Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fylatos είπε

Όχι έφαγαν κράξιμο στον Κωτσόβολο και με τη σειρά έριξαν στον εγκαταστατη και αυτός θα πάει να το φτιάξει. Βέβαια ότι είναι ο ίδιος είναι θέμα χαχαχα

Για αυτό και το σκέφτεται. Μπορεί να του κάνει ζημιά επίτηδες λόγω της φασαρίας

Α μια χαρα, εγω που ειχα παει σε γνωστο καταστημα κλιμαστισμου μου ειπαν πως δε μπορουν να κανουν τιποτα( χρεωνουν 100ευρω βεβαιως την εγκατασταση)

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fylatos είπε

Όχι έφαγαν κράξιμο στον Κωτσόβολο και με τη σειρά έριξαν στον εγκαταστατη και αυτός θα πάει να το φτιάξει. Βέβαια ότι είναι ο ίδιος είναι θέμα χαχαχα

Για αυτό και το σκέφτεται. Μπορεί να του κάνει ζημιά επίτηδες λόγω της φασαρίας

ζημια δεν προκειται να του κανει.. τι φρεον ειναι τα μηχανηματα; το να παθει ζημια το μηχανημα απο το οτι δεν του εκανε κενο, ειναι δυσκολο, μειωμενη αποδοση, εξαρταται απο το φρεον που εχει το μηχανημα.

Δημοσ.

Να πω ότι η carrier στον κωτσο έχει 50€ δωροεπιταγη ανεξαρτήτως ανακύκλωσης και έξτρα 50€ αν γίνει ανακύκλωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, kallair είπε

ζημια δεν προκειται να του κανει.. τι φρεον ειναι τα μηχανηματα; το να παθει ζημια το μηχανημα απο το οτι δεν του εκανε κενο, ειναι δυσκολο, μειωμενη αποδοση, εξαρταται απο το φρεον που εχει το μηχανημα.

R32 καινούργια είναι.

Επειδή έβαλα κι εγώ τα ίδια σε δικό μου χώρο δε νομίζω ότι έχει διαφορετική απόδοση βάσει κατανάλωσης θερμοκρασίας. Να του πω να το αφήσει; Έχει φαγωθεί...

Επεξ/σία από fylatos
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Α μια χαρα, εγω που ειχα παει σε γνωστο καταστημα κλιμαστισμου μου ειπαν πως δε μπορουν να κανουν τιποτα( χρεωνουν 100ευρω βεβαιως την εγκατασταση)

Γενικά σε εγκατάσταση κλιματιστικού με τα προβλεπόμενα μπαίνεις μέσα κάτω από 100 ευρώ. Όποτε κενό - 3μ σωλήνα κτλ μόνο αν κάποιος τα ζητήσει."

100-130 ευρώ πρέπει να περιλαμβάνει τα Πάντα -> Κενό, 3μ σωλήνα, Καναλακι να μην φαίνονται σωλήνες μέσα στο δωμάτιο όπου χρειάζεται, inox βίδες, σωστές ενώσεις και όχι βιαστικές με ότι συνεπάγεται αυτό (σε 2-3 χρόνια συμπλήρωμα) είναι τόσο μεγάλο ποσοστό που όποιος έχει κλιματιστικό έχει μάθει και την λέξη φρέον σε κάθε service.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fylatos είπε

R32 καινούργια είναι.

Επειδή έβαλα κι εγώ τα ίδια σε δικό μου χώρο δε νομίζω ότι έχει διαφορετική απόδοση βάσει κατανάλωσης θερμοκρασίας. Να του πω να το αφήσει; Έχει φαγωθεί...

Προσωπικα πιστευω οτι πιο πολλες πιθανοτητες εχει να παθει ζημια μετα από την ανακτηση του φρεον κ πληρωση παλι μετα (λογω του οτι θα την κανει ο ιδιος ψυκτικος πρωτον κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστος μαστορας οπως ειπες, κυριως στο θεμα λαδιων) παρα απο το οτι εχει αερα το κυκλωμα μεσα..

Δοκιμασε το εξης: παρε ενα θερμομετρο με πουρο κ τοποθετησε το στο κλιματιστικο σου πανω στο στοιχειο κ δες θερμοκρασιες. κανε το ιδιο κ στο κλιματιστικο του φιλου σου τοποθετωντας το στο ιδιο σημειο στο στοιχειο, και συγκρινε θερμοκρασιες.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Klausx είπε

Γενικά σε εγκατάσταση κλιματιστικού με τα προβλεπόμενα μπαίνεις μέσα κάτω από 100 ευρώ. Όποτε κενό - 3μ σωλήνα κτλ μόνο αν κάποιος τα ζητήσει."

100-130 ευρώ πρέπει να περιλαμβάνει τα Πάντα -> Κενό, 3μ σωλήνα, Καναλακι να μην φαίνονται σωλήνες μέσα στο δωμάτιο όπου χρειάζεται, inox βίδες, σωστές ενώσεις και όχι βιαστικές με ότι συνεπάγεται αυτό (σε 2-3 χρόνια συμπλήρωμα) είναι τόσο μεγάλο ποσοστό που όποιος έχει κλιματιστικό έχει μάθει και την λέξη φρέον σε κάθε service.

Εμενα με 100 δεν ειχε παντως ουτε καναλι και ακομα και ρευματος ηταν χυμα. Κενο 3 λεπτα. Οποιος θελει μαγαζι σε πμ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kallair είπε

Προσωπικα πιστευω οτι πιο πολλες πιθανοτητες εχει να παθει ζημια μετα από την ανακτηση του φρεον κ πληρωση παλι μετα (λογω του οτι θα την κανει ο ιδιος ψυκτικος πρωτον κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστος μαστορας οπως ειπες, κυριως στο θεμα λαδιων) παρα απο το οτι εχει αερα το κυκλωμα μεσα..

Δοκιμασε το εξης: παρε ενα θερμομετρο με πουρο κ τοποθετησε το στο κλιματιστικο σου πανω στο στοιχειο κ δες θερμοκρασιες. κανε το ιδιο κ στο κλιματιστικο του φιλου σου τοποθετωντας το στο ιδιο σημειο στο στοιχειο, και συγκρινε θερμοκρασιες.

Το κάναμε και το δικό του το ένα με μικρότερη κατανάλωση δίνει ίδια θερμοκρασία σε ίδιους βαθμούς απόκλισης σε στόχους. Εγώ του είπα να ακυρώσει το ραντεβού και να κάτσει στον κώλο του.

Υπόψιν το χρησιμοποιεί μόνο για ψύξη.

Δημοσ.

Μαζί με την απόδειξη, μου έδωσαν και το τι ισχύει για τον κωτσοβολο για τις εγκαταστάσεις.

3μ σωλήνα και κενό βλέπω οπότε ευελπιστώ ότι δεν θα έχουμε δράματα :

2019-06-29-15-12-Office-Lens.jpg

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fylatos είπε

Το κάναμε και το δικό του το ένα με μικρότερη κατανάλωση δίνει ίδια θερμοκρασία σε ίδιους βαθμούς απόκλισης σε στόχους. Εγώ του είπα να ακυρώσει το ραντεβού και να κάτσει στον κώλο του.

Υπόψιν το χρησιμοποιεί μόνο για ψύξη.

Για μενα να ακυρωσει το ραντεβου.. η πιθανοτητα να παθει μελλοντικα ζημια απο την ανακτηση κ την μη σωστη πληρωση λαδιων στο κυκλωμα μετα, ειναι μεγαλυτερη απο το να αφησει το κυκλωμα οπως εχει.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kallair είπε

Για μενα να ακυρωσει το ραντεβου.. η πιθανοτητα να παθει μελλοντικα ζημια απο την ανακτηση κ την μη σωστη πληρωση λαδιων στο κυκλωμα μετα, ειναι μεγαλυτερη απο το να αφησει το κυκλωμα οπως εχει.

Σε ευχαριστώ πολύ θα του το μεταφέρω. Εγώ του είπα για την αντλία οπότε εγώ φταίω έτσι κι αλλιώς που μπήκε σε φασαρίες χαχαχ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fylatos είπε

Σε ευχαριστώ πολύ θα του το μεταφέρω. Εγώ του είπα για την αντλία οπότε εγώ φταίω έτσι κι αλλιώς που μπήκε σε φασαρίες χαχαχ

Η αντλια σωστο ειναι παντα να μπαινει. αλλα στην περιπτωση του φιλου εγω δεν θα το ρισκαρα..

Δημοσ.

Να πω ότι εντυπωσιάστηκα από την τεχνική κατάρτιση της πωλήτριας του Κωτσόβολου η οποία σε "αθώες" ερωτήσεις μου, μου είπε ακόμα και για το minimum μήκος των σωλήνων!

Επίσης δεν μου άρεσε καθόλου το Morris και το Juro Pro από ποιότητα πλαστικών όπου την ώρα που έπαιζα με τα καπάκια και φίλτρα, ένιωθα πως θα μου μείνουν στα χέρια. 

Σε αντίθεση το Crystal II που αγόρασα , έχει πολύ καλύτερα πλαστικά,, όχι σε επίπεδο Daikin κτλ αλλά σε πολύ καλό επίπεδο. 

Πολύ καλό ποιοτικά μου φάνηκε το Daikin Sensira  , ενώ εξαιρετική εντύπωση που έκανε το Bosch, δεν το περίμενα το πόσο ποιοτικό ήταν. Τα πλαστικά ήταν μασίφ!

Η προωθητική ενέργεια της Carrier τελειώνει σήμερα στις 2000 το βράδυ. 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Το Haier γιατί δεν το βρίσκεις σε λογική  τιμή ; Πόσο το βρίσκεις ;

Δεν έχουν καμία σχέση TCL και Mitsubishi . Δύο διαφορετικές εταιρείες είναι . Το μόνο κοινό που έχουν είναι η Ελληνική εταιρεία (Tουρνικιώτης) όπου αντιπροσωπεύει τόσο τα Mitsubishi όσο και τα TCL . 

Φαντάζομαι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα  αφού τους ενδιαφέρει η απόδειξη και η ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται επάνω . Πάρε ένα τηλ όμως  και ρώτα τους . 

Τελικά το πήρα στα 335 από 307 που θα μου έβγαινε με την εταιρική έκπτωση κι ήδη εκανα την online εγγύηση ,από την διαδικασία κατάλαβα ότι δεν θα υπήρχε προβλημα με το όνομα αφού δεν ειδα διαδικασία διασταύρωσης του ονόματος του παραστατικού και αυτού που δήλωσα ( άσχετα αν τωρα ήταν το δικό μου και στα 2) ομως τελικά απέφυγα όλη αυτήν την διαδικασία τηλέφωνο στο τηλέφωνο ,κάνε την εγγύηση ,την έκανε ? Στείλε μου το pdf κτλ κτλ ήταν και ένα θέμα παραλαβής που δεν είχε λυθεί ακόμα,ενώ αυτο το πήρα από κατάστημα στην γωνία του σπιτιού μου,το έφεραν με καρότσι 😁 , τελικά τα 28 ευρώ που θα γλύτωνα μπροστά στην ταχύτητα και την ευκολία της συναλλαγής υπερτερισαν,την ώρα που γράφω εχει έρθει και ο ψυκτικός που συνεργάζεται με το κατάστημα και το τοποθετεί  😁 

ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρον εσένα και όλα τα μέλη,θα γράψω feedback για το μηχάνημα 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...