panos0100 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 τον evo samsung 850 ναι η υγεια του ειναι 99% στο hd sendinel έχει 3 μήνες που τον έχω
nickvas19 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 παιδια σε συγχωρειται εαν γινομαι γραφικος απλα επειδη δεν παρακολουθω το νημα... πως μπορω πρωτα απο ολα να δω την υγεια του σκληρου μου; samsung evo 840 250gb και εαν υπαρχει κανενας τροπος βελτιωσεις γτ οπως ξερουμε εχει τα θεματα του. Επισης στο samsung magician εχω ενεργοποιημενο το achi,trim και rapid mode. καλα δεν εινα ετσι; τελος παλια θυμαμαι ειχε ενα πλανο που διαλεγες ταχυτητα...σταθεροτητα κτλ. Εγω ειχα διαλεξει max perfomance και εκανα κατι στον ηδη προβληματικο σκληρο. Ομως πλεον δεν υπαρχει κατι τετοιο...ξερεις κανεις κατι; ευχαριστω
pantelikas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, στήνω έναν υπολογιστή με πολλούς σκληρούς δίσκους όπου θ' αποθηκεύονται φωτογραφίες και βίντεο. Θα βάζω εκεί αρχεία από card reader και από το τοπικό δίκτυο. Λογικά θ ανοίγει μια φορά την εβδομάδα για να γίνεται το backup. Ο μεγάλος όγκος δεδομένων θα "περνάει" από τον δισκο του συστήματος; Να βάλω ssd ή θα κλατάρει γρήγορα;
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Εχει βρεθει καμια λυση με ryzen amd και samsung magician για το vid 1022
jgeorgiou Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, στήνω έναν υπολογιστή με πολλούς σκληρούς δίσκους όπου θ' αποθηκεύονται φωτογραφίες και βίντεο. Θα βάζω εκεί αρχεία από card reader και από το τοπικό δίκτυο. Λογικά θ ανοίγει μια φορά την εβδομάδα για να γίνεται το backup. Ο μεγάλος όγκος δεδομένων θα "περνάει" από τον δισκο του συστήματος; Να βάλω ssd ή θα κλατάρει γρήγορα; όχι δεν θα "περνάει" από τον δίσκο συστήματος , αν σκέφτεσαι να βάλεις SSD για WINDOWS+APPIs & κλασσικό hard disk για τις φωτο/βιντεο μια χαρά το σκέφτεσαι αυτό είναι το σωστό στήσιμο.
pantelikas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ναι ssd για το σύστημα και 4x 4TB hdd για αποθήκευση. Ευχαριστώ 1
stra777 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 καλημέρα, Κάποιο καλό tool για να βλέπω την υγεία του ssd δίσκου;
stra777 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 α οκ το γνωρίζω το συγκεκριμένο , απλά δεν γνώριζα οτι χρησιμεύει και για ssd. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!
panos0100 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Καλησπερα παιδια εχω εναν samsung evo 250gb και ξαφνικα απο εχτες στο παιχνιδι μεσα κολαει για 3 δευτερολεπτα και ξανα ξεκιναει παλι, δεν το εκανε αυτο παλια, υπαρχει καποιο διαγνωστικο για τους ssd να βαλω να δω τι θα μου βγαλει; επισης υπαρχει περιπτωση να εχει αρχισει να χαλαει ο δισκος; το sentinel μου το βγάζει 100% πάντως τον δισκο το διαγνωστικο για το διαβασμα που εχει το περασε
hunter2000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά αγόρασα τον samsung 960 evo M2 NVMe, θα πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις στο bios για να τρέξει απο εκεί το λειτουργικό σύστημα σε Μ2 pci express socket;
hunter2000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ποια μητρική έχεις? gygabyte K3 gaming Z270
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτι ιδιαίτερο δεν χρειάζεται να κάνεις παρά να αλλάξεις το boot option ώστε 1η επιλογή να είναι ο Μ.2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα