Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οδηγό για να γίνουμε pro και να βγάλουμε πολλά moneyzzz έχεις?

Toν έχει διαβάσει τον έχει μάθει απέξω και τον έκανε delete.

Δημοσ.

Πρωτο game που εκανα προσωπικα τhrow σημερα

Εχω ενε, μεχρι το 26 ειμαι σε ολο το χαρτη. δινω κιλλς, ασσιστ, drake control, towers, τα παντα, ειμαστε πολυυυυ μπροστα και εχω σκορ 8-1-6.

Σε μια φαση το ζωο adc & apc & supp, ψοφανε 30'' πριν βγει ο δρακος σε trap, δινουν 3πλε, δινουν δρακο, χανουμε και 2 towers.

O top Eλληναρας nasus στα @@ τ, μεχρι το 30 λεει εγω θα φαρμαρω, δεν εφευγε απ το lane. Γενικα παιζαμε 4 ν 5 ολο το παιχνιδι.. μεχρι και τοπ πηγα και του εδωσα κιλλ, και μου ειπε ''ΓΙΑΤΙ ΗΡθΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΡΜΑΡΩ''!

Ξεκιναω να τον παρακαλαω μια, δυο τρεις. λεει ''οχι εγω θα φαρμαρω αλλα 5 λεπτα''.

Να μην τα πολυλογω, μιας και ηταν και σε προμο για Gold, ε, σε 3 λεπτα μας εκανα και χασαμε. 5 deaths σε 3 λεπτα.

Εγω ζωα σαν αυτο δεν κουβαλαω στο Gold.

Μολις με απογοητευσες. Ειχα την εντύπωση πως αμα βγω από το bronze (αμα καταφέρω) δεν θα παίζω με τετοιους.  Fack, No Salvation.

Η μόνη επιλογή μετα ειναι transfer σε West. Εχω ακούσει οτι είναι καλύτερα εκεί.

Δημοσ.

χωρίς να θέλω να πω κάτι και να παρεξηγηθώ . Είναι τυχαίο που όλοι flamaroun τους άλλους πάντα ? Κάποιος που είναι bronze και παίζει για gold ,κάποια στιγμή θα είναι gold. Δεν είναι τυχαίο όμως που άτομα είναι bronze-silver px και μένουν εκεί μια ζωή δεν σημαίνει ότι φταίνε οι άλλοι,αλλά αυτοί.Προτείνω να κάνουμε ένα save το gameplay μας και να το δούμε. Γιατί όταν χάνει μια ομάδα συνήθως το 10% είναι να μην φταίμε και εμείς. 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω μαζί σου και δεν σε παρεξηγώ. Δεν λέω οτι πάιζω σαν το xPeke αλλα σίγουρα παίζω καλύτερα από το μεγαλύτερο ποσοστό του bronze. Μπορώ να το δώ αθτό από το σκόρ μου. Οχι τα kills αλλά τα deaths. Σπάνια έχω πάνω από 5 deaths σε ένα ματς. Σίγουρα έχω κάνει και κακά μάτς. Δεν μπο΄ρω να πώ εάν είμαι για gold και πάνω αλλά ένα silver σίγουρα. Ειλικρινά δεν με πειράζει να χασω. Πραγματικα. Αλλά οταν χανω γιατι το adc έχει δώσει ήδη 5 kill στο 10.00 ή κάποιος έιναι afk η ακόμη χειρότερα αρχίζουν όλοι το spam ναι νευριάζω σε σημείο που δεν θέλω να ξαναπαίξω Lol. Εχω το LOL-Replay στον υπολογιστη και βλέπω τα ματς μου wins-loss. Και το ξαναλέω  για να μην παρεξηγηθώ και γώ δεν είμαι τέλειος εχω και τα κακά μου μάτς αλλα αυτά είναι σπάνια. Και ποτε δεν feedaro ακόμη και δύσκολο lane να έχω, θα κάτσω πιό πίσω θα περιμένω Jungler και λίγο roam και προσπαθώ δεν συνεχιζω να πιέζω τον αντίπαλο ο οποιος ειναι καλύτερος από εμένα με αποτέλεσμα να τον feedaro . Οι περισσότεροι αυτό κάνουν και μετά βρίζουν το jungle.

Δημοσ.

καταλαβαίνω απόλυτα τι μου λες γιατί εκτός απο main diamond έχω αφιερώσει αρκετό χρόνο στον αλτ μου (gold 1) και έχω δει τα κουφά τα άκυρα .. δεν σχολιάζω καν ότι σε κάθε παιχνίδι σχεδόν έχω 1 afker.. δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά τα πράγματα θα πάνε χειρότερα αυτη την season 

Δημοσ.

Η ερωτηση ομως παραμενει 

Γιατι εισαι bronze ακομα?

Αν η απαντηση σου ειναι οτι φταινε σε οποιοδηποτε ποσοστο οι αλλοι τοτε κανεις λαθος

Δημοσ.

1. ww ξεκιναει το παιχνιδι χωρις machete...αφου του πρηξαμε τα @@ οτι ΠΡΕΠΕΙ να παρει jungle item..μαντεψτε...ΔΕΝ πηρε..δεν μιλησε ποτε σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου.

2.lee sin μεσα εξω με disconnects για 10-15 λεπτα...

3.miss fortune που για να βαρεσει τον αντιπαλο....πηγαινε διπλα του....

4.κλασικος nasus που φαρμαρε Q ακομα και οταν ειχανε μπει στην πολη μας...

5.κλασικος 1ος pick ή και 2oς που επειδη ηθελε να παιξει συγκεκριμενη θεση και συγκεκριμενο champ εγινε countered πολυ ευκολα και μετα αγκαλιαζε απο το 1ο λεπτο το turret και ουρλιαζε για gank πριν το πενταλεπτο

και πολλα αλλα σκηνικα....που μπορω να γραφω με τις ωρες...

Γιατι ειμαστε ακομα bronze ? σοβαρα τετοια ερωτηση ?Οκ δεν ειμαστε προ αλλα η μαλακια "φταιτε μονο εσεις"...επαψε να ισχυει εδω και καιρο...

Γιατι στην τελικη αν εγω φταιω για ενα παιχνιδι..τοτε...για καποιον αλλον που επαιζε μαζι μου...εγω του εφταιγα...αρα δεν εφταιγε εκεινος..αρα το "παντα φταιτε εσεις"....ειναι και λιγο φαυλο αν το φιλοσοφησεις....

Οπως ειπα δεν με ενδιαφερει να μεινω μια ζωη στο bronze αρκει να παιζω ΣΩΣΤΑ παιγμενα παιχνιδια...κκαι αυτο δεν συμβαινει

Χτες ολη μερα ετυχα σε ΟΛΟΥΣ τους μαλακες...σημερα εχω σερι νικες....δηλ χτες δεν ηξερα να παιζω και σημερα εμαθα?

Κατι κανει η ριοτ...εχει flag-αρει τα accounts βασει της μαλακιας τους και τα μοιραζει εναλλαξ καθε μερα :) δεν εξηγειται αλλιως :)

Δημοσ.

Eφοσον αυτο ειναι το προβλημα σου αυτη ειναι κ η ερωτηση

Στο bronze/silver σωστα παιχνιδια δεν θα παιξεις , γιατι θα πρεπει να αποδεχτεις οτι ειναι ειτε τυφλοι ειτε δεν πατανε τα κουμπια τους για αυτο κ κερδιζει ο μονοφθαλμος

Δεν ειδα κανεναν που παραπονιεται να ανεβασει ενα replay

• Like 1
Δημοσ.

Δε χρειάζεται, φτάνει και το ss που είχε ανεβάσει παλαιότερα ο mphxths για να καταλάβεις ότι δεν είναι για παραπάνω, ακόμη τουλάχιστον

νο οφενς

Δημοσ.

Έπαιξα για πλάκα σε ενός φίλου το acc στο bronze και έκανα 39/6 με cait και penta 1 vs 5 lol...

Και δεν είμαι καν καλός, Diamond ή κάτι...Plat 5 τελειώσα east και κολλημένος Silver 2-1 West...

Πραγματικά δεν γίνεται να χάνεις στο bronze ειδικά του East.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται, φτάνει και το ss που είχε ανεβάσει παλαιότερα ο mphxths για να καταλάβεις ότι δεν είναι για παραπάνω, ακόμη τουλάχιστον

νο οφενς

πως νο οφενς αφου με προσβαλλεις?ξερεις πως παιζω ? οπως ειπα δεν ειμαι προ αλλα δεν ειμαι μαλακας..να γαμαω ηθελημενα ή με την τραγικη ασχετοσυνη μου (που δεν ειμαι τοσο τραγικος) το παιχνιδι.

Οπως ξαναειπα εχω κανει επικα παιχνιδια με επικες κινησεις..ΟΤΑΝ η ομαδα τραβουσε...αν ο ενας τα ξυνει ο αλλος δεν το χει και ο αλλος αφκ...ή οτιδηποτε αλλο...ή συνδυασμος ολων αυτων... ναι οκ εγω φταιω...

για replay δεν χρησιμοποιω γιατι την τελευταια φορα που το χρησιμοποιησε ενας φιλος μου τον ειχε σκισει στα disconnect μεχρι που του ρθε ολιγοωρο ban...και δεν ψηνομαι για τετοια..δεν ξερω τι εκανε..αν εκανε καμμια μαλακια..αλλα βαριεμαι να ασχοληθω

Στην τελικη πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που οταν κανω μαλακια το ξερω και το αναγνωριζω....πιανω τον εαυτο μου να λεει ...μαλακαααα επρεπε να το παιξεις ετσι....μαλακια εκανες εκει...λαθος call..δεν σε επαιρνε σε αυτο το trade...κλπ....

Έπαιξα για πλάκα σε ενός φίλου το acc στο bronze και έκανα 39/6 με cait και penta 1 vs 5 lol...

Και δεν είμαι καν καλός, Diamond ή κάτι...Plat 5 τελειώσα east και κολλημένος Silver 2-1 West...

Δεν εισαι καν καλος οταν εισαι diamond ή plat ? οι καλοι ξεκινανε απο challenger ? η δηθεν μετριοφροσυνη ....ειναι καπως εε? δεν νομιζεις?

οσοι θελουν να δουν παιχνιδια μου friend request και spectate...καθε καλοπροαιρετη κριτικη δεκτη....και να δειτε και με τα ματια σας ποσο γαμιουνται οι ανθρωποι εκει περα...

Δημοσ.

είσαι ακραίος έτσι όπως το λες... oh w8...

Δημοσ.

πως νο οφενς αφου με προσβαλλεις?ξερεις πως παιζω ? οπως ειπα δεν ειμαι προ αλλα δεν ειμαι μαλακας..να γαμαω ηθελημενα ή με την τραγικη ασχετοσυνη μου (που δεν ειμαι τοσο τραγικος) το παιχνιδι.

Οπως ξαναειπα εχω κανει επικα παιχνιδια με επικες κινησεις..ΟΤΑΝ η ομαδα τραβουσε...αν ο ενας τα ξυνει ο αλλος δεν το χει και ο αλλος αφκ...ή οτιδηποτε αλλο...ή συνδυασμος ολων αυτων... ναι οκ εγω φταιω...

για replay δεν χρησιμοποιω γιατι την τελευταια φορα που το χρησιμοποιησε ενας φιλος μου τον ειχε σκισει στα disconnect μεχρι που του ρθε ολιγοωρο ban...και δεν ψηνομαι για τετοια..δεν ξερω τι εκανε..αν εκανε καμμια μαλακια..αλλα βαριεμαι να ασχοληθω

Στην τελικη πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που οταν κανω μαλακια το ξερω και το αναγνωριζω....πιανω τον εαυτο μου να λεει ...μαλακαααα επρεπε να το παιξεις ετσι....μαλακια εκανες εκει...λαθος call..δεν σε επαιρνε σε αυτο το trade...κλπ....

Σε προσέβαλα επειδή σου είπα ότι το επίπεδο σου είναι για bronze?

Όσο για το πως παίζεις μου φτάνουν αυτά που γράφεις + πράγματα που φαίνονται από το lolking

Δεν γίνεται να παραπονιέσαι συνέχεια ότι δεν ανεβαίνεις επειδή φταίνε οι άλλοι, τη στιγμή που π.χ. νομίζεις ότι η annie έχει 2 stun

Μάθε πρώτα το game, τη λογική του, τους champs, τα skills τους, βελτιώσου και μενά τα ξαναλέμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...