημείου.

Δημοσ.

Σκατά είναι και του καρφούρ, σε ντέρμπι με τον 365 του βασιλόπουλου και ένα ρώσικο γιάκομπς που βρήκα. Φρίκη και οι τρεις.

Αυτός που αξίζει υπάρχει -μαζί με τον γιάκομπς- σε όλα τα σούπερ μάρκετ και δε θυμάμαι το όνομά του και δεν μπορώ να τσεκάρω το όνομά του γιατί είναι σε βάζο αυτή τη στιγμή. Νομίζω είναι σουηδικός ή κάτι τέτοιο και έχει λιοντάρι στη συσκευασία.

Δημοσ.

Είναι σαν ένα τεράστιο πακέτο γκολουάζ κόκκινο σκληρό. Και είναι αεροστεγές τούβλο κι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...