sistah Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τα mechanincs μου να ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο(πραγματικη αυτογνωσια). Εχασα 2 promo για plat λογω του οτι πηγα adc. Γινε λιγο πιο ταπεινος και κρατα πιο μικρο καλαθι. Οταν λες οτι εχασες 2 promos για Plat λογω του οτι πηγες adc τι παει να πει ακριβως? Ok δηλαδη οταν εχανα promos ως support γιατι το adc μου κοιτουσε τα πουλακια τι θα επρεπε να λεω? Το gold 1 ειναι σαφως πιο δυσκολο απο τα υπολοιπα divisions αυτου του tier, και νομιζω οτι επειδη σκαλωσες να πας plat, εκνευριζεσαι πιο ευκολα με τα λαθη των συμπαικτων σου. Oταν ειναι να πας, θα πας. Μην βιαζεσαι γιατι δεν βοηθαει πουθενα.
mphxths Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 @jonakos Το e της λεονας και καθε skillshot καθε champion που χει skillshot..θεωρω οτι ειναι πολυ ευκολο να γινει miss. Δεν μιλαω να πας σε μπουγιο και να το ριξεις οπου ναναι μιας και εκει στο μπουγιο λιγο πολυ ολοι θαναι στο ιδιο σημειο και θα ανταλλασουν αναποδες...ουτε να τον περιμενεις κρυμμενος να περναει απο μπροστα σου και παλι να το βαρεσεις στον γαμο του καραγκιοζη... Οταν ειναι (κατα την ταπεινη μου γνωμη) κατασταση που ολοι κινουνται...το skillshot..ειναι πολυ ευκολο να παει οπου ναναι.... Ενταξει καποιες κινησεις ειναι προβλεψιμες και τους πιανεις..καποιες αλλες οχι τοσο....και εχω παιξει κοντα 100 παιχνιδια με λεονα...νταξ μου βγαινουν τα περισσοτερα Ε ή R αλλα οκ ..ωρες ωρες....οπου ναναι...ειδικα σε κατι champions που χουν mobility skills..
jonakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) @jonakos Το e της λεονας και καθε skillshot καθε champion που χει skillshot..θεωρω οτι ειναι πολυ ευκολο να γινει miss. Δεν μιλαω να πας σε μπουγιο και να το ριξεις οπου ναναι μιας και εκει στο μπουγιο λιγο πολυ ολοι θαναι στο ιδιο σημειο και θα ανταλλασουν αναποδες...ουτε να τον περιμενεις κρυμμενος να περναει απο μπροστα σου και παλι να το βαρεσεις στον γαμο του καραγκιοζη... Οταν ειναι (κατα την ταπεινη μου γνωμη) κατασταση που ολοι κινουνται...το skillshot..ειναι πολυ ευκολο να παει οπου ναναι.... Ενταξει καποιες κινησεις ειναι προβλεψιμες και τους πιανεις..καποιες αλλες οχι τοσο....και εχω παιξει κοντα 100 παιχνιδια με λεονα...νταξ μου βγαινουν τα περισσοτερα Ε ή R αλλα οκ ..ωρες ωρες....οπου ναναι...ειδικα σε κατι champions που χουν mobility skills.. γιατ το laning phase μιλουσα κυριως και απεναντι σε champs οπως varus/graves που δεν αλλαζουνε και τρελα positions. Γινε λιγο πιο ταπεινος και κρατα πιο μικρο καλαθι. Οταν λες οτι εχασες 2 promos για Plat λογω του οτι πηγες adc τι παει να πει ακριβως? Ok δηλαδη οταν εχανα promos ως support γιατι το adc μου κοιτουσε τα πουλακια τι θα επρεπε να λεω? Το gold 1 ειναι σαφως πιο δυσκολο απο τα υπολοιπα divisions αυτου του tier, και νομιζω οτι επειδη σκαλωσες να πας plat, εκνευριζεσαι πιο ευκολα με τα λαθη των συμπαικτων σου. Oταν ειναι να πας, θα πας. Μην βιαζεσαι γιατι δεν βοηθαει πουθενα. υπαρχει διαφορα εδω.Δεν καιγομαι να αναιβω αλλα θα το ηθελα.Απο την αλλη ομως το παιχνιδια ειναι πιο carriable οταν δεν εχεις adc παρα οταν δεν εχει support.Ολα αυτα κατα την γνωμη μου.Προτιμω να εχω ενα φυκι graves απο το να εχω μια zyra που κανει ult στον θεο και εναν thresh κουβα.Γιατι οσο να ναι το adc κατι θα κανει.Καποιον θα βαρεσει.Δεν θα ειναι και τελειως εκτος.Και στην τελικη το ληγεις το game νωριτερα αμα κατσει καποιο τυχερο fight.(αμα εχεις ανιωθο adc ολα αυτα) Ολα αυτα που ειπα δεν τα ειπα για να ψωνιστω αλλα να κανω μια αυτογνωσια.Ξερω πως ακουστηκε αλλα δεν ηταν αυτο το intention μου (το βιντεο ειναι τραγικο XD ) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2014 από jonakos
Ακραίος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ένα βιντεάκι με Bronze Elo Shyvana/Lee το σχολίαζε ο Trick2G αν δεν κάνω λάθος... Πραγματικά γέλασα με την ψυχή μου!!! Το πόσο λάθη έκαναν και οι 2 μέσα σε 30 δευτερόλεπτα δεν περιγράφεται... https://www.facebook.com/photo.php?v=264507477038292&set=vb.247732328715807&type=2&theater 1
mphxths Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Eνταξει αυτα δεν τα κανω ουτε εγω....εκει που λες πως ο λεε ειναι ο πιο γτπ παιχτης στο παιχνιδι...ερχεται η shyvanna και απογειωνει την μαλακια σε νεα επιπεδα.... και μετα αναρωτιεμαι γιατι δεν ξεκολαω απο τα βαθη του bronze.... 1
Alchemist` Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Είπα δεν θα ξαναπαίξω solo μέχρι το S4... Είδα τα lcs promo Και λέω να μπω στα γρήγορα για ένα game. Παίρνω vayne, και το last pick κάνει insta lock support GP με ignite και exhaust... Όλο το team εξοργισμένο και απαντάει "είναι καλό supp ο gp"... Άντε να δούμε τι καρκίνο θα φάμε πάλι... (-.-") Το assisting enemy team ή refusing to communicate ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση? EDIT: defeat φυσικά... Και ποιός παίρνει το report? O μαλάκας, γιατί ο gp έπαιζε tanky και είχε 2 death ενώ εγώ είχα 1-8...
Ακραίος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Είπα δεν θα ξαναπαίξω solo μέχρι το S4... Είδα τα lcs promo Και λέω να μπω στα γρήγορα για ένα game. Παίρνω vayne, και το last pick κάνει insta lock support GP με ignite και exhaust... Όλο το team εξοργισμένο και απαντάει "είναι καλό supp ο gp"... Άντε να δούμε τι καρκίνο θα φάμε πάλι... (-.-") Το assisting enemy team ή refusing to communicate ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση? EDIT: defeat φυσικά... Και ποιός παίρνει το report? O μαλάκας, γιατί ο gp έπαιζε tanky και είχε 2 death ενώ εγώ είχα 1-8... Για αυτό ποτέ bot εκτός αν είσαι premade και ο φίλος σου ξέρει καλά το role... Tουλάχιστον σε solo lanes όταν feedάρεις θα λές εγώ έφταιγα...
andreapaog328 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 νταξει. με βάζει να παίξω series μεναν bronze 3 πουχε φερει premade εναν τυπο ακομα unranked. o τυπος παιρνει rumble εναντιον jax στο τοπ. 13/2 τουχει δωσει gg και surrender 20.
Ακραίος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 νταξει. με βάζει να παίξω series μεναν bronze 3 πουχε φερει premade εναν τυπο ακομα unranked. o τυπος παιρνει rumble εναντιον jax στο τοπ. 13/2 τουχει δωσει gg και surrender 20. Unranked ≥ Bronze. Unranked χειρότερος από Bronze δεν γίνεται... Άσχετο παιδιά μια ερώτηση...Με Vayne τι supp πάει καλύτερα στο current meta? Ali, Janna?
nrkmaiden Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Unranked ≥ Bronze. Unranked χειρότερος από Bronze δεν γίνεται... Άσχετο παιδιά μια ερώτηση...Με Vayne τι supp πάει καλύτερα στο current meta? Ali, Janna? Σε ολα κολλαει μια λεονα
Tobajara Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Vayne με Leona είναι καλό μόνο αν η Vayne ξέρει τι της γίνεται. Αν είναι από καλούτσικη και κάτω, είναι χαμένο lane και η Leona έχει πάθει νευρικό κλονισμό. Είμαι παθών, και παραπάνω από μία φορές. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα Annie - area stun, μπόλικο harass που επιτρέπει στη Vayne να μη θαφτεί από το μικρό της range, εύκολα και κυρίως γρήγορα kills.
nasos o psaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 μ πεταει ενα bugsplat ανα game μονο εγω το παθαινω?
mphxths Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 και πανω που ελεγα καλα παει σημερα..αντε να μπω σε promo... kha , talon , leona (εγω) , annie , shaco ... τα picks μας.... ρε που μπλεξαμε.....
euxoulhs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 και πανω που ελεγα καλα παει σημερα..αντε να μπω σε promo... kha , talon , leona (εγω) , annie , shaco ... τα picks μας.... ρε που μπλεξαμε..... where ις δε adc?
Atallos1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Είπα δεν θα ξαναπαίξω solo μέχρι το S4... Είδα τα lcs promo Και λέω να μπω στα γρήγορα για ένα game. Παίρνω vayne, και το last pick κάνει insta lock support GP με ignite και exhaust... Όλο το team εξοργισμένο και απαντάει "είναι καλό supp ο gp"... Άντε να δούμε τι καρκίνο θα φάμε πάλι... (-.-") Το assisting enemy team ή refusing to communicate ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση? EDIT: defeat φυσικά... Και ποιός παίρνει το report? O μαλάκας, γιατί ο gp έπαιζε tanky και είχε 2 death ενώ εγώ είχα 1-8... Οταν εχεις 8 deaths δεν μπορει να σου φταιει το support κι ας ειναι κ GP Κατι εκανες λαθος κ απλα δεν θελεις να το δεις unfortunately @ Ακραιος Παρολο που δεν παιζουν ιδιαιτερα Vayne πλεον , θα ελεγα Lulu , Nami , Karma . Οτιδηποτε μπορει να σου προσφερει CC για να κανεις το sustained dps . Alistar θα δουλευε αν εχουν πολλους divers . Annie δεν με τρελαινει με Vayne γιατι δεν εχει peel . Το Ιδιο κ η Leona που την προτιμω με burst ads πχ Graves
Προτεινόμενες αναρτήσεις