Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδες εχει κανεις προβλημα με το witcher 2 swag?

γιατι παω να το πατσαρω και παιρνω κατι τετοια

Snap2012-04-23at140358.png

επισης τα verbatim disks μετα απο λιγο μου τα βγαζει unplayable

επισης μου βγαζει και το παρακατω μην το imgburn

W 14:08:58 Duplex Secure's SPTD driver can have a detrimental effect on drive performance.

thanks

Δημοσ.

Εκανα burn NBA 2012 game σε disc Verbatim DL και DVD RW LG

To DVD γραφτηκε κανονικα και οταν το βαζω για να παιξω έχω το error "Clean the disc with a soft cloth. 2. Restart the console"

Καμια ιδεα;

εχω καθαρισει το disc drive και έχω βαλει και ενα official game πριν

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά κυρίως για όλα τα xgd3 και όχι μόνο παιχνίδια πρέπει να κάνετε τα παρακάτω για να μην έχετε προβλήματα σε κονσόλες με ixtreme lt+ 3.0

01. Αφού κατεβάσετε και αποσυμπιέσετε το .iso αρχείο του παιχνιδιού

02. ΠΑΝΤΑ το ελέγχετε με το προγραμμα abgx360 1.0.6 με αυτές τις ρυθμίσεις 2 φορές και λέω 2 φορές για να σιγουρευτείτε ότι τα έφτιαξε σωστά τη 2 φορά(Να είναι όλα πράσινα)

29fb03t.jpgwlrmzo.jpg

03. Και γράφετε τα xgd3(Άνω των 8gb) παιχνίδια πάντα με το liteon ihas με περασμένο το ixtreme burner max fw σε δισκάκια verbatim dvd+r dl made in singapure και το προγραμμα imgburn 2.5.7.0 και να έχετε τσεκαρισμένο την επαλήθευση ώστε μετά την εγγραφή να κάνει και επαλήθευση(Verify) και περάσει και την επαλήθευση χωρίς κανένα πρόβλημα(Συνήθως το βγαζει στο 49-51 %) τότε είστε έτοιμη να παίξετε το παιχνίδι στη κονσόλα σας χωρίς προβλήματα.

ρε παιδες εχει κανεις προβλημα με το witcher 2 swag?

γιατι παω να το πατσαρω και παιρνω κατι τετοια

Snap2012-04-23at140358.png

επισης τα verbatim disks μετα απο λιγο μου τα βγαζει unplayable

επισης μου βγαζει και το παρακατω μην το imgburn

W 14:08:58 Duplex Secure's SPTD driver can have a detrimental effect on drive performance.

thanks

Λογικά είναι να τα εμφανίζει κίτρινα αφού ακόμα δεν έχουν προσθέσει στην database με τα verified παιχνίδια ακόμα το wither 2.

Άλλωστε το λέει και με τα κίτρινα γράμματα αν κάνεις μια απλή μετάφραση.

Δημοσ.

thanks JUST-GAMER

μια ερωτηση..?παιζει τοσο σημαντικο ρόλο το DVD RW?? εχω LG που κανει support DL DVDs

liteon ihasB χρειαζεσαι

Δημοσ.

alex285 για τα xgd3(ανω των 8gb) παιχνιδια ναι παιζει τεραστιο ρολο η μαρκα και η προελευση του dvd.

Εγγραφη θα κανει σε οποιιδηποτε δισκακι αλλα επαληθευση οχι οποτε...

Δημοσ.

παιδια ασ μου πει καποιοσ τι χρειαζετε για να φλασαρο το χβοχ360,ασ μου ποσταρι τα λινκ, για να τα αγορασω

Δημοσ.

pele75 ειναι αναλογα το drive .. κατεβασε το jungleflasher (www.jungleflasher.net) και εχει οδηγιες σε ενα Pdf μεσα στον φακελο Documentation.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος για να μου περασει το LT3 περιοχη περιστερι σεπολια κεντρο;Ας μου στειλει pm μαζι με την αμοιβη που παιρνει.

Δημοσ.

σε βολευει αιγαλεω?

Σε ευχαριστω αν τελικα καταληξω σε εσενα θα σου στειλω pm.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρακληση οποιος εχει την ευγενη καλοσυνη κ υπομονη το κυριοτερο να μ απαντησει σε καποιες ερωτησεις (2-3 ειναι) σχετικα με το rgh (το εχω ηδη) αλλα με απλα λογια κ οχι με κωδικοποιησεις να μ στειλει 1pm,πχ,χβοχ1games, ενω εχω ξεπατωθει στο διαβασμα τελικα εχω μπερδευτει.

ευχαριστω εκ των προτερων κ σορρυ που το γραφω εδω!.

Δημοσ.

κατοχος xbox360 elite lt3.. δεν παίζει όμως παλίοτερα δισκάκια που η παλιά μου κονσόλα έπαιζε με lt2 πχ rage, nba2k12,

υπάρχει τρόπος να παίξουν? μεταροπή αυτών σε lt3?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...