GeorgeGK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Nop δεν υπαρχει κατι afaik , αυτο που υπηρχε το φτιαξανε Κρίμα γιατί η ποιότητα είναι χάλια!
Atallos1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Νταξει , 5 ευρω το subscribe εχει παντως Παρολα αυτα watchable κ στο free
andreapaog328 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 μου τυχαίνει ενας alistar support τωρα. ο τυπος να κάθεται πισω μου κατω απ το tower και να κανει μπρος πισω σα ψυχασθενης. να μου τη λεει επειδη δε φαρμαρω σωστα με nida cait απεναντι. να του εξηγω να καθεται μπροστα μου να μη τρωω damage να κανει κανα poke τιποτα. μπρος πισω. ε το defeat ητανε αναμενομενο...
sistah Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Oh god why..Greek League of Legends tournament 1
Tobajara Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Oh god why.. Greek League of Legends tournament :-D :-D :devil: :devil: Έχω σταματήσει να ασχολούμαι, αλλά αυτά τα ματς απλά θα τα απολαύσω.
Pa0ki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Θα μπω να παίξω αύριο Soraka mid και όλοι θα με λένε troll
billsnake21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 δοκίμασε την στο top μετράει :Ρ btw νομίζω χθες ο αρχηγός που λέτε έκανε stream και duo q με τον forg1ven
Alchemist` Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Τι άλλο έμεινε για να ανεβάσουμε το επίπεδό μας? Μπήκα gold προχτές όπως προείπα, ίσως είναι ιδέα μου, αλλά νιώθω λίγο outclassed ως AD carry. Δεν έχω παίξει πολλά match, 2 συγκεκριμένα, 1defeat και 1victory. Νομίζω ότι θέλει βελτίωση το Play μου αλλά δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω... Main παίζω varus. Έχω μεγάλο πρόβλημα με αντίπαλο lucian στο lane, φυσικά ποτέ δεν με ακούνε για να τον banάρουν (λογικό από την πλευρά τους) και πάντα με κάνουν counter pick. Μέχρι τώρα δεν με ένοιαζε γιατί πάλι το κέρδιζα το lane στο silver, αλλά, here is the catch: Παίζω duo με έναν φίλο μου support και μέχρι τώρα πηγαίναμε πολύ καλά (~90% win ratio σε duo). Το κακό είναι ότι όταν ξεκίνησαμε να παίζουμε μαζί, αυτός δεν είχε κάνει καν τα Placement matches (Gold 4 ήταν πέρισυ) και επειδή ακριβώς πήγαμε πολύ καλά (έκανε 8-2) τον πέταξε Gold 1. Οπότε παίζουμε συνέχεια με high gold/plats και με δυσκολέουν πολύ. Από mechanics-farming πάω καλά, έχω average 220cs/game. Προσπαθώ να μην χάνω κανένα cs στο lane σε κάθε game, και είμαι κοντά στο να το πετυχαίνω όσο διαρκεί το Lane phase. Από positioning το παλεύω, εξαρτάται πολύ από το team βεβαια... Αν με αγνοούν κατά την διάρκεια του fight οι δικοί μου (πράγμα που συνήθως είναι και το δεδομένο) προσπαθώ απλά να κάνω όσο τον δυνατόν μεγαλύτερο damage και ας πεθάνω. Για αυτό έχω και αρκετούτσικα deaths/game αλλά μεγάλο win ratio. O duo partner μου παίζει main janna. Όπως και στα προηγούμενα ζητήματα, όσο είμασταν στο silver Πηγαίναμε πολύ καλά, αλλά από τα τελευταία game που παίξαμε νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα. Στο ένα είχαμε αντίπαλο morgana και στο άλλο annie. Και οι 2 με hard engage, οπότε μας έκαναν εύκολα zone out. Ο κίνδυνος και μόνο από το stun της annie + lucian poke σε κρατάει πίσω. Την παλεύω στο farm παρ'όλα αυτά, αλλά μην μπορώντας να βάλουμε wards κτλ είμαστε στόχος για gankgs και dives. Εν ολίγης δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό το synergy κατά το lane phase και τι μπορεί να γίνει σε αυτό το κομμάτι. Ίσως και ο varus να μην είναι αντίστοιχα το καλύτερο δυνατό adc για να παίξει με janna. Τον διάλεξα αφενός γιατί μ'αρέσει, και αφετέρου για να συμπληρώνει την janna Με το cc του. Δεν έχει mobility όμως. Τέσπα, πολλά έγραψα, εν κατακλείδι έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να γίνει σε φάση προπόνησης/hints/δεν ξέρω τι άλλο για να βελτίωθούμε πέρα από το να σπαμμάρουμε games μέχρι να μας έρθει η επιφοίτηση?Thanks in advance.
andreapaog328 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Παίζω duo με έναν φίλο μου support και μέχρι τώρα πηγαίναμε πολύ καλά (~90% win ratio σε duo). Το κακό είναι ότι όταν ξεκίνησαμε να παίζουμε μαζί, αυτός δεν είχε κάνει καν τα Placement matches (Gold 4 ήταν πέρισυ) και επειδή ακριβώς πήγαμε πολύ καλά (έκανε 8-2) τον πέταξε Gold 1. αχα τον χάλασε δηλαδή . πες του να ξεκινήσει κανα άλλο supp. janna ποτε δε μου γέμισε το μάτι...
omghi2u Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ΙΜΟ το προβλημα ειναι η Janna. σε αυτα τα σκουπιδοελο αυτο που θες ειναι να ΠΑΤΗΣΕΙΣ το lane σου και να το snowballαρεις. με Τζανακι αυτο δεν γινεται. 1
pge-3- Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 http://www.twitch.tv/mithylol ο forgiven duo με τον mithy.τον τρολλαρει κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις