Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλεον ολα τα νεα παχνιδια xgd3 πρεπει να γραφτουν υποχρεωτικα με καποιο liteon ihas pc dvd-recorder με περασμνο το ixtreme burner max fw και σε verbatim dvd+r dl δισκακια αλλιως θα σου βγαζει το μυνημα που λες.

Εννοειτε πριν γραφτει το οποιοδηποτε παιχνιδι το τσεκαρουμε απο το abgx360 1.0.6.

Και ολο αυτο συμβαινει για τον πολυ απλο λογο οτι πλεον η ms εκανε σε ολα της τα νεα παιχνιδια να εχουν χωρητικοτιτα 8.13gb που κανονικα δεν χωρανε να γραφτουν ολοκληρα σε ενα απλο dvd+r dl δισκακι γι' αυτο και περναμε απο τα παραπανω liteon pc dvd-recorder το ixtreme burner max fw που εφτιαξε ο c4eva για να μπορουν να γραφτουν τα νεα παιχνιδια 100% στα απλα δισκακια dvd+r dl και οχι μονο το 97% γραφονοσουν μεχρι τωρα.

ευχαριστω για τις πληροφορίες φιλε μου, τελικα ανοιξα το iso με το abgx360 και πατησα launch χωρις να πειραξω καμια επιλογή. μου εβγαλε καποια στιγμη με κοκινα γραμματα ενα error, κατι για topography ελεγε, εκανε μια διεργασία και τελιωσε. Μετα ξαναεγραψα το iso με το imgburn με τον εγγραφεα του laptop και παιζει κανονικα πλεον το game :rolleyes:

επίσης ακομα μια ερώτηση. προκειται να κανω ανταλαγή το xbox με ενα αλλο phat , εκδοση με hdmi, το οποοιο ειναι αμπανάριστο με ofw. Σκοπευω να το φλασάρω κι αυτο με το τελευταιo lt+ 3.0 και να ξεκινήσω να παιζω και στο Live για οσο αντεξει μεχρι να μπαναριστεί. Ποιος ειναι ο πιο ασφαλής μεχρι τωρα τροπος για να μην φαω ban? μηπως θα ηταν καλο και να αγορασω το liteon recorder? θα μπορώ να χρησημοποιήσω τα υπαρχον 'backup' δισκάκια μου η θα πρεπει να τα ξαναγράψω ολα με το liteon?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο ποιο "ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ" ασφαλης τροπος για το xbox live ειναι αυτος ακριβως που ειπες δηλαδη να περασεις το ixtreme lt+ 3.0 και να γραφεις ολα τα παιχνιδια αφου πρωτα τα τσεκαρης με το abgx360 1.0.6 και στα βγαλει ολα πρασινα.

Μεττα η εγγραφη τους με ενα απο τα 6 μοντελα liteon ihas ixtreme burner max fw + verbatim dvd+r dk δισκακια ειδικα τα xgd3 games για τα αλλα xgd2 games μπορεις να τα γραφεις με οποιοδηποτε αλλο pc dvd-recorder.

Δημοσ.

Ο ποιο "ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ" ασφαλης τροπος για το xbox live ειναι αυτος ακριβως που ειπες δηλαδη να περασεις το ixtreme lt+ 3.0 και να γραφεις ολα τα παιχνιδια αφου πρωτα τα τσεκαρης με το abgx360 1.0.6 και στα βγαλει ολα πρασινα.

Μεττα η εγγραφη τους με ενα απο τα 6 μοντελα liteon ihas ixtreme burner max fw + verbatim dvd+r dk δισκακια ειδικα τα xgd3 games για τα αλλα xgd2 games μπορεις να τα γραφεις με οποιοδηποτε αλλο pc dvd-recorder.

στο abgx360 χρειαζεται να τσεκαρω καποια επιπλεον επιλογή η τα αφηνω απλα default ολα? Θα κανω αν ειναι μια παραγγελία το liteon για καλυτερα, και οσο αντεξει το live. θα κανω μηνιαίες συνδρομες, οχι ετήσια οπως εκανα παλιοτερα και την πατησα , τζαμπα τα φραγκα :P

εχουν αναφερθει γενικα πολλα ban με το τελευταιο firmware και τα xdg3 games?

Δημοσ.

Ίσα- ίσα μετά το 2009 δεν εχει ρήξη σχεδόν καθόλου μπαν η ms.

Οπότε υπέθεσε ότι θέλεις και ναι χρειάζεται να αλλάξεις κάποια πράγματα στο abgx360 1.0.6.

jfz2gj.png

111ugp2.png

Δημοσ.

Περασαμε σε μια παλια κονσολα (εχει το πρωτο drive hitachi) το lt 2.0 αλλα και παλι δεν παιζει τα καινουργια παιχνιδια xgd3 οπως το skyrim και το gears of war 3. υπαρχει καποιο θεμα με το συγκεκριμενο drive;

τα παιχνιδια εχουν γραφτει με το προηγουμενο τροπο (transquate με το image burn) και παιζουν στα αλλα xbox που τα βαλαμε

Δημοσ.

Σωκρατη καλο ειναι να το ψαχνεις πριν πεις κατι που δεν ισχυει.

Για τα Hitachi 32, 36, 40, 46, 47, 58 & 59 ΔΕΝ υπαρχει lt+ 3.0 μονο lt+ 2.0 και αυτο γιατι πολυ απλα δεν υποστηριζουν την αναγνωση του ap25 secror.

Μονο αν εχει τα hitachi 78 ή 79 πρεπει να περασει το lt+ 3.0

Δημοσ.

Σωκρατη καλο ειναι να το ψαχνεις πριν πεις κατι που δεν ισχυει.

Για τα Hitachi 32, 36, 40, 46, 47, 58 & 59 ΔΕΝ υπαρχει lt+ 3.0 μονο lt+ 2.0 και αυτο γιατι πολυ απλα δεν υποστηριζουν την αναγνωση του ap25 secror.

Μονο αν εχει τα hitachi 78 ή 79 πρεπει να περασει το lt+ 3.0

έχεις δίκιο αγαπητέ just gamer. ζητώ σκυμμένος στα 4 συγνώμη. αφήνω το υπόλοιπο τοπικ στις γνώσεις σου.

Δημοσ.

Γεια σας, ψάχνω ψάχνω αλλά δεν βρίσκω. έχω την XBOX360 slim 4GB black with kinect αγορά 29/12/2011 και θέλω να την ξεκλειδώσω για να κατεβάζω τα παιχνίδια από τον η/υ (όχι ντεμο) και να τα τρέχω από εξωτερικό δίσκο στην κονσόλα. Αν έχω καταλάβει καλά το μόνο που κάνει είναι να αγοράσω το XK3Y.

- Τι είδος αρχείου είναι τα παιχνίδια που θα κατεβάζω? π.χ .iso και πως θα τα αποθηκεύω στον δίσκο?

Το XK3Y τελικά ισχύει και τι επιπτώσεις έχει, πχ να μην παίζω online (χέστηκα για το bun έτσι που το κάνανε).

- Που μπορώ να το αγοράσω η να το πάω να το φτιάξουν?

Επείγομαι να την ξεκλειδώσω γιατί κάθεται, α και κανένα λινκ για κατέβασμα παιχνιδιών...

Ευχαριστώ.

σε πμ για άμεση ενημέρωση και αν υπάρχει πρόβλημα στις πληροφορίες περί καταστήματος για το ξεκλείδωμα κ.α

Δημοσ.

Μένει κανείς κοντά στο Ίλιον που να μπορεί να μου γυρίσει τη κονσόλα σε stock firmware;

Έχει BenQ drive,dashboard 2.0.12625 και περασμένο firmware ixtreme 1.3 αν θυμάμαι καλά.(μου το χε περάσει άλλος δεν έχω κρατήσει κάτι αν χρειάζεται)

Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει pm.

Δημοσ.

Για ποιο λογο πλεον αφου εχεις παιξει αντιγραφα στη συγκεκρημενη κονσολα θελεις να τη γυρισεις σε stock firmware που να παιζει μονο αυθεντικα παιχνιδια και τιποτα αλλο?

Αν το κανεις για το xbox live και για να μην σε μπαναρουν να σου πω οτι απο τη στιγμη που εχει παιξει η οποια κονσολα 360 αντιγραμενα ακομα και ofline με το που συνδεθει στο xbox live στελνονται ολα αυτα τα στοιχεια στην ms ακομα και αν την γυρισεις σε stock firmware που λες και αν θελει η ms σε μπαναρει απο το xbox live ή οχι.

Δημοσ.

Γεια σας, ψάχνω ψάχνω αλλά δεν βρίσκω. έχω την XBOX360 slim 4GB black with kinect αγορά 29/12/2011 και θέλω να την ξεκλειδώσω για να κατεβάζω τα παιχνίδια από τον η/υ (όχι ντεμο) και να τα τρέχω από εξωτερικό δίσκο στην κονσόλα. Αν έχω καταλάβει καλά το μόνο που κάνει είναι να αγοράσω το XK3Y.

- Τι είδος αρχείου είναι τα παιχνίδια που θα κατεβάζω? π.χ .iso και πως θα τα αποθηκεύω στον δίσκο?

Το XK3Y τελικά ισχύει και τι επιπτώσεις έχει, πχ να μην παίζω online (χέστηκα για το bun έτσι που το κάνανε).

- Που μπορώ να το αγοράσω η να το πάω να το φτιάξουν?

Επείγομαι να την ξεκλειδώσω γιατί κάθεται, α και κανένα λινκ για κατέβασμα παιχνιδιών...

Ευχαριστώ.

σε πμ για άμεση ενημέρωση και αν υπάρχει πρόβλημα στις πληροφορίες περί καταστήματος για το ξεκλείδωμα κ.α

Τι μυστικοπάθεια, γιατί δεν βγάζω άκρη...?

Δεν ξέρετε η απαγορεύεται να μου πείτε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορεις να τραβηξεις το αρχικο firmware του drive της κοσνολας σου(Συνηθως αν εχεις το x360 usb pro μπορεις να το παρεις) τοτε μπορεις πολυ ευκολα να του βαλεις το x360key και οτι παιχνιδια κατεβαζεις απλα τα αποσυμπιεζεις και περνας τα .iso τους σε ενα φακελο "games" στον εξωτερικο δισκο/δισκους που θα συνδεσεις στο x360key και θα σου παιζουν μια χαρα ολα τα παιχνιδια αρκει να βαλεις στο x360key το firmware 1.20beta.

Οσο για το xbox live λενε οτι δεν θα εχεις προβλημα και θα παιζεις μια χαρα.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Τι μυστικοπάθεια, γιατί δεν βγάζω άκρη...?

Δεν ξέρετε η απαγορεύεται να μου πείτε?

αν σε ενδιαφερει μπορω να στην κανω rgh να παιζεις

απο σκληρο δισκο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...