Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, CorumD είπε

Αν θελεις μηχανημα ποιοτικό και πιστοποιημένο απο EUROVENT(δηλαδή που έχει ελεχθεί απο ανεξάρτητο οργανισμό οτι αποδίδει αυτά που διαφημίζει ο κατασκευαστής) προτείνω τα εξης.

1. DAIKIN ATXC25b

2. TOSHIBA MIRAI PLUS10

3. FUJITSU 9KMTA

ΤΟ #3 είναι το πιο αποδοτικό αλλά και το πιο ακριβό. Και τα τρία πολυ καλα για τα χρήματα που δίνεις.

να υποθέσω δηλαδη προτείνεις το fujitsu? οι τιμές αυτες φαινονται να ειναι καλες και στα 3 αυτη τη στιγμη

400 daikin 440 toshiba και λιγο πιο πανω το fujitsu. Θα ανέβουν αργοτερα? να το χτυπησω τωρα?

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

να υποθέσω δηλαδη προτείνεις το fujitsu? οι τιμές αυτες φαινονται να ειναι καλες και στα 3 αυτη τη στιγμη

400 daikin 440 toshiba και λιγο πιο πανω το fujitsu. Θα ανέβουν αργοτερα? να το χτυπησω τωρα?

Δυστυχως ειναι λιγο χειροτερες απο οτι ηταν πριν απο λιγες ωρες...μεχρι το απογευμα, επαιρνες και τα τρια με δωρεαν εγκατασταση επισης. Τωρα εβγαλαν την δωρεαν εγκατασταση, αλλα εχεις ακομα μια καλη εκπτωση. Το fujitsu είναι το πιο αποδοτικο απο τα 3, με δευτερο το DAIKIN και τριτο το TOSHIBA...το οποιο ομως εχει την καλυτερη εγγυηση στα 7 χρονια.

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CorumD είπε

Δυστυχως ειναι λιγο χειροτερες απο οτι ηταν πριν απο λιγες ωρες...μεχρι το απογευμα, επαιρνες και τα τρια με δωρεαν εγκατασταση επισης. Τωρα εβγαλαν την δωρεαν εγκατασταση, αλλα εχεις ακομα μια καλη εκπτωση. Το fujitsu είναι το καλυτερο απο τα 3, με δευτερο το DAIKIN και τριτο το TOSHIBA...το οποιο ομως εχει την καλυτερη εγγυηση στα 7 χρονια.

οντως τωρα το προσεξα. παω daikin Λοιπον https://basket.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198181-daikin-atxc25b-siesta-sensira?cmicc=skroutz

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

Ενα λεπτο, δες και στο plaisio.gr...μου φαινεται εχουν ακομα δωρεαν εγκατασταση και ιδιες τιμες με ΚΟΤΣΟ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, CorumD είπε

Ενα λεπτο, δες και στο plaisio.gr...μου φαινεται εχουν ακομα δωρεαν εγκατασταση και ιδιες τιμες με ΚΟΤΣΟ!

ωραιος!

https://www.plaisio.gr/catalog?location=categories%3dΚλίμα+Σπιτιού%2cΚλιματισμός%2cΚλιματιστικά+τοίχου%3b0<price<510%3bbrand%3ddaikin%2cfujitsu%3bproduct%3d3185915

χτυπαω αυτο και με τα ρεστα θα βαλω καλυτερο μηχανημα στο σαλονι! σε υπερευχαριστω!

το πήρα απο πλαίσιο στις καθυστερήσεις!! 11:58

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω πάθει την πλάκα μου με το Daikin.

Είτε προχθές με 16 , είτε τώρα με 6 , καίει πάλι 155W με ζήτηση 22. Τα 15τμ τα έχει για πλάκα. Αθόρυβο επίσης. Φαίνεται ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Screenshot_2019-12-01-23-28-12-335_com_tuya.smartlife.jpg.b4864f2194d8623f97c094c94db074a5.jpg

Το ευχάριστο είναι ότι και το carrier δουλεύει πιο καλά , όντας στα +300W από τα συνήθη 700+ που έπαιζε και ανοιγόκλεινε σε πιο ζέστες. Αρκετά πιο θορυβώδες όμως. Δυστυχώς ακούγεται λίγο η εξωτερική μονάδα μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Screenshot_2019-12-01-23-49-09-217_com.coolkit.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Toshiba Shorai Premium 22αρι σε σαλονοκουζίνα και 2 υπνοδωμάτια με ανοιχτές πόρτες σύνολο 64τμ. Εξωτερική 10C με ζήτηση 22C και εσωτερική 22C έχω κατανάλωση 205watt με κάποια peak στα 235-240.

• Like 5
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχω πάθει την πλάκα μου με το Daikin.

Είτε προχθές με 16 , είτε τώρα με 6 , καίει πάλι 155W με ζήτηση 22. Τα 15τμ τα έχει για πλάκα. Αθόρυβο επίσης. Φαίνεται ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Screenshot_2019-12-01-23-28-12-335_com_tuya.smartlife.jpg.b4864f2194d8623f97c094c94db074a5.jpg

Το ευχάριστο είναι ότι και το carrier δουλεύει πιο καλά , όντας στα +300W από τα συνήθη 700+ που έπαιζε και ανοιγόκλεινε σε πιο ζέστες. Αρκετά πιο θορυβώδες όμως. Δυστυχώς ακούγεται λίγο η εξωτερική μονάδα μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Screenshot_2019-12-01-23-49-09-217_com.coolkit.jpg

Ποση ωρα ινβερταρουν?

Δημοσ.

Παιδιά κουφαθηκα.

Το Carrier στα 300W , βγάζει 36C

Screenshot_2019-12-02-00-18-42-953_com_miui.gallery.jpg.8c51ce607e1e16c37517f4ba6f0eee4b.jpg

Βραχυκυκλωσα.

Που πήγε ο κανόνας των 42C;;;

Άλλαξε κάτι τώρα που έχει κρύο έξω;

Βραχυκυκλωσα τελείως.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια, οποιος θελει μηχανηματα σε τιμες BLACK FRIDAY με δωρεαν εγκατασταση ας προχωρησει γρηγορα..το πλαισιο φαίνεται προς το παρον να συνεχιζει τις εκπτωσεις αλλα για πόσο;

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Παιδιά κουφαθηκα.

Το Carrier στα 300W , βγάζει 36C

imageproxy.php?img=&key=1845fd3b90269583Screenshot_2019-12-02-00-18-42-953_com_miui.gallery.jpg.8c51ce607e1e16c37517f4ba6f0eee4b.jpg

Βραχυκυκλωσα.

Που πήγε ο κανόνας των 42C;;;

Άλλαξε κάτι τώρα που έχει κρύο έξω;

Βραχυκυκλωσα τελείως.

Σου ειχα γραψει χτες η προχτες οτι μου φαινεται τη μεγαλυτερη σημασια για τη συμπεριφορα ον/οφφ την παιζει η θερμοκρασια που διαβαζει η εξωτερικη μοναδα...

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Σου ειχα γραψει χτες η προχτες οτι μου φαινεται τη μεγαλυτερη σημασια για τη συμπεριφορα ον/οφφ την παιζει η θερμοκρασια που διαβαζει η εξωτερικη μοναδα...

Μπορεί να έχεις δίκιο δεν ξέρω. Σίγουρα μου λείπει ένα κομμάτι της πληροφορίας. Να παρακαλάμε να κάνει π*υτσοκρυο για να δουλεύει σωστά;;; 

Τεσπά , εγώ αναφέρω αυτά που παρακολουθώ. Η ερμηνεία όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μπορεί να έχεις δίκιο δεν ξέρω. Σίγουρα μου λείπει ένα κομμάτι της πληροφορίας. Να παρακαλάμε να κάνει π*υτσοκρυο για να δουλεύει σωστά;;; 

Τεσπά , εγώ αναφέρω αυτά που παρακολουθώ. Η ερμηνεία όχι.

Kι εγω τι παρατηρω λεω

Aπο το service manual του amber δε βγαζω ακρη

785286324_greeamberheating.jpg.f0c850eeb42103e65b31539ac1fe3c42.jpg

Ποση ωρα μπορουν και ινβερταρουν?

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, CorumD είπε

Παιδια, οποιος θελει μηχανηματα σε τιμες BLACK FRIDAY με δωρεαν εγκατασταση ας προχωρησει γρηγορα..το πλαισιο φαίνεται προς το παρον να συνεχιζει τις εκπτωσεις αλλα για πόσο;

Το παρατηρησα και εγω. Το ρολοι τωρα μετραει κανονικα αντι για αναποδα στην αρχικη σελιδα. Βασικα ηταν ακυρο να σταματησει μιας και σημερα ειναι cyber Monday. Φοβαμαι παντως αυτες τις δωρεαν τοποθετησεις... Ενας θεος ξερει τι διαθεση για δουλεια θα εχει ο τοποθετητης. Θα κατεβασω το μανουαλ να ξερω τι πρεπει να γινει και αν δεν το κανει εφυγε. 

• Like 1
Δημοσ.

Η καινοτομία στον κλιματισμό λοιπόν δεν θα ειναι μια πιο εξελιγμένη τεχνολογία διατήρησης της επιθυμητής θερμοκρασίας με την χαμηλότερη κατανάλωση και αποφυγής on off αλλα η δυνατότητα λειτουργίας επιλεγοντας την επιθυμητή κατανάλωση και την δυνατότητα bypass του on off,..φανταστείτε αντί auto low medium high fun και temperature να είχαμε και ..100 watt-150 w-200 w και  παει λέγοντας μέχρι την max απόδοση ταυτόχρονα με την ένδειξη στα εκάστοτε watt την θερμοκρασία εξόδου των Περσίδων και φυσικά του χώρου ..να μπορεις να το λειτουργείς στα 250 watt για συντήρηση ή στα 800 χωρίς να κλείσει γιατι σου αρέσει η ζέστη ή οποιοδήποτε άλλον συνδυασμό ,μας ενδιαφέρει η θερμοκρασία αλλα  τελικά μας ενδιαφέρει περισσότερο η κατανάλωση σε συνάρτηση μαζί της ..φανταστείτε λοιπόν να είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στην λειτουργία ενός κλιματιστικού από την θερμοκρασία και το fun μέχρι τα watt και την λειτουργία χωρίς off ,φανταστείτε να ξέραμε ακριβώς την κατανάλωση και να την προσαρμόζαμε στις ανάγκες μας..εμπνευσμένο από το φόρουμ και τις μετρήσεις όλων των μελών , ειδικά του liakjim 😜 ας το υλοποιήσει μια εταιρεία ,σαν ζεστό ψωμάκι θα πουλήσει ,θα μου πείς μετα τι θα γινόταν το φόρουμ ? 😂

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...