Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Παιδια καλημερα. Μολις τελειωσα με format και εβαλα windows 10 σε motherboard Gigabyte Z77X-D3H. Ετρεξα το AS SS Benchmark και στα writes δεν τα βλεπω καθολου καλα τα πραγματα. Στο site της gigabyte δεν εχει IRST drivers για windows 10, μονο της Marvel, τον Magni driver. Σας επισυναπτω και screenshot απο το AS SSD. Εχετε κατι να προτεινετε;
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Manoleros95 είπε Και για τους δυο δισκους που εχω. Δεν έχεις περάσει τον Intel Driver(IRST) ή τον αντίστοιχο της AMD και είσαι με τον default της MS. Παρόλο αυτά, τα νούμερα είναι εξαιρετικά. Αν θέλεις δοκίμασε να περάσεις και τους drivers. Επίσης στα windows στο power options(control panel) να έχεις επιλεγμένο το High Performance. 4 ώρες πριν, nuxx είπε Παιδια καλημερα. Μολις τελειωσα με format και εβαλα windows 10 σε motherboard Gigabyte Z77X-D3H. Ετρεξα το AS SS Benchmark και στα writes δεν τα βλεπω καθολου καλα τα πραγματα. Στο site της gigabyte δεν εχει IRST drivers για windows 10, μονο της Marvel, τον Magni driver. Σας επισυναπτω και screenshot απο το AS SSD. Εχετε κατι να προτεινετε; Δεν είναι μόνο τα writes αλλά και τα 4Κ λόγω του Marvell controller. Πάνε και εσύ power options(control panel) να έχεις επιλεγμένο το High Performance. Να τσιμπήσεις έτσι κάτι στα writes. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από BlueBlood7
optostyle Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μολις αγορασα απο Πλαισιο εναν wd green SSD και μου δειχνει υγεια 96%....Παιζει κατι ? Μπορει να παει 100% ?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Δεν είναι μόνο τα writes αλλά και τα 4Κ λόγω του Marvell controller. Πάνε και εσύ power options(control panel) να έχεις επιλεγμένο το High Performance. Να τσιμπήσεις έτσι κάτι στα writes. Το εχω ηδη στο High Performance :/
Manoleros95 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Δεν έχεις περάσει τον Intel Driver(IRST) ή τον αντίστοιχο της AMD και είσαι με τον default της MS. Παρόλο αυτά, τα νούμερα είναι εξαιρετικά. Αν θέλεις δοκίμασε να περάσεις και τους drivers. Επίσης στα windows στο power options(control panel) να έχεις επιλεγμένο το High Performance. Δεν είναι μόνο τα writes αλλά και τα 4Κ λόγω του Marvell controller. Πάνε και εσύ power options(control panel) να έχεις επιλεγμένο το High Performance. Να τσιμπήσεις έτσι κάτι στα writes. Πως μπορω να περασω τους συγκεκριμενους drivers??? Εψαξα μονος αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεσα να βγαλω καποια ακρη. Το συστημα μου ειναι αυτο της υπογραφης.
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, Manoleros95 είπε Πως μπορω να περασω τους συγκεκριμενους drivers??? Εψαξα μονος αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεσα να βγαλω καποια ακρη. Το συστημα μου ειναι αυτο της υπογραφης. Οι drivers υπάρχουν στο chipset. Άρα εγκαθιστάς chipset drivers. 1
POUARO Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Θελω να αγορασω εναν ssd για ενα παλιο pc με M/B αυτην https://www.asus.com/gr/Motherboards/P5KEWIFIAP/ Θα μπορει να λειτουργησει θελει καποιους ειδικους drivers?
POUARO Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Καπου διαβαζα οτι ισως θελει αλλαγη bios για achi αλλα επειδη δεν ξερω καν τι ειναι αυτο , φοβαμαι μη τον αγορασω και παει χαμενος.
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Και που είναι το πρόβλημα? Καθαρή εγκατάσταση θα κάνεις. Θα περάσεις από την αρχή το λειτουργικό αφού πρώτα επιλέξεις από το BIOS το ahci. Δες το maual στη σελίδα 12-13. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από BlueBlood7 1
Manoleros95 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μαγκες τι παιζει εδω?? Εκανα fresh install τα windows και μου το βγαζει στο samsung magician. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από Manoleros95
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Έχεις το rapid mode enable? Αν ναι κάντο disable.
pavloa Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Καλημέρα. Χθες εγκατέστησα τον ssd samsung 850 evo 250GB. Πέρασα τα windows και χώρισα τον δίσκο σε δυο κομμάτια σε C που είναι τα windows και σε D αποθηκευτικός χώρος. Μπορώ να πάρω μερικά GB απο τον C και να τα προσθέσω στον D? Πέρασα το πρόγραμμα του ssd. Στην πρώτη εικόνα γιατί μου βγάζει αυτό το σφάλμα? Στις άλλες 2 φωτο μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς κάνουν αυτές οι επιλογές? Και στην τρίτη φώτο τι είναι το Rapid Mode?
fujitsuA530 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Στο Rapid mode δεσμεύεται ένα μέρος της RAM του συστήματος για να επιταχύνονται οι λειτουργίες του δίσκου. Δεν το χρειάζεσαι πραγματικά. Όπως φαίνεται υπάρχει κάποιο bug που εμποδίζει το magician να συνεργαστεί με chipset της AMD. Νομίζω ότι μπορείς να αγνοήσεις το όλο θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα