nickolas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μπορώ να αγοράσω την επέκταση εγγύησης για το Ιphone από το site της Apple? http://store.apple.com/us/product/MC004LL/A Υπάρχει τρόπος να την αγοράσω πιο οικονομικά από ebay κλπ. όπως συμβαίνει με τους Μac? To τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Ελλάδα και βέβαια θέλω να έχω σέρβις Ελλάδα.
tsak4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ναι το διάβασα αργότερα οτι δν κάνει ούτε reboot. Και μερικά σχόλια στο blog του geohot αναφέρουν οτι ούτε καν πέτυχε το jailbrake στο καινούριο 3gs τους με το νέο bootrom, οπότε περιμένουμε νεότερα.. The end Φίλε εγώ προσπάθησα να το κάνω jailbrake και με τα χίλια ζόρια και μετά από καμιά 10αρια restore το κατάφερα, αλλά είναι όπως είπατε κάθε φορά που κλείνει το κινητό όταν το ανοίγεις μπαίνει σε restore mode, οπότε πρέπει να περιμένουμε για να βρεθεί η τρύπα στο νέο bootrom ( ας ελπίσουμε σύντομα... ).
GeorgeVls Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Παιδια συγγνωμη κιολας, περασα κατι φωτος απο το pc στο iphone. Πως μπορω να τις διαγραψω? Στο iphone δεν υπαρχει καμμια επιλογη διαγραφη. +Ποση ωρα παιρνει το update?
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Παιδια συγγνωμη κιολας, περασα κατι φωτος απο το pc στο iphone. Πως μπορω να τις διαγραψω? Στο iphone δεν υπαρχει καμμια επιλογη διαγραφη. Πηγαινεις στο φακελο με τις φωτο που εχεις βαλει το itunes να κανει sync με το iphone,τις σβηνεις εκει και στην συνεχεια με ενα sync θα σβηστουν και απο το iphone σου. +Ποση ωρα παιρνει το update? Το πολυ 10 λεπτα.
GeorgeVls Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω φιλε. Μολις τα εκανα. Αρχιζω σιγα σιγα να μπαινω στην φιλοσοφια του.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Κανά κόλπο για να κάνουμε collapse τα folders σε IMAP mail;; Έχω πολλούς φακέλους και είναι σπαστικό.
Praetorianos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κι εγώ, έκανα jailbreak στο κινητό και προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τις επιπλέον δυνατότητες. Όμως ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω ένα πρόγραμμα να περνάω τα τραγούδια και τις φωτογραφίες με drag n' drop. Το iphone explorer και άλλο ένα ssh κάτι, μου προκαλεί προβλήματα. Καμιά πρόταση?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κι εγώ, έκανα jailbreak στο κινητό και προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τις επιπλέον δυνατότητες. Όμως ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω ένα πρόγραμμα να περνάω τα τραγούδια και τις φωτογραφίες με drag n' drop. Το iphone explorer και άλλο ένα ssh κάτι, μου προκαλεί προβλήματα. Καμιά πρόταση? Kατι αντιστοιχο που χρησιμοποιω εγω-αλλα οχι για drag n drop photos κ mp3s-ειναι ενα plugin του tolal commander,το TPot
actorius Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά, ποιά εφαρμογούλα προτείνετε για MSN Messenger; Επειδή δεν το έχω jailbroken, δε σκοπεύω να δώσω 8 ευρώ για ΙΜ ή beejive Κάτι free παρακαλώ! Κυρίως το msn με ενδιαφέρει, άντε κ λίγο skype για να μην ανοίγω ξεχωριστά τη δική του εφαρμογή. Μέχρι στιγμής εχω βρει (αλλά δεν έχω δοκιμάσει) τα fring, ebuddy, nimmbuzz. Ποιό app πιστεύετε οτι έχει πιο ολοκληρωμένο msn; Δηλαδή avatars, nudges, group chat, file send κλπ... Thanx!
GeorgeVls Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά, ποιά εφαρμογούλα προτείνετε για MSN Messenger; Επειδή δεν το έχω jailbroken, δε σκοπεύω να δώσω 8 ευρώ για ΙΜ ή beejive Κάτι free παρακαλώ! Κυρίως το msn με ενδιαφέρει, άντε κ λίγο skype για να μην ανοίγω ξεχωριστά τη δική του εφαρμογή. Μέχρι στιγμής εχω βρει (αλλά δεν έχω δοκιμάσει) τα fring, ebuddy, nimmbuzz. Ποιό app πιστεύετε οτι έχει πιο ολοκληρωμένο msn; Δηλαδή avatars, nudges, group chat, file send κλπ... Thanx! 3 μικρα προγραμματακια ειναι, γιατι δεν κατεβαζεις και τα 3 να δεις πιο καλυπτει τις αναγκες σου και μετα απλα διαγραφεις τα υπολοιπα? Προσωπικα χρησιμοποιω το ebuddy και ειμαι ικανοποιημενος χωρις να εχω ψαξει τα υπολοιπα.
ixthy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Παίδες να ρωτήσω πάλι για το unlock θέλω! Επειδή είμαι στη Βρετανία πήρα το 3gs με την Ο2. Το θέμα είναι ότι όταν γυρίσω Ελλάδα θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω με κάποια Ελληνική sim από ΟΤΕ, vodafone ή όποια άλλη εταιρεία πουλά iphone, ή θα είμαι αιώνια κολλημένος στην Ο2; Δηαλαδή όταν θα γυρίσω στην Ελλάδα μόνιμα θα θέλω άλλο iphone για να παίξει με τα Ελληνικά δίκτυα; Δεν μπορεί κάποιο service να μου αλλάξει το firmware της συσκευής ώστε να συνεργάζεται με κάποια από τις εταιρείες που υποστηρίζουν το iphone? Μακάρι βέβαια να βρεθεί κάνα unlock, αλλά άμα δε βρεθεί τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;
apostolisd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έχω το 3gs και για κάποιο λόγο που δυστυχώς αγνοώ η επιλογή "κοινή χρήση nternet" έχει απλά εξαφανιστεί! Είναι με jb στην 3.1.2.. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι παλιότερα την είχα δει. Α, έχω vodafone.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Παίδες να ρωτήσω πάλι για το unlock θέλω!Επειδή είμαι στη Βρετανία πήρα το 3gs με την Ο2. Το θέμα είναι ότι όταν γυρίσω Ελλάδα θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω με κάποια Ελληνική sim από ΟΤΕ, vodafone ή όποια άλλη εταιρεία πουλά iphone, ή θα είμαι αιώνια κολλημένος στην Ο2; Δηαλαδή όταν θα γυρίσω στην Ελλάδα μόνιμα θα θέλω άλλο iphone για να παίξει με τα Ελληνικά δίκτυα; Δεν μπορεί κάποιο service να μου αλλάξει το firmware της συσκευής ώστε να συνεργάζεται με κάποια από τις εταιρείες που υποστηρίζουν το iphone? Μακάρι βέβαια να βρεθεί κάνα unlock, αλλά άμα δε βρεθεί τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Οχι δεν θα παρεις καινουριο iphone,απλα θα πρεπει να ξεκλειδωσεις το υπαρχον.Yπαρχει unlock και λεγεται blacksn0w.
ixthy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Gi0 δεν υπάρχει επίσημη λύση; Επίσης έχω το καινούργιο firmware και από όσο ξέρω δεν μπορεί να ξεκλειδώσει το νέο baseband. Please Gi0 αν ξέρεις κάτι καινούργιο πες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Gi0 δεν υπάρχει επίσημη λύση; Οχι.Εδω προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο πως το jailbreak εινα παρανομο,ειχαμε συζητησεις επι συζητησεων για το κλειδωμα της apple σε συγκεκριμενο provider κ αλλα τετοια καλουδια,μην περιμενεις κατι τετοιο. Επίσης έχω το καινούργιο firmware και από όσο ξέρω δεν μπορεί να ξεκλειδώσει το νέο baseband. Please Gi0 αν ξέρεις κάτι καινούργιο πες. Oπως ειπα και πριν,blacksn0w. http://iphonejtag.blogspot.com/2009/11/blacksn0w-is-live.html και http://blackra1n.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα