Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εκανα rgh πολυ καλη φαση,παιζει απο εξωτερικο κ εσωτερικο δισκο τα παντα ολα συν οτι μπορεις να βαλεις και dlc απο τα παιχνιδια...Το συστήνω ανεπιφύλακτα .

ποσα εδωσες? ή το εκανες μονος σου?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω εκανα rgh πολυ καλη φαση,παιζει απο εξωτερικο κ εσωτερικο δισκο τα παντα ολα συν οτι μπορεις να βαλεις και dlc απο τα παιχνιδια...Το συστήνω ανεπιφύλακτα .

πως τα βάζεις τα παιχνίδια στον εσωτερικό σκληρό;

Δημοσ.

ποσα εδωσες? ή το εκανες μονος σου?

εδωσα 60 ευρω αλλα αξιζει γιατι δεν θα ξανα ασχοληθω με οτιδηποτε αλλο,φλασαρισμα κτλ.τα παιχνιδια περνανε η απο dvd η απο usb stick η απο εξωτερικο σκληρο.Ποιος ο λογος ομως,αφου βαζεις ενα εξωτερικο κ τελειωσες.Επισης παιζει κ τα arcade!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.να ρωτήσω κάτι..έχω ενα xbox elite 120gig με Ben q drive.είναι φλασαρισμενο αλλά δε θυμάμαι καν σε ποια έκδοση κ έχω χάσει τα κλειδιά τα γνήσια.μπορώ να αναβαθμισω χωρίς τα κλειδιά σε lt 2.0?ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.να ρωτήσω κάτι..έχω ενα xbox elite 120gig με Ben q drive.είναι φλασαρισμενο αλλά δε θυμάμαι καν σε ποια έκδοση κ έχω χάσει τα κλειδιά τα γνήσια.μπορώ να αναβαθμισω χωρίς τα κλειδιά σε lt 2.0?ευχαριστω

Eφοσον εχεις χασει το κλειδι θα γυρισεις σε στοκ firmware το drive σου και μετα θα περασεις το update 2.0.13604 και μετα θα φλασαρεις με το lt2.0

Ακολουθα τον οδηγο του JF.

Δημοσ.

content\0000000000000000\

Σε ευχαριστω πολυ,μια ερωτηση ακομα!!!αμα κατεβασουμε ενα αρκαιντ παιχνιδι,και δεν εχει φακελο και τα αρχεια ειναι χυμα,φτιαχνουμε φακελο και τα ριχνουμε μεσα?.

Δηλαδη φτιαχνουμε τον φακελο με τα αρχεια απο το παιχνιδι αρκαιντ,και τα περναμε σε αυτην την διαδρομη?ευχαριστω και χρονια πολλα κιολας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...