Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To nerf του life steal Quint σε συνδυασμο με το buff του AS quint με βαζουν σε πολλες σκεψεις για να αλλαξω καποια rune pages μου και early game builds (για να παιρνω πισω το μηδαμινο 4,5% lifesteal με καποιας μορφης sustain, αλλα παραλληλα να ειμαι πολυ πιο lane bully me 13% atk speed επιπλεον). Ηδη αποτι βλεπω buffαραν το αντιστοιχο mastery που εχει να κανει με το sustain.

Γενικα βλεπω καμποσο buff σε AS champs και στα AP+supp  (cdr op). Χαιρομαι για τον trynda μου, αρκει μην μετατραπει σε pick or ban champ.

Δημοσ.

Ισως να δουμε κ πιο πολυ Cloth 5 , ισως ακομα πιο πολυ Dorans Blade για το sustain 

Μιας κ ειπα Cloth 5 , μερικα αρθρα που μου αρεσαν απο το συγκεκριμενο site αλλα κ μερικα ακομα για οποιον εχει ορεξη για διαβασμα

JungleMath , Optimizing damage

Balancing Champs around Multiple Builds

The Importance of the Support role at the competitive level

Btw , του Rework του Rengar φαινεται αρκετα δυνατο , o OnlyRengar κανει stream PBE 

Μπηκε κ το MF Rework

Δημοσ.

ωραίος ο trynda,μόλις πήρα ranked με 7/3 και 226 farm στο 27ο λεπτό :D

έχει πολύ καλό φαρμ lane και κάνει τρελό snowball αλλά είναι squishy και βασίζεται αποκλειστικά στα AA...

Δημοσ.

Εμένα μου δείχνει 0 ώρες πάντως... (desolatorXT)

Πάντως δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω... Τρίτος στον EUNE είναι ο jason234 ο οποίος είναι Bronze 4...

"jason234, you've spent about 6479 hours on League of Legends which means 270 days of your life. You are 3rd on eune servers and 23th in the world."

6479 ώρες από τη ζωή του, τίποτα δεν του απέδωσαν πιά? Εδώ κολάει το τράβα παίξε κάνα pacman ρε αδερφέ... δεν το έχεις...

Δημοσ.

Μετράει τις ώρες που έχεις ξοδέψει σε παιχνίδια πάντως ή τις ώρες που είσαι απλά logged in στο server? Έχειμεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Μετράει τις ώρες που έχεις ξοδέψει σε παιχνίδια πάντως ή τις ώρες που είσαι απλά logged in στο server? Έχειμεγάλη διαφορά.

Στο reddit λεγανε οτι ειναι οι gaming ωρες.

Δημοσ.

SILVER 5!!!!!!

Με 4/10 νίκες γλίτωσα την σαπίλα του bronze!!!!

Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, και το silver σαπιλα ειναι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...