Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αύριο θα έκλεινε εβδομάδα... πάρα πολύ ωραία και εντυπωσιακή συσκευή απλά σαν κατηγορία (tablet) δεν βρήκα καμία χρήση.

Ακριβώς την ίδια αίσθηση αποκόμισα κι εγώ, τόσο από το αρχικό iPad όσο και από το iPad2. Τουλάχιστον προσωπικά, η κατηγορία tablet προς το παρόν με αφήνει παντελώς αδιάφορο.

• Απαντ. 791
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς την ίδια αίσθηση αποκόμισα κι εγώ, τόσο από το αρχικό iPad όσο και από το iPad2. Τουλάχιστον προσωπικά, η κατηγορία tablet προς το παρόν με αφήνει παντελώς αδιάφορο.

έχεις ψιλιαστεί ότι όποτε συμφωνείς μαζί μου πανικοβάλλομαι και το κάνεις όλο και πιο συχνά, ε; έλα, πες την αλήθεια...

• Super Moderators
Δημοσ.

έχεις ψιλιαστεί ότι όποτε συμφωνείς μαζί μου πανικοβάλλομαι και το κάνεις όλο και πιο συχνά, ε; έλα, πες την αλήθεια...

Όντως, πρέπει να ανησυχείς. Όχι γιατί συμφωνώ μαζί σου τώρα τελευταία.

Αλλά γιατί εσύ έρχεσαι πιο κοντά στις απόψεις μου...

;)

ΥΓ: Κι εγώ τρομάζω πάντως, to be honest...

Δημοσ.

Me 2... το Honeycomb φαινεται αρκετα πιο υποσχομενο (οπως αλλωστε και στα κινητα το Android 2.Χ - για μενα τουλαχιστον) πχ δυνατοτητα πολλων παραθυρων (= true multitasking!) (link)

Δημοσ.

Me 2... το Honeycomb φαινεται αρκετα πιο υποσχομενο (οπως αλλωστε και στα κινητα το Android 2.Χ - για μενα τουλαχιστον) πχ δυνατοτητα πολλων παραθυρων (= true multitasking!) (link)

+1

Και εμενα μου φαινεται πως για τα tablets ειδικα το android ειναι πιο ιδανικο για λειτουργικο. Το βασικο του μειονεκτημα ειναι οι ελληψη native apps για tablets.

Αλλα σαν λειτουργικο λογω multitasking,gadgets, notifications μου φαινεται ιδανικο για tablets.

Το iOS ειναι app centric, ουσιαστικα δεν βοηθαει σε τιποτα το λειτουργικο και πρεπει να τρεχεις καποια εφαρμογη για να κανεις το πιο απλο πραγμα.(πχ ακομα και για να δεις τον καιρο)

Με λιγο polish , περισσοτερες native tablets εφαρμογες και φυσικα καλυτερο hardware, το android honeycomb φανταζει ιδανικο για tablets.

Δημοσ.

Εμένα, αντίθετα, το iPad 2 με βόλεψε πάρα πολύ αφού αντικατέστησε το netbook που είχα στη δουλειά (και συνεχώς μαζί μου) για όλους τους λόγους που μπορείτε να φανταστείτε.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα την θήκη της puro για ipad2 όπως και το screen front protector. Mια χαρά κάθησε και το αυτοκόλλητο και η θήκη...

Τώρα νιώθω πιο επειχειρηματίας, χεχε...

Δημοσ.

μια ερωτηση παιδες:

δε ξερανε τι απηχηση θα ειχε και στην ελλαδα το ipad2 ?

γιατι ηρθαν λιγα τεμαχια?

ποιος ξερει να μου πει μια υπευθυνη απαντηση?

(το λεω επειδη διαβαζω εδω στο φορουμ οτι αμεσως τελειωσαν και αναμονη 1-2 μηνες κτλπ)

δηλαδη τι φερανε εδω στη ελλαδα σε τεμαχια?

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα την θήκη της puro για ipad2 όπως και το screen front protector. Mια χαρά κάθησε και το αυτοκόλλητο και η θήκη...

Τώρα νιώθω πιο επειχειρηματίας, χεχε...

Φιλε μου απο που τα πηρες;

Δημοσ.

μια ερωτηση παιδες:

δε ξερανε τι απηχηση θα ειχε και στην ελλαδα το ipad2 ?

γιατι ηρθαν λιγα τεμαχια?

ποιος ξερει να μου πει μια υπευθυνη απαντηση?

(το λεω επειδη διαβαζω εδω στο φορουμ οτι αμεσως τελειωσαν και αναμονη 1-2 μηνες κτλπ)

δηλαδη τι φερανε εδω στη ελλαδα σε τεμαχια?

σε όλο τον κόσμο υπάρχει σχετική έλλειψη για τον απλούστατο λόγο οτι δεν προλαβαίνουν να κατασκευάσουν αρκετά σε σχέση με την ζήτηση. Αν σκεφτούμε οτι παραδοσιακά (και απολύτως δικαιολογημένα imho) η apple αντιμετωπίζει την ελληνική αγορά σαν "δευτερευούσης σημασίας" πάλι καλά να λέμε που ήρθαν όσα ήρθαν στην Ελλάδα αρχικά.

Δημοσ.

Internet (emails/safari), Maps, φωτογραφίες, ημερολόγιο, απλά word και excel, dropbox. Αυτά σε καθημερινή βάση. Πολλά από αυτά όχι πάντα καθισμένος σε γραφείο.

Τον ελεύθερο χρόνο μουσική (κυρίως streaming από το NAS), ίντερνετ, κάνα παιχνιδάκι, φωτογραφίες, ηλεκτρονικά περιοδικά.

Δημοσ.

Ας μην ξεχνάμε ότι γίνεται και επίτηδες Αυτό.λίγα κομμάτια παντού στην αρχη.έχει ένα μήνα κοντά που κυκλοφόρησε το iPad αμερική και ακόμα διαβάζω ειδήσεις τύπου:για Τετάρτη εβδομάδα άτομα σχηματίζουν ουρές για να αποκτήσουν το iPad"

Είναι διαφήμιση για την apple Αυτό.δεν λένε όμως ότι απλά δεν έχει πολλα κομμάτια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...