hunter2000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτι ιδιαίτερο δεν χρειάζεται να κάνεις παρά να αλλάξεις το boot option ώστε 1η επιλογή να είναι ο Μ.2. Οκ ευχαριστώ, έκανα clone απο τον άλλο ssd, κανένα πρόβλημα. Διάβαζα κάτι οδηγίες αλλά πρέπει να ήταν για εγκατάσταση απο την αρχή με στικάκι.
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Mπορειτε να μου πειτε πως γινεται ενω θα επρεπε να εχω δεσμευμενα 363 GB οταν μαρκαρω ολα τα αρχεια μεσα στο τοπικο δισκο να μου λεει 288 GB δεσμευμενα Τα υπολοιπα 75 GB απο που ειναι δεσμευμενα ακριβως δεν εχω καταλαβει.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 απο βδομαδα θα εχω επιτελους τον ssd που λειπει απο το συστημα. θα ηθελα ενα προγραμμα για να κανω clone το συστημα μου στον ssd. ο ssd ειναι ο τριον 150 240 gb και τα αρχεια που εχω στο συστημα μου ειναι γυρω στα 200!
panos0100 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 απο βδομαδα θα εχω επιτελους τον ssd που λειπει απο το συστημα. θα ηθελα ενα προγραμμα για να κανω clone το συστημα μου στον ssd. ο ssd ειναι ο τριον 150 240 gb και τα αρχεια που εχω στο συστημα μου ειναι γυρω στα 200! Εγώ αυτό που εμπιστεύομαι είναι το clonezila φυσικά το acronis είναι καλύτερο άλλα και πάλι αυτο δουλεύω εγω προσωπικά
frozex Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Έχω το σύστημα της υπογραφής μου. Ήμουν χρήστης των Windows 7 και πριν μια βδομάδα έκανα φορματ και καθαρή εγκατάσταση τα 10. Από τότε το fb και το YouTube κολλάνε απίστευτα στα βίντεο τους. Επίσης παρατήρησα fps drop στο csgo, παιχνίδι χαμηλών απαιτήσεων και τις ρυθμίσεις του τις έχω στο low. Μήπως φταίει που δεν έκανα secure erase τον ssd; Πάντα τον κάνω και είναι η πρώτη φορά που δεν το έκανα.
Kostas.karras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Έχω το σύστημα της υπογραφής μου. Ήμουν χρήστης των Windows 7 και πριν μια βδομάδα έκανα φορματ και καθαρή εγκατάσταση τα 10. Από τότε το fb και το YouTube κολλάνε απίστευτα στα βίντεο τους. Επίσης παρατήρησα fps drop στο csgo, παιχνίδι χαμηλών απαιτήσεων και τις ρυθμίσεις του τις έχω στο low. Μήπως φταίει που δεν έκανα secure erase τον ssd; Πάντα τον κάνω και είναι η πρώτη φορά που δεν το έκανα. flash player και σωστους drivers εχεις περασμενα?
panos0100 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Έχω το σύστημα της υπογραφής μου. Ήμουν χρήστης των Windows 7 και πριν μια βδομάδα έκανα φορματ και καθαρή εγκατάσταση τα 10. Από τότε το fb και το YouTube κολλάνε απίστευτα στα βίντεο τους. Επίσης παρατήρησα fps drop στο csgo, παιχνίδι χαμηλών απαιτήσεων και τις ρυθμίσεις του τις έχω στο low. Μήπως φταίει που δεν έκανα secure erase τον ssd; Πάντα τον κάνω και είναι η πρώτη φορά που δεν το έκανα. Ειχα τετοιο προβλημα ξαφνικα ολα κολουσανε ακομα και παλια παιχνιδια, τελικα ειχα φαει εναν ιο στο direct x και στους οδηγους με αποτελεσμα η καρτα γραφικων να σερνεται ακομα και σε απλα παιχνιδια για δες μηπως και εσυ εχεις κατι με κανενα malwere bytes σε εμενα δυστηχως δεν βγηκε και εκανα φορματ
frozex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καρρά από chrome μπαίνω οπότε νομίζω δεν χρειάζομαι το φλας. Drivers ναι έχω τους σωστούς. Πάνος, δύσκολα να έχω ιό. Δεν μπήκα σε κανά παράξενο σαιτ, δεν κατέβασα τπτ, άσε που το κάνει από την πρώτη μέρα, οπότε δύσκολα
Kostas.karras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καρρά από chrome μπαίνω οπότε νομίζω δεν χρειάζομαι το φλας. Drivers ναι έχω τους σωστούς. Πάνος, δύσκολα να έχω ιό. Δεν μπήκα σε κανά παράξενο σαιτ, δεν κατέβασα τπτ, άσε που το κάνει από την πρώτη μέρα, οπότε δύσκολα Ok, περνα αυτο και πες μου αν διορθωθηκε κατι. http://www.filepuma.com/download/driver_booster_4.5.0.527-16049/ Πρωτα βαλε τον κωδικο για pro εκδοση και μετα scan.. 6BCA2-00A17-7B3E8-453B4 Oτι βρεις,ενημερωσε τα ΟΛΑ. Το flash να το περασεις ετσι κι αλλιως. Επισης τσεκαρε για κανενα malware δεν ειναι απιθανο να εχεις κολλησει κατι ,ακομα και απο κατεβασμα drivers. Τσεκαρε με malwarebytes και με ενα adw cleaner για συμπληρωμα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2017 από Kostas.karras
frozex Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τόσο καιρό είχα πρόβλημα με το ίντερνετ και για αυτό άργησα να απαντήσω. Σήμερα που ήρθε, άνοιξα το pc και έκανα το update των Windows (την 1709 έκδοση), διορθώθηκαν όλα. 1
bebis4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 ηρθε η ωρα να βαλω εναν ssd στο dell laditude E6230 . εχω αυτον αχρησιοποιητο. https://www.skroutz....-SSD-240GB.html θελω να μου προτεινετε ενα δωρεαν και οσο το δυαντον πιο ευκολοστη χρηση προγραμμα για να κανω clone το λειτουργικο win 10 και τα προγραμματα που εχω τωρα στο λαπτοπ στο ssd που θα βαλω. χρησιμος και καποιο βιντεο η σελιδα με οδηγιες για το προγραμμα. για να κανω clone τον ssd χρειαζομαι να τον εχω σε εξωτερικη θηκη φανταζομαι και συνδεδεμενο με usb. επισης θελει καποια ρυθμιση στο bios για να βλεπει τον ssd? ευχαριστω για την οποια βοηθεια.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 ηρθε η ωρα να βαλω εναν ssd στο dell laditude E6230 . εχω αυτον αχρησιοποιητο. https://www.skroutz....-SSD-240GB.html θελω να μου προτεινετε ενα δωρεαν και οσο το δυαντον πιο ευκολοστη χρηση προγραμμα για να κανω clone το λειτουργικο win 10 και τα προγραμματα που εχω τωρα στο λαπτοπ στο ssd που θα βαλω. χρησιμος και καποιο βιντεο η σελιδα με οδηγιες για το προγραμμα. για να κανω clone τον ssd χρειαζομαι να τον εχω σε εξωτερικη θηκη φανταζομαι και συνδεδεμενο με usb. επισης θελει καποια ρυθμιση στο bios για να βλεπει τον ssd? ευχαριστω για την οποια βοηθεια. Χρησιμοποιήσε το aomei backupper έχει επιλογη για clone σε ssd. Ναι θα χρειαστεί να τον έχεις κάπου ως εξωτερικό δίσκο,αλλίως αν έχεις caddy για να αφαιρέσεις το dvd rom(αν υπάρχει) πιθανότατα δεν θα χρειάζεται κάποια ρύθμιση φαντάζομαι είναι σε achi mode η επιλογή sata controller(αν υπάρχει) 1
bebis4 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 παιδες θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση σχετικα με τους ssd. οταν βλεπεις live streaming ή you tube είναι σαν να κανεις download και εχει συνεπειες στον ssd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα