Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Όχι να μην ανησυχήσεις. Να το παρακολουθείς όμως. Και γύρισέ το στην Αγγλική γλώσσα. Στα Ελληνικά μπορεί να λέει άλλα αντί άλλων.

αν υπάρχει κάποιο λάθος στην ελληνική μετάφραση να το κάνετε report ώστε να το διορθώσω. :)

• Like 2
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα,δεν ξερω αν απευθυνομαι στο σωστκ τοπικ αλλα δν ηθεκα να ανοιξω αλλο. Εχω λοιπον ενα dell latitude στο οποιο αποφασισα να βαλω δευτερο σκληρο(ssd) μεσω caddy. Εκανα λοιπον clone το software αλλα δν μπορω να το βρω μεσα απο το bios ωστε να το επιλεξω να bootαρει απο εκει. Καμια ιδεα?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tsifsta είπε

Καλησπερα στη παρεα,δεν ξερω αν απευθυνομαι στο σωστκ τοπικ αλλα δν ηθεκα να ανοιξω αλλο. Εχω λοιπον ενα dell latitude στο οποιο αποφασισα να βαλω δευτερο σκληρο(ssd) μεσω caddy. Εκανα λοιπον clone το software αλλα δν μπορω να το βρω μεσα απο το bios ωστε να το επιλεξω να bootαρει απο εκει. Καμια ιδεα?

πολλά φορητά δεν μπορούν να εκκινήσουν απο τη δεύτερη υποδοχή μέσω caddy.

Βάλε τον ssd στην βασική θέση για τον δίσκο και τον μηχανικό δίσκο του dell στο caddy.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα. άλλαξα τον δίσκο του λάπτοπ με έναν 850 pro. επειδή δεν ξέρω αν ο οδηγός στην αρχή είναι έγκυρος. Χρειάζεται να ακολουθήσουμε τα βήματα στην πρώτη σελίδα; να εγκαταστήσω κάτι από το cd που συνόδευε τον δίσκο; 

Επεξ/σία από gsisr
Δημοσ.

Μπορείς να απενεργοποιήσεις το hibernate. Επίσης από τα power options επέλεξε high performance. Απενεργποίησε και το defrag. Κατέβασε από το σαιτ της samsung το magician και εγκατέστησέ το. 

Ποια windows έχεις και ποια μητρική?

• Thanks 1
Δημοσ.

Με win 10 δεν χρειάζεσαι και η απενεργοποίηση του defrag.

Πέρασε και IRST Drivers. Ποια έκδοση εξαρτάται από το chipset. Για να βρεις το chipset πάνε στο device manager και στο system devices. Εκει θα πρέπει να δεις κάτι σαν Intel 6 Series/C200. Εννοείται ότι στο BIOS θα πρεπει να είναι επιλεγμένο το achi.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις εμαθα για το SED Και εχω crucial ssd που το υποστηριζει. Πιστευετε πως ειναι καλυτερη λυση η χρηση του απο bitlocker, και πως το ενεργοποιω λοιπον

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να ΜΗ βάλω το pagefile στον SSD όπου βρίσκεται και το λειτουργικό; Για την ώρα, το έχω στον μηχανικό...

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μια ερωτηση. Ειναι φυσιολογικα αυτα που βλεπετε εδω για τον 250αρη?? Εμενα δεν μου φαινονται παντως...

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Manoleros95
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Παιδια μια ερωτηση. Ειναι φυσιολογικα αυτα που βλεπετε εδω για τον 250αρη?? Εμενα δεν μου φαινονται παντως...

Screenshot_1.png

Το λειτουργικό είναι περασμένο πάνω του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...