spacefart Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 αυτο σκεφτηκα και εγω..αλλα στον blacksmith που πηγα για παραδειγμα.. μπορουσα να αγορασω αλλα δε μου εβγαζε καποια επιλογη να πουλησω.. sorry για τις noob ερωτησεις..
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 αυτο σκεφτηκα και εγω..αλλα στον blacksmith που πηγα για παραδειγμα.. μπορουσα να αγορασω αλλα δε μου εβγαζε καποια επιλογη να πουλησω.. sorry για τις noob ερωτησεις.. Καλά και εγώ noob είμαι ακόμα, μην νομίζεις... 50+ ώρες στο παιχνίδι και νιώθω ακόμα στην αρχή. Στο Whiterun (καλά το είπα; ) έχει στην πλατεία ένα general store που μπορείς να πουλήσεις σχεδόν τα πάντα.
spacefart Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 χαχα ευχαριστω θα το τσεκαρω! και κατι αλλο. νομιζα οτι ηταν free roam η φαση. πρεπει να αναλαμβανω τις αποστολες για να προχωρησω στο Game? αμα αφησω καμια θα εχει επιπτωση στην ροη του παιχνιδιου?
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 με τι έχεις κάνει το weapon 200 deamge και την πανοπλία 300 armor με creation kit mod με hack με comand +????? κοίτα τα δικά μου εχω τερμα το blacksmithing και ηπια και ενα ποτιον την ωρα που τα βελτιωνα εχω τερμα το 2handed εχω στα boots ,gloves,necklace,ring enchants για 2h τους δρακους τους εχω 2-3 power attacks. enchanting δεν εχω τερμα ακομα. οι μονοι που μπορουν να με σκοτωσουν ειναι κατι bosses που πετανε frost dmg
*nenya* Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 χαχα ευχαριστω θα το τσεκαρω! και κατι αλλο. νομιζα οτι ηταν free roam η φαση. πρεπει να αναλαμβανω τις αποστολες για να προχωρησω στο Game? αμα αφησω καμια θα εχει επιπτωση στην ροη του παιχνιδιου? Απλά κάνε όποια αποστολή γουστάρεις! Άμα θες μπορείς δηλαδή να παίζεις στο Skyrim μόνο side quests και να κάνεις μόνος σου εξερευνήσεις. Άλλοι παίχτες θέλουν όμως να ακολουθούν πιστά το main quest μόνο. Άλλοι και τα δύο. Just feel free to choose!
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Απλά αν έχεις σκοπό να κάνεις και τα 2 ετοιμάσου πρώτα... νερό, ξηρά τροφή κτλ Εγώ έχω κάνει 3 ή 4 αποστολές από το main όλο όλο προς το παρών.
chek2fire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Εγώ τώρα που έχω φτάσει στις 90 ώρες δεν έχω τελειώσει καν το main quest αλλά κάνω άλλη στρατιγική. Απλά ακολουθώ το path των main quest και καθαρίζω από quest η και περιοχές ότι μου βρεθεί στο δρόμο. Με αυτό το τρόπο έχω ξεκλειδώσει σχεδόν ότι υπάρχει στον χάρτη από που έχω περάσει. Εχεί το game κάποια πανέμορφα dungeon και μερικά πάρα πολυ καλά quest άσχετα από το main story. Καιρό είχα πάντως να κολήσω έτσι με game.
konstantinos77 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Παιδια εγω ακολουθω το main quest ,μολις τελειωσα το Secret of Alduin's Wall και ειμαι εξτασιασμενος με το παιχνιδι .Θεωρω οτι το main quest ειναι η ψυχη του παιχνιδιου αλλα κοιταω και ολοκληρωνω και οσα side quest μπορω ή misc γιατι κατα την γνωμη μου ολη η ουσια ειναι να εξερευνησεις τον κοσμο του . Ρε παιδια πειτε μου που μπορω να πουλησω τα κοκκαλα δρακου γιατι εχω ξεχασει ?
kgian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αχ, τυχεροί που έχετε την παιχνιδάρα μπροστά σας. Εγώ δυστυχώς μετά από 210 ώρες την τελειωσα και τώρα δεν βρίσκω κανένα παιχνίδι να με τραβάει...
Bigi444444 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Εγώ πόσες ζωές πρέπει να ζήσω για να βρω έστω 60-70 ώρες να παίξω ενα τέτοιο παιχνίδι;
3leven Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Να κανω κι εγω μια ερωτηση? Το παιχνιδι ειναι μονο first person? Ή το αλλαζεις? Με χαλαει λιγο αυτο.. :/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 αλλάζει και σε 3rd person camera...
*nenya* Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ρε παιδια πειτε μου που μπορω να πουλησω τα κοκκαλα δρακου γιατι εχω ξεχασει ? Προσωπικά τα πουλάω παντού. Αν θες όμως να ασχοληθείς με dragon smithing κράτα και κανα bone και scales ε!
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ηλιθια ερωτηση τερματιζει το παιχνιδι? Όπως όλα αυτού του τύπου όχι. Τελειώνεις όλες τις αποστολές και συνεχίζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα