Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είχε μια σκάλα ακόμα πιο κάτω από την quiet. Σε αυτήν έχει ήδη 580m3/hr και 37dB. Θα μπορούσε να έχει μια πιο κάτω. Δυστυχώς δεν έχει κάποια ρύθμιση που αλλάζει τις ταχύτητες.

Προφανώς η Fujitsu πάει με κριτήριο τη μέγιστη δυνατή απόδοση για αυτό έχει μεγάλη ροή αέρα τόσο στη μέσα όσο και στην έξω μονάδα.

Ο θόρυβος της εξωτερικής του 18αριού πως είναι στη θέρμανση;

Εδώ 24άρι με ζήτηση 22 και εξωτερική τώρα 14.6 και 220W είναι έτσι :

Τελειως αθορυβο ουαου!!!

Εμενα ενα παλιο 10ετιας κανει σαν τρενο 🤣🤣

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sebu είπε

Τελειως αθορυβο ουαου!!!

Εμενα ενα παλιο 10ετιας κανει σαν τρενο 🤣🤣

Ε όχι και αθόρυβο.

Στη θέρμανση κάνει σαν ελικόπτερο όταν Τ>7C. Κάτω από 7 πέφτει σε mode λειτουργίας αντι-defrost (προσπάθεια αποφυγής πάγου και ρίχνει πολύ στροφές).

Τότε ναι, είναι αθόρυβο (όπως αθόρυβο είναι και στη ψύξη):

13 λεπτά πριν, guzel είπε

Καλό χειμώνα!!!!

Toshiba shorai 18.000 BTUs ,εξωτερική 16, επιθυμητή 23, ενιαίος 60τμ 

spacer.png

Βίντεο: (κατανάλωση + θόρυβος εξωτερικής)

https://streamable.com/n0z26

Εργαλείο! Πραγματικά εντυπωσιακό και μάθημα σε όσους ακόμα υποστηρίζουν κινεζο/φασόν.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ε όχι και αθόρυβο.

Στη θέρμανση κάνει σαν ελικόπτερο όταν Τ>7C. Κάτω από 7 πέφτει σε mode λειτουργίας αντι-defrost (προσπάθεια αποφυγής πάγου και ρίχνει πολύ στροφές).

Τότε ναι, είναι αθόρυβο (όπως αθόρυβο είναι και στη ψύξη):

Εργαλείο! Πραγματικά εντυπωσιακό και μάθημα σε όσους ακόμα υποστηρίζουν κινεζο/φασόν.

και βίντεο εσωτερικης:

https://streamable.com/pq0jq

Δημοσ.

Αγορασα ενα κλιματιστικο 18αρι toyotomi απο τον Κωτσοβολο. Σε λιγο καιρο θα ερθει τεχνικος να το βαλει. Διαβαζω οτι χρειαζεται αντλια κενου αλλα οπως διαβαζω σχεδον κανεις δεν εχει και τα βαζουν χωρις αντλια κενου γιατι ολοι λενε "ελα μωρε δεν χρειαζεται". Μπορει κανεις να μου εξηγησει στα γρηγορα γιατι χρειαζεται και αν μου πει καμια βλακεια τετοια να του απαντησω;

Επισης, αφου ειναι ο επισημος εγκαταστατης, δεν πρεπει να ακολουθει και τα στανταρς για την εγκατασταση; Μπορω να το παω παραπερα, αν δεν κανει σωστη δουλεια; πχ να τον υποχρεωσω να κάνει σωστή εγκατάσταση κτλ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Αγορασα ενα κλιματιστικο 18αρι toyotomi απο τον Κωτσοβολο. Σε λιγο καιρο θα ερθει τεχνικος να το βαλει. Διαβαζω οτι χρειαζεται αντλια κενου αλλα οπως διαβαζω σχεδον κανεις δεν εχει και τα βαζουν χωρις αντλια κενου γιατι ολοι λενε "ελα μωρε δεν χρειαζεται". Μπορει κανεις να μου εξηγησει στα γρηγορα γιατι χρειαζεται και αν μου πει καμια βλακεια τετοια να του απαντησω;

Επισης, αφου ειναι ο επισημος εγκαταστατης, δεν πρεπει να ακολουθει και τα στανταρς για την εγκατασταση; Μπορω να το παω παραπερα, αν δεν κανει σωστη δουλεια; πχ να τον υποχρεωσω να κάνει σωστή εγκατάσταση κτλ; 

Αν τους πεις ότι θέλεις δεν θα σου αρνηθούν. Πιο μοντέλο αγόρασες και πόσο;

Αν δεν το έχεις βγάλει από κούτα γυρνα το με συνοπτικές διαδικασίες.

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kazantzidis είπε

18αρι toyotomi; Γιατί τέτοια λάθη;

Για την εγκατάσταση θα ζητήσεις 3μετρα σωλήνες και αντλία κενού γιατί έτσι λένε οι οδηγίες εγκατάστασης του κατασκευαστή.

Θέλουμε να μην υπάρχει ατμοσφαιρικός αέρας και άρα υγρασία και άλλα αέρια μέσα στο κύκλωμα που πρέπει να κυκλοφορήσει μόνο φρεον. Αν δεν το δεχθεί τον διώχνεις.

ΥΓ Αν το έχεις συσκευασμένο μήπως να σκεφτοσουν να το επιστρέψεις εκτός αν έχεις μαγαζί στη Ξάνθη.

Δημοσ.

Το παρήγγειλα και θα έρθει Τρίτη η μεταφορική και Πέμπτη ο μάστορας περίπου . η εγκατάσταση είναι δωρεάν.αν τον διωξω πρέπει να πληρώσω 100 ευρώ την εγκατασταση. 

Τι εννοείς λάθος; Τι θα μου πρότεινες; -100 ευρώ την δωροεπιταγη μου βγήκε 700

• Sad 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Το παρήγγειλα και θα έρθει Τρίτη η μεταφορική και Πέμπτη ο μάστορας περίπου . η εγκατάσταση είναι δωρεάν.αν τον διωξω πρέπει να πληρώσω 100 ευρώ την εγκατασταση. 

Τι εννοείς λάθος; Τι θα μου πρότεινες; -100 ευρώ την δωροεπιταγη μου βγήκε 700

Κράτα μαστορα, διώξε κλιματιστικό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22C επιθυμητή θερμοκρασία 22.2 εσωτερικη τώρα ,4C εξωτερική, κατανάλωση 250w με όλες οι πόρτες ανοιχτές άρα περίπου 60τ.μ. Toshiba Shorai 18

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 2
Δημοσ.
Spoiler

Έχει κάποιος εντοπίσει σε ποιο σημείο στο εγχειρίδιο εγκατάστασης του fujitsu asyg24klca αναφέρει για την αντλία κενού, κ το ελάχιστο μήκος σωλήνωσης; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

18αρι toyotomi; Γιατί τέτοια λάθη;

Για την εγκατάσταση θα ζητήσεις 3μετρα σωλήνες και αντλία κενού γιατί έτσι λένε οι οδηγίες εγκατάστασης του κατασκευαστή.

Θέλουμε να μην υπάρχει ατμοσφαιρικός αέρας και άρα υγρασία και άλλα αέρια μέσα στο κύκλωμα που πρέπει να κυκλοφορήσει μόνο φρεον. Αν δεν το δεχθεί τον διώχνεις.

ΥΓ Αν το έχεις συσκευασμένο μήπως να σκεφτοσουν να το επιστρέψεις εκτός αν έχεις μαγαζί στη Ξάνθη.

Ο διωκτης των toyotomi επεστρεψε. Ειπαμε πουλα οικοπεδο παρε toshiba. Τα υπολοιπα ειναι του διαολου

• Confused 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε

Ο διωκτης των toyotomi επεστρεψε. Ειπαμε πουλα οικοπεδο παρε toshiba. Τα υπολοιπα ειναι του διαολου

Τα τύπου toyotomi διαφημίζουν αναληθή χαρακτηριστικά και όπως στην πράξη έχουμε δει, όσοι είχαμε την ατυχία να τα επιλέξουμε, είναι inverter της πλάκας.

Τι να πρωτοθίξουμε; Την καταναλωση, όπου σε βάθος ενός μόλις χρόνου πληρώνεις στην ΔΕΗ x 2 την αξία του; Την μηδενική θερμική άνεση (συνέχεια on/off); Η μήπως τον απαράδεκτα πολύ δυνατό θόρυβο τους;;;;

Άσε μας ρε φίλε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε

Εσύ που αν θυμάμαι καλά έχεις πολλά toyotomi,προτείνεις στον κόσμο να πάρουν Toyo; Ζεσταίνεσαι τον χειμώνα; Εδώ μοιραζόμαστε εμπειρίες και ανάλογα με αυτά που ακούμε συζητάμε και προτείνουμε..

Επεξ/σία από Rnd1978
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...