Προς το περιεχόμενο

Dell u2711

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο ερώτημα για το σβήσιμο της οθόνης πάντως ενδιαφέρει κι εμένα.Από το πολύ άνοιξε κλείσε είμαι σίγουρος πως είχα μειώσει το χρόνο ζωής μιας crt που είχα και ψιλοχάλασα και το κουμπί της 226bw που πήρα μετά.Αλλά επειδή ετούτη κάνει λίγο παραπάνω δε θέλω να έχουμε τα ίδια. :mrgreen:

(Πάντως εγώ πάνω από 10 άντε 15 στα μεγάλα κέφια δε μπορώ να αντέξω τη φωτεινότητά της.)

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

KilliK, θες να μας πεις κι εμάς για το shortcut αυτό;Θα με ενδιέφερε εμένα προσωπικά.

κατεβαζεις το εξαιρετικο Nircmd

http://www.nirsoft.net/utils/nircmd.html

και φτιαχνεις ενα shortcut στο προγραμματακι με την εξης παραμετρο στα properties του target:

cmdwait 1000 monitor async_off

οποτε το shortcut θα ειναι καπως ετσι: C:\folder\Nircmd.exe cmdwait 1000 monitor async_off

οταν θες να μπαινει σε power save mode η οθονη,πατας το shortcut και οποτε θες να την ξαναναψεις κουνα το ποντικι η πατα καποιο πληκτρο.

thats all.

υποψιν οτι το Nircmd μπορεις να το χρησιμοποιησεις και για αλλες λειτουργιες των Windows,πχ να φτιαξεις αναλογα shorcuts για sleep mode,restart,log off κτλ.

στο λινκ που εδωσα εχει καταλογο με αναλυτικη περιγραφη για ολες τις παραμετρους του.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για ενημέρωση...

Εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα ότι στο πάνω δεξί τμήμα της οθόνης εμφανιζόταν ένα πράγμα σαν σκιά αλλά μόνο σε κάποιες αποχρώσεις του μπλε και σε γκρι background

στον έλεγχο που έκανα εντόπισα και ένα καμένο pixel :mad:

Πήρα τηλέφωνο στην Dell τους λέω το SN της οθόνης και δεν την έβρισκαν!!!! τους λέω "μήπως φταίει που την οθόνη την έχω ξανά αλλάξει;"

μου λένε "πιθανόν" και με ρώτησαν αν έχω το κρατήσει το κουτί για να τους πω έναν αριθμό που αρχίζει από 47, τον βρήκα και όλα οκ.

Την άλλη μέρα είχα την καινούργια οθόνη με rev.06

Για δεύτερη φορά η Dell ήταν άψογη :-D

ΥΓ

1) Ποτέ δεν πετάμε το κουτί ενός προϊόντος μέχρι να τελειώσει η εγγύηση.

2) Τα καλώδια όπως μου είπαν δεν χρειάζεται να τα δώσουμε πίσω.

Δημοσ.

έχει κάποιος 2711 με ps3 να συνδράμει λίγο μπας και βρω άκρη? τα συνδέω με hdmi αλλά δεν βγαίνει εικόνα στο dell, παρά μόνο ένα μήνυμα να ρυθμίσω την ανάλυση σε 1920χ1080 πράγμα που το έχω ήδη κάνει (ps3 σε full hd tv, 1080p ανάλυση) αλλά τπτ. ¨Ολα είναι καρατσεκαρισμένα (καλώδια, dell, ps3 σε 2 tv) αλλά άκρη δεν βγαίνει. Καμιά λύση, ιδέα, όλες ευπρόσδεκτες..

Δημοσ.

Μια χαρά παίζει σε 2711 από HDMI ένα παλιό fat ps3 που έχω δοκιμάσει.

ΥΓ

1) Ποτέ δεν πετάμε το κουτί ενός προϊόντος μέχρι να τελειώσει η εγγύηση.

2) Τα καλώδια όπως μου είπαν δεν χρειάζεται να τα δώσουμε πίσω.

Κάτσε ρε φίλε, ξέρεις πόσο κάνει το τετραγωνικό μέτρο σε μια μέση περιοχή και τι χαράτσια θα πρέπει να πληρώσεις για να έχεις χώρο για κούτες?

:D :D :D

Δημοσ.

telarin εγώ έχω ps3 αλλά δεν μου έβγαλε ποτέ τέτοιο μήνυμα.

Κοίταξες τις ρυθμίσεις που αφορούν τις εξόδους από το ps3;

ναι είναι στα 1080 p η έξοδος όπως προστάζει το 2711, δυστυχώς, μακάρι να έκανα κάτι λάθος, θα έβρισκα άκρη..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια,έχω την οθόνη εδώ και 2 χρόνια συνδεδεμένη με macbook pro και mini display port σε display port

αντάπτορα και από εκεί στο display port της μαμάς dell.

Τον τελευταίο καιρό μετακινώ συχνά τον υπολογιστή και από τότε δεν στέλνει το σήμα στην dell.

Πήρα ένα ίδιο αντάπτορα όπως τον παλιό που είχα από το multirama,έπαιξε κανονικά για 1 μήνα και πάλι τα ίδια.

Μου κάνουν αντικατάσταση τον αντάπτορα και πάλι τα ίδια.Ο παρακάτω είναι http://www.multirama.gr/mlrimages/JPG_400x300/0447927.jpg

Με hdmi,vga παίζει κανονίκα αλλά δεν σηκώνει βέβαια την μέγιστη ανάλυση.

Εσείς πως συνδέεται την οθόνη σε mac?Έχετε να προτείνετε κάτι?Βοήθεια παιδιά γιατί δεν μπορώ να δουλέψω...

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια,έχω την οθόνη εδώ και 2 χρόνια συνδεδεμένη με macbook pro και mini display port σε display port

αντάπτορα και από εκεί στο display port της μαμάς dell.

Τον τελευταίο καιρό μετακινώ συχνά τον υπολογιστή και από τότε δεν στέλνει το σήμα στην dell.

Πήρα ένα ίδιο αντάπτορα όπως τον παλιό που είχα από το multirama,έπαιξε κανονικά για 1 μήνα και πάλι τα ίδια.

Μου κάνουν αντικατάσταση τον αντάπτορα και πάλι τα ίδια.Ο παρακάτω είναι http://www.multirama.gr/mlrimages/JPG_400x300/0447927.jpg

Με hdmi,vga παίζει κανονίκα αλλά δεν σηκώνει βέβαια την μέγιστη ανάλυση.

Εσείς πως συνδέεται την οθόνη σε mac?Έχετε να προτείνετε κάτι?Βοήθεια παιδιά γιατί δεν μπορώ να δουλέψω...

Οι ανταπτορες mini displayport ειναι συνηθως χαμηλης ποιοτητας και με τα πολλα μπες-βγες/μετακινησεις κλπ χαλανε.

Οποτε προσοχη στις μετακινησεις και κατεληξα οτι το καλυτερο ειναι να παρεις μερικους των 5€ απο ebay, παρα εναν και καλα ποιοτικο με 25€, γιατι τελικως ολοι χαλανε το ιδιο ευκολα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,από την δικιά μου πείρα μέχρι τώρα το ίδιο νομίζω.

Έχεις κάτι να προτείνεις?Πολλοί επίσης προτιμούν καλώδιο mini display->display port που

παίζει κανονικά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...