Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oykas2001 είπε

Καλησπέρα παιδιά, πήρε ο ξάδερφος μου το toyoyomi izuru 835zr και μου λέει ότι συνδέεται κανονικά με το δίκτυο του σπιτιού του και το ελέγχει. Όταν είναι έξω όμως (δηλαδή με δεδομένα) δεν μπορεί να συνδεθεί. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή δεν έχει αυτή τη δυνατότητα; Κι αν δεν την έχει, τότε ποια η χρησιμότητά του WiFi;;; 

Δουλεύει και έξω, απλά κολάει. Μια δουλεύει μια όχι. Πες στον ξάδερφο να βάλει μετρητή κατανάλωσης. Θα ξεχάσει το wifi την ίδια ημέρα...

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Αυτα ειναι θεματα marketing και ψαρεματος πελατων. Αυτο που στην τελικη εχει σημασια ειναι η εμπειρια χρησης. Κι εκει δυστυχως δεν εχουμε βγαλει συμπερασμα.

για τα TOYO εχουμε πολλα δειγματα και δεν ειναι καλα...για την INVENTOR αναμεικτα επισης...ενω για τους Ιαπωνες εχουμε εμπειριες απο καλες ως αριστες.

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, CorumD είπε

Ακριβός...το ποιο επικίνδυνο είναι οι "δούρειοι ίπποι". Η Toyotomi είναι Iαπωνέζικη εταιρεία, αλλά δεν έχει σχέση με κλιματισμό. Παράγει σόμπες και διαφορά αλλά. Τα κλιματιστικά της ποτέ δεν ήταν κορυφαία, και αμφιβάλλω αν ποτέ φτιαχνόντουσαν στην Ιαπωνία. Πάντα εταιρεία φασόν ήταν, και τότε και τώρα...Και ο Αντιπρόσωπος πήρε το μειονέκτημα και με ψευδή διαφήμιση τα πλάσαρε ως 'Ο Αυθεντικός Γιαπωνέζος". Κάτι παρόμοιο κάνουν και άλλοι που πλασάρει κινεζοφασον σε υψηλές τιμές και με δήθεν ποιότητα Ιαπωνικών και δέλεαρ μεγάλη εγγύηση.  Από αυτή την άποψη, εκτιμώ πολύ περισσότερο τα Fluo, Nobu, Send, Chigo, Aux που δηλώνουν και χρεωνουν για οτι ειναι και δεν προσπαθούν να παραπλανήσουν τον καταναλωτή.

Αν θελεις σχεδον τα παντα σε καλη τιμη πας στο DAIKIN(500 με εκπτωση που συχνα εχει ο ΚΟΤΣΟ). Αν ανέβεις, πας στο FUJITSU KMTA με καλυτερη απόδοση στην ψυξη αλλα χειροτερη στη θερμανση και πιο ακριβο. To Shorai ειναι κορυφαιο στα 18000btu αλλα στο 9αρη δεν ξερω αν αξιζει τετοια λεφτα...πάντως εχει 7 χρόνια εγγύηση. Τα MITSUBISHI δεν τα ξερω.

Απο οτι βλέπω το DAIKIN ειναι στα 513, και τα FUJITSU/TOSHIBA στα 575 περιπου. Και τα τρια πολυ καλα. Ισως αξιζει τα χαλασεις 575 και να παρεις και την 7ετη εγγυηση της TOSHIBA...αλλιως DAIKIN και θα εισαι απολυτα ευχαριστημενος.

Συμφωνώ απόλυτα, δεν ξέρουμε πως δουλεύει το 9αρι shorai. Λογικά λόγω Toshiba θα δουλεύει άριστα, αλλά είναι θεωρία.

Εγώ θα έβαζα 18αρι ή 24αρι 😂 αφού με την αποκλειστική δυνατότητα που δίνει (power select) το 18αρι γίνεται 12αρι και 9αρι....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guzel είπε

Συμφωνώ απόλυτα, δεν ξέρουμε πως δουλεύει το 9αρι shorai. Λογικά λόγω Toshiba θα δουλεύει άριστα, αλλά είναι θεωρία.

Εγώ θα έβαζα 18αρι ή 24αρι 😂 αφού με την αποκλειστική δυνατότητα που δίνει (power select) το 18αρι γίνεται 12αρι και 9αρι....

ειπαμε, το 18αρη ειναι το διαμαντι της σειρας!

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες , αποφάσισα να παραγγείλω το wifi module για το atxc60b , αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με σιγουριά , ποιος είναι ο συμβατός κωδικός μοντέλου. Το έχει πάρει κανείς ?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, CorumD είπε

για τα TOYO εχουμε πολλα δειγματα και δεν ειναι καλα...για την INVENTOR αναμεικτα επισης...ενω για τους Ιαπωνες εχουμε εμπειριες απο καλες ως αριστες.

Αυτη ειναι η μιση αληθεια.

Δεν μπορεις να ακυρωνεις ολες τις κριτικες στο σκρουτζ και στο bestprice, ουτε βεβαια και τις εμπειριες ανθρωπων απο εδω μεσα.
Βλεπουμε και εμπειριες γιαπωνεζικων οχι και πολυ καλες αλλα ειμαστε προκατειλημενοι.

Λεει ο αλλος με το τογιο οτι του κλεινει πεφτουνε να τον φανε και του λενε πετα το. Το λεει ο αλλος με το Mitsu και του λενε μια χαρα δουλευει.

Λεει ο αλλος με το ινβεντορ οτι κρυωνει του λενε φταιει το κλιματιστικο. Το λεει ο αλλος με το Fujitsu του λενε οτι φταιει ο ιδιος που κρυωνει.

Λεει ο αλλος με το x κινεζοφασον οτι κραταει 500w του λενε ας προσεχες. Λεει το ιδιο ο αλλος με το Toshiba και φταιει ο αναδρομος Ερμης.

32 λεπτά πριν, SM81 είπε

Παίδες , αποφάσισα να παραγγείλω το wifi module για το atxc60b , αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με σιγουριά , ποιος είναι ο συμβατός κωδικός μοντέλου. Το έχει πάρει κανείς ?

daikin.gr

• Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Δεν μπορεις να ακυρωνεις ολες τις κριτικες στο σκρουτζ και στο bestprice, ουτε βεβαια και τις εμπειριες ανθρωπων απο εδω μεσα.
Βλεπουμε και εμπειριες γιαπωνεζικων οχι και πολυ καλες αλλα ειμαστε προκατειλημενοι.

Λεει ο αλλος με το τογιο οτι του κλεινει πεφτουνε να τον φανε και του λενε πετα το. Το λεει ο αλλος με το Mitsu και του λενε μια χαρα δουλευει.

Λεει ο αλλος με το ινβεντορ οτι κρυωνει του λενε φταιει το κλιματιστικο. Το λεει ο αλλος με το Fujitsu του λενε οτι φταιει ο ιδιος που κρυωνει.

Λεει ο αλλος με το x κινεζοφασον οτι κραταει 500w του λενε ας προσεχες. Λεει το ιδιο ο αλλος με το Toshiba και φταιει ο αναδρομος Ερμης.

daikin.gr

Μάλλον εδώ είμαι.

Daikin Air Conditioner Wi-Fi Online Controller BRP069B45 (BRP069A45)

Τιμή Ελλάδος 80 ευρώ . Τιμή eBay από Τσεχία 40 ευρώ με δωρεάν αποστολή.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Δεν κοιταζω κριτικες skroutz.gr, προπαντως με εταιρειες τυπου toyotomi/inventor που στηνουν ατομα για να κανουν προωθηση. Εχω προσωπικη εμπειρια απο Toyo...το πηρα και το αλλαξα σε 2 εβδομαδες. Μπορει να εχει και καλα μοντελα(ισως) αλλα με την χαμηλότερη εγγυηση της αγορας και κινεζοφασον γιατι να ασχοληθώ; Γιατι να μην δωσω παρομοια λεφτα και να παω σε καλυτερες εταιρείες;

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CorumD είπε

Δεν κοιταζω κριτικες skroutz.gr, προπαντως με εταιρειες τυπου toyotomi/inventor που στηνουν ατομα για να κανουν προωθηση. Εχω προσωπικη εμπειρια απο Toyo...το πηρα και το αλλαξα σε 2 εβδομαδες. Μπορει να εχει και καλα μοντελα(ισως) αλλα με την χαμηλότερη εγγυηση της αγορας και κινεζοφασον γιατι να ασχοληθώ; Γιατι να μην δωσω παρομοια λεφτα και να παω σε καλυτερες εταιρείες;

Αρα τις κριτικες τις ακυρωνεις.

Κι εγω εχω προσωπικη εμπειρια απο Τογιο και εδω και 1.5 χρονο δεν εχω βρει λογο να το αλλαξω. Αυτο απο μονο του δε λεει κατι.

Το καλυτερο ονομα εταιρειας δεν εξασφαλιζει την καλυτερη εμπειρια χρησης ουτε καλυτερο after sales support.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Κι εγω εχω προσωπικη εμπειρια απο Τογιο και εδω και 1.5 χρονο δεν εχω βρει λογο να το αλλαξω. Αυτο απο μονο του δε λεει κατι.

Το καλυτερο ονομα εταιρειας δεν εξασφαλιζει την καλυτερη εμπειρια χρησης ουτε καλυτερο after sales support.

Ακυρωνω κριτικες στο skroutz.gr αλλα οχι εδω στο forum! Επίσης, το θεωρω περιεργο τα Toyotomi να εχουν τοσες πολλες κριτικες...και καλες..ενω βλεπουμε οτι δεν αποδιδουν καλα. Εδω μιλαμε με στοιχεια, ενας σημαντικος αριθμος απο ατομων στο φορουμ εχουν μετρησει toyotomi και σε ολες τις περιπτωσεις δεν αποδιδουν οικονομικα ουτε ινβερταρουν σωστα, αλλα εσυ δηλωνεις ευχαριστημένος...οκ...συνεχισε με toyotomi, τι να σου πω; 

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CorumD είπε

Εδω μιλαμε με στοιχεια, ενας σημαντικος αριθμος απο ατομων στο φορουμ εχουν μετρησει toyotomi και σε ολες τις περιπτωσεις δεν αποδιδουν οικονομικα ουτε ινβερταρουν σωστα, αλλα εσυ δηλωνεις ευχαριστημένος...οκ...συνεχισε με toyotomi, τι να σου πω; 

Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι υπαρχει η προκαταληψη του ονοματος. Το ιδιο αρνητικο στοιχειο αν το κανει τογιο λεμε αβιαστα οτι φταιει το τογιο. Αν το κανει γιαπωνεζικο ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει επειδη αποκλειεται να φταιει το μηχανημα.  Οταν με το καλο μου ερθει και το Daikin και θα εχω μετρο συγκρισης θα επανελθω και μακαρι να ειναι τοσο καλυτερο απο το Kuro που να με κανει να κραζω κι εγω την Τογιοτομι.

• Like 3
Δημοσ.

παιδια σε κλιματιστικο 24000btu morris αναβει ξεκιναει και μετα απο λιγο σταματαει για μιση ωρα και μετα ξαναδουλευει για λιγο και μετα παλι το ιδιο. υπαρχει εξηγηση για αυτο? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rbx1000 είπε

Εσύ τώρα νομίζεις ότι έχεις κλιματιστικό; Κερνάω καφέ σπίτι μου να καταλάβεις πως λειτουργούν τα σωστά κλιματιστικά 😁 

Θα δεις ότι μετά θα πετάξεις το δικό σου από το μπαλκόνι!

4 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

παιδια σε κλιματιστικο 24000btu morris αναβει ξεκιναει και μετα απο λιγο σταματαει για μιση ωρα και μετα ξαναδουλευει για λιγο και μετα παλι το ιδιο. υπαρχει εξηγηση για αυτο? 

Φυσικά. Είναι inverter Γ διαλογής. Σωστά λειτουργεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, guzel είπε

Εσύ τώρα νομίζεις ότι έχεις κλιματιστικό; Κερνάω καφέ σπίτι μου να καταλάβεις πως λειτουργούν τα σωστά κλιματιστικά 😁 

Θα δεις ότι μετά θα πετάξεις το δικό σου από το μπαλκόνι!

Φυσικά. Είναι inverter Γ διαλογής. Σωστά λειτουργεί.

δηλαδή τώρα λες ότι να το πετάξω πριν κλείσει χρόνο? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vasilissouvlaki είπε

δηλαδή τώρα λες ότι να το πετάξω πριν κλείσει χρόνο? 

Για αρχή πάρε την αντιπροσωπεία και πες τους ότι δεν λειτουργεί σαν inverter. Για inverter στο πούλησαν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...