kgian Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ηλιθια ερωτηση τερματιζει το παιχνιδι? Δεν τερματίσει αλλα αν κανείς όλες τις αποστολές και μπεις σε όλα τα dungeons δεν έχει και πολυ ενδιαφέρον μετά...
konstantinos77 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Επαιξα σημερα και ολοκληρωσα ολο το Elder's Knowledge και το Alduins Βane ,μιλαμε για απιστευτο καψιμοοοοοοο .Επειτα πηγα και εκανα μερικα enchantings ,θα το βλεπω στον υπνο μου το παιχνιδι ...
arianos16 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ποσο καιρο θα μου πάρει να τελειωσω ολες τις αποστολες? Επισης κανα guide για το game ?
Spiros83 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ποσο καιρο θα μου πάρει να τελειωσω ολες τις αποστολες? Επισης κανα guide για το game ? Χάνεις όλη τη μαγία του παιχνιδιού αν ασχοληθείς με guide. Μπες και κάνε ό,τι γουστάρεις. Δεν υπάρχει περιορισμός, ούτε νομίζω ότι θα φτάσεις σε σημείο που δε θα μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίδι - αν κάνεις λάθος στο character development εννοώ. Το ωραίο στο Skyrim είναι πως κάνεις ό,τι θες και με όποια σειρά θες. Ένα guide κατά τη γνώμη μου θα στο χάλαγε αυτό... Υ.Γ: Από εκεί και πέρα υπάρχει η Skyrim Wiki και το Uesp.net, σελίδες με πολλές και χρήσιμες πληροφορίες...
arianos16 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ενταξει το επεξα μια ωρα σημερα και καταλαβα το ποσο Γ Α Μ Α Τ Ο ειναι το παιχνιδι. Απλα το αγαπησα και σκεφτομαι οτι ακομα ειμαι στην αρχη και ακομα δεν εχω ανακαλυψη τιποτα απο το παιχνιδι!
*nenya* Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Κομπλε κατεβαζω Κρίμα να κατεβάσεις ένα παιχνίδι που αξίζει κάθε cent απ'τα λεφτά του όμως... Βλέπεις ότι έχει γίνει εκπληκτική δουλειά.
arianos16 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Κρίμα να κατεβάσεις ένα παιχνίδι που αξίζει κάθε cent απ'τα λεφτά του όμως... Βλέπεις ότι έχει γίνει εκπληκτική δουλειά. κριμα ομως που δεν εχω μια. στην κυριολεξια ομως
Andre85 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Χαιρετίζω την Skyrim κοινοτητα!!.. :rolleyes: Προχθές αγόρασα το Skyrim:Collector's edition για pc και σημερα είπα να ασχοληθώ μαζί του.Η εγκατάσταση έγινε κανονικά απο το dvd και απο το steam κατέβηκαν περίπου 240mb. Έχω μία απορία: Επειδή πρώτη φορά χρησιμοποιώ το steam πρέπει να είμαι συνέχεια online για να παίζω το παιχνίδι;; Επίσης,όταν το τερματίσω και το απεγκαταστήσω απο τον υπολογιστή μου ΘΑ μπορώ να το εγκαταστήσω πάλι;; Ή θα μου πει το steam οτι αυτό το key έχει χρησιμοποιηθεί και δεν 8α κανει τίποτα;
Spiros83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Χαιρετίζω την Skyrim κοινοτητα!!.. :rolleyes: Προχθές αγόρασα το Skyrim:Collector's edition για pc και σημερα είπα να ασχοληθώ μαζί του.Η εγκατάσταση έγινε κανονικά απο το dvd και απο το steam κατέβηκαν περίπου 240mb. Έχω μία απορία: Επειδή πρώτη φορά χρησιμοποιώ το steam πρέπει να είμαι συνέχεια online για να παίζω το παιχνίδι;; Επίσης,όταν το τερματίσω και το απεγκαταστήσω απο τον υπολογιστή μου ΘΑ μπορώ να το εγκαταστήσω πάλι;; Ή θα μου πει το steam οτι αυτό το key έχει χρησιμοποιηθεί και δεν 8α κανει τίποτα; Δε χρειάζεται να είσαι online, ξεκινάει και σε offline mode το Steam. Επίσης, αν το απεγκαταστήσεις, θα μπορέσεις να το ξαναβάλεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχεις και τη δυνατότητα εγκατάστασης σε άλλο PC μέσω Steam, και να έχεις και τα saved games μέσω cloud.
konstantinos77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ρε παιδια το προηγουμενο το Oblivion παιζονταν και σε online ? Γιατι ειχα ακουσει πολλα αλλα δεν ειχα πολυκαταλαβει .
konstantinos77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ...και το online τι ηταν ? Απλα μπορουσες να παιξεις co-op καποια quests μαζι με αλλους ή απλα συνυπηρχαν ολοι στον ιδιο χαρτη σε πραγματικο χρονο ?
computeras13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Take a look -> http://www.moddb.com/mods/obliviononline]OblivionOnline
spacefart Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 το παιχνιδι ειναι ατελειωτο υπαρχει κανενας οδηγος να μου προτεινετε σχετικα με το πως να φτιαξω enchanted weapons και σχετικα με το smithing? γιατι εχω ψιλομπερδευτει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα