Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι τωρα προσφατα ηρθε στην google να αλλαξει (ξανα) τις ειδοποιησεις για τις υπηρεσιες της.
Αυτο που ρωτας για τα cookies το εξηγει μια χαρα στο αρθρο του ghacks που παρεθεσα.

Επεξ/σία από jim_p
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες τι χρειάζεται να κάνω στον Firefox για να μου κάνει στοίχιση στις σελίδες στο κέντρο (και όχι αριστερά)?
Εξαρτάται τη σελίδα που επισκέφτομαι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.8dc18c56cccea990d7a324ba867daf5a.png

To forum το βγάζει οκ (έχω περασμένο το Blue and Night Theme).

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.

Αυτο δηλαδη να στο δειχνει στοιχισμενο στο κεντρο και σε οποιαδηποτε σελιδα? Δεν γινεται και ειναι αναλογα τη σελιδα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/4/2021 στις 9:47 ΠΜ, ribo7 είπε

Παίδες τι χρειάζεται να κάνω στον Firefox για να μου κάνει στοίχιση στις σελίδες στο κέντρο (και όχι αριστερά)?
Εξαρτάται τη σελίδα που επισκέφτομαι?

Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι αν υπάρχει κάποιο universal skin/theme στο πρόσθετο Stylish ή Stylus που να στοιχίζει τα πάντα στο κέντρο. Αλλά τα universal προφανώς δεν είναι βελτιστοποιημένα πάνω στα πάντα, οπότε πάντα θα υπάρχουν σελίδες που δεν θα φαίνονται πολύ καλά. Εναλλακτικά ίσως υπάρχει κάποιο πρόσθετο που να κάνει συγκεκριμένα αυτή τη δουλειά, αν και δεν γνωρίζω κάποιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/4/2021 στις 3:00 ΜΜ, jim_p είπε

τα σκυλια αφαιρεσανε την επιλογη Media Ιnfo. ειναι ο μονος λογος που εχω κρατησει τον FF, και πηγανε και βγαλανε και αυτη την λειτουργια. ειναι απιστευτοι καραγκιοζηδες.

Δημοσ.
1 hour ago, KilliK said:

τα σκυλια αφαιρεσανε την επιλογη Media Ιnfo. ειναι ο μονος λογος που εχω κρατησει τον FF, και πηγανε και βγαλανε και αυτη την λειτουργια. ειναι απιστευτοι καραγκιοζηδες.

Με Ctrl + I , δεν σου λειτουργεί ? :)

Δημοσ.

Πολλα βγαλανε στην 88. Δεν βρισκω τωρα το θεμα στο reddit να το ποσταρω.
Αφου το ελεγε το telemetry οτι δεν το χρησιμοποιουσανε οι χρηστες, το βγαλανε :P

Δημοσ.
17 ώρες πριν, KilliK είπε

Αυτό που είπε ο htaccess. Το ανοίγεις με το πληκτρολόγιο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jim_p είπε

Πολλα βγαλανε στην 88. Δεν βρισκω τωρα το θεμα στο reddit να το ποσταρω.
Αφου το ελεγε το telemetry οτι δεν το χρησιμοποιουσανε οι χρηστες, το βγαλανε :P

ε  ναι ενταξει. εβγαλα και εγω τον FF που δεν τον χρησιμοποιω πλεον ως χρηστης, και εληξε εκει το θεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα την βλακεία και στην αρχική σελίδα του Facebook εκεί που ζητάει email or phone number να γράψω το password και τώρα το αποθήκευσε!!τι μπορώ να κάνω για να σβήσει;δοκίμασα απεγκατασταση του Firefox χωρίς αποτέλεσμα....help 

Edit το βρήκα κατά τύχη και το εσβησα

Επεξ/σία από czarjuly

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...