GiannisWalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 4 φορές fail στο promo gold I -> plat >.< και στις 4 απο afker..
nasos o psaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ένα match που θυμάμαι ήταν στα 3-4 level η διαφορά (ήταν μεγαλύτερος). Θα έχω υπόψιν μου αυτό με το magic penetration. Συνήθως τα items που παίρνω είναι: Boots που δίνουν 15% Magic Penetration (+speed) Ένα κόκκινο καπέλο που δίνει 120 ap Ένα μοβ σταφ που δίνει 60 ap + 500 hp/mp Ένα μπλε κυπελακι για να μην πέφτει το μανα Ένα βιβλίο που δίνει 20% cooldown + 75 ap Γενικά δεν κοιτάω να την φορτώσω και πολύ magic penetration, αλλά θα το κάνω από εδώ και πέρα. Όσο για αυτό που λέτε "μάθε και άλλους", μπα! μόνο Annie Δεν είμαι και τόσο φαν-παθιασμένος, κάνω πολύ χαλαρά παιχνίδια και δεν θέλω να ασχοληθώ σε βάθος. Η Αννιε μου αρέσει γιατί είναι πολύ όμορφη και η μόνη που είναι εύκολη να την παίξεις (δεν έχει ξέρω γω 14324 tips-combo για να σου βγει κάτι) Όσο για το λαστ χιτ, ρε παιδιά δεν έχω atk speed, συνέχεια μου τα τρώνε τα τέρατα τα άλλα τέρατα, σπελλς βαράω. τα boots δινουν 15 flat mag pen οχι % το γενικο build στους caster ειναι deathcap + void staff πρωτα
nrkmaiden Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 hexakill mode δηλαδη 6 παιχτες στο rift μας βγαζει η riot σε λιγο.....
haris013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 παιδιά με ποιοι champs αξίζουν να τους μάθεις καλά για να κάνεις carry και να αναίβεις μέχρι gold τουλάχιστον λίγο ποιο ανώδυνα? riven και renekton φάγαν nerf που έπαιζα τοπ, ποιον να μάθω τώρα? mid παίζω πολύ orianna και lux ενώ τελευταία κερδίζω games παίζωντας tristana adc...
vag10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 παιδιά με ποιοι champs αξίζουν να τους μάθεις καλά για να κάνεις carry και να αναίβεις μέχρι gold τουλάχιστον λίγο ποιο ανώδυνα? riven και renekton φάγαν nerf που έπαιζα τοπ, ποιον να μάθω τώρα? mid παίζω πολύ orianna και lux ενώ τελευταία κερδίζω games παίζωντας tristana adc... για τι θέση θες?
mphxths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 κατ'εμε αυτοι που οταν feed-αριστουν θα θελεις να μην τους συναντησεις ειναι οι εξης (εννοειται οτι ειναι επικινδυνοι εφοσον ξερεις να τους παιζεις) akali , fiora , jax , vayne , riven , katarina , kassadin , yi , fizz , twitch , warwick Προφανως ολοι οι champs οταν feed-αριστουν γινονται επικινδυνοι...οι παραπανω θεωρω οτι μπορουν να κουβαλησουν σχετικα ευκολα...απο μονοι τους...
vag10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 top Πιστεύω malphite και mundo για tanky champs και jax για περισσότερο dmg ααα και teemo
nrkmaiden Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 κατ'εμε αυτοι που οταν feed-αριστουν θα θελεις να μην τους συναντησεις ειναι οι εξης (εννοειται οτι ειναι επικινδυνοι εφοσον ξερεις να τους παιζεις) akali , fiora , jax , vayne , riven , katarina , kassadin , yi , fizz , twitch , warwick Προφανως ολοι οι champs οταν feed-αριστουν γινονται επικινδυνοι...οι παραπανω θεωρω οτι μπορουν να κουβαλησουν σχετικα ευκολα...απο μονοι τους... O ww οχι και τοσο. Υπαρχουν Mundo και shy αυτη τη στιγμη. Καπου ειδα σημερα μια φημη για minor buff στον kassa δε θυμαμαι πηγη. Ισχυει κατι τετοιο;
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εχουν μπει αρκετες αλλαγες στον PBE , δεν θα περασουν ολα μιας κ καθε μερα αλλαζουν οποτε περιμενουμε το patch για να δουμε
Powerslave013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ποια ειναι η γνωμη σας για Nidalee top? Bruiser εννοειται. Ειναι safe pick για τα low elo(silver-gold) ή ειναι ρισκο πιστευετε? Την ειδα απο τον streamer RF Legendary αλλα αυτος νταξει ειναι παιχτης challenger.Μου αρεσε αρκετα αλλα πρωτου την δοκιμασω θα ηθελα καποια γνωμη,
Choco Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Η ιδεα της Nidalee top ειναι να κανεις split-push, να καθεσε στο lane και να pushareis. Θεωρω πως ειναι καλυτερο να παιξεις κανεναν tryndamere αμα θες να κανεις split, παρα Nid. Το προβλημα ειναι οτι δεν κανει carry τοσο οσο θα ηθελες, ουτε βγαζει τρελο damage. Αμα ασχοληθεις και την μαθεις παντως μια χαρα θα πας, οπως και με οποιονδηποτε αλλο champion σε αυτα τα tier.
snapshot- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εαν κάποιος ενδιαφέρεται για DuoQ, IGN: MOzzad
Ακραίος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια επειδή είμαι λίγο μόνος στο West αν θέλει κάποιος ας μου στείλει το IGN του να τον κάνω add ή ας με κάνει αυτός. IGN EUW: SeXTaCy Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2014 από Ακραίος
Προτεινόμενες αναρτήσεις