Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πώς έφτιαξες dragonplate armour (ρωτάει), γιατί έχει κανένα 10ωρο που παίζει και δεν τα έχει μάθει ακόμα τα κόλπα.

Blacksmithing protip: (εκτός αν άλλαξε στο τελευταίο patch; )

Iron dagger. Εγώ το διάβασα το κόλπο όταν πήγα lvl 90 στο blacksmithing, αλλά σου δίνει πολύ XP γενικά όσο τα φτιάχνεις.

Δημοσ.

Blacksmithing protip: (εκτός αν άλλαξε στο τελευταίο patch; )

Iron dagger. Εγώ το διάβασα το κόλπο όταν πήγα lvl 90 στο blacksmithing, αλλά σου δίνει πολύ XP γενικά όσο τα φτιάχνεις.

και μετα τα κανεις enchant και παει και αυτο 100 :mrgreen:

αλλα για το alchemy Πονος!!! αλλα αξιζει

εχω Potion με 150% περιπου Increase bow damage xD

μαζι με το Mod που σαφηνει να βαλεις οτι enchants θες σε οτι κομματι armor θες

Δημοσ.

Και εγώ έφτιαξα άπειρα dagger για να φτάσω το skill στο 100 αλλα ρε σεις περίμενα κάτι ποιο εντυπωσιακό. Η bone armor του Darkfall online δείχνει πολυ ποιο εντυπωσιακή από αυτό εδώ το πράγμα...

Δημοσ.

Υπαρχουν καπου ολα συγκεντρωμενα ,δηλαδη τι υλικα χρειαζεται για να φτιαξεις κατι ή κατι σαν οδηγος τελοσπαντων ? Διαβαζω βιβλια ,μαζευω χορταρια ,τριχες ,νυχτεριδες ,σκατουλες ,γοπες ,ματζουνια κτλ αλλα δεν εχω φτιαξει κανενα φιλτρο .Εγω ειμαι dark elf ,αλλα πολυ dark μιλαμε χαχαχαχα....

Δημοσ.

Διάβασε η κοπέλα μου τα στατιστικά σου και έμεινε. :P

Πώς έφτιαξες dragonplate armour (ρωτάει), γιατί έχει κανένα 10ωρο που παίζει και δεν τα έχει μάθει ακόμα τα κόλπα.

πρεπει να πας 100 lvl το blacksmith

κοστιζει αρκετα

το προβλημα που ειχα και εχω ειναι στο πως σκατα θα κουβαλαω ολα αυτα τα κοκκαλα ειναι πανβαρα

τα αποθηκευω στο college.

45 lvl εφτασαdevil.png

Δημοσ.

Στα διάφορα guides πάντως που διάβασα λέει ότι θέλει περίπου 15.000 χρυσό για να φτάσεις 100 level smithing και φυσικά πολύ χρόνο αφού θέλει 48 ingame ώρες για να ξανά γεμίσει ο προμηθευτής με υλικά.

Εγώ είμαι 80κάτι αλλά κάνω όποτε θυμάμαι

Δημοσ.

Τελικα ξερετε τι εχω καταλαβει εγω για αυτο το παιχνιδι ? Δεν ειναι ενα game που θα το παιξεις προσπαθωντας να φτασεις σε ενα στοχο ,αλλα να το ζησεις μεσα στον κοσμο που σου δινει .Δηλαδη το να ανακαλυπτεις τον κοσμο του αυτο ειναι ο αυτοσκοπος του παιχνιδιου νομιζω και οχι να το τερματισεις καπου νικωντας πχ καποιον μεγαλο εχθρο ή κατακτωντας κατι .Εχω δικιο ,τι λετε και εσεις οι παλιοι στο ειδος?

Βy the way thanks Τhresh my man..

Δημοσ.

Βρήκα το σπίτι μου! Η αγκαλιά της Dark Brotherhood ήταν τελικά αυτό που μου ταιριάζει <3 <3 <3

Γενικά παρατηρώ ότι έχουν πιο απαιτητικά quests και για κάποιον που γουστάρει να είναι αόρατος δολοφόνος είναι σούπερ.

Woohoo!!

the-elder-scrolls-v-skyrim-20111027045348397-000.jpg

Δημοσ.

Μέχρι και να την παντρευτής μπορείς. Εγώ την μια της κράτησα σπίτι για τις δουλειές και τελικά πήρα μαζί μου για τις περιπέτειες έναν μάγο μια και κάνει φοβερό dot από μακρια.

Χθές έφτιαξα και την πρώτη μου dragon armor αν και περίμενα ότι στο 100 skill που θέλει θα έφτιαχνα κάτι ποιο εντυπωσιακό και όχι αυτό το πράγμα που θυμίζω μάγο φυλής με κόκαλα.

Να πω ότι έχω περάσει και το texture pack αν και δεν βλέπω τπτ τεράστιες διαφορές. Το game πάντως το έχω καταευχαριστηθεί. Από mod έχει να προτείνει κανείς τπτ?

Ποιο μάγο έχεις πάρει;

Δημοσ.

εχω το πιο δυνατο 2h σφυρι στο παιχνιδι.

το οποίο είναι;

για δώσε περισσότερες πληροφορίες (που το πήρες/βρήκες) γιατί και εγώ του σφυριού είμαι :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...