phanispal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Έχει PBP (Picture By Picture) που είναι παρόμοιο, αλλά μπορείς να παίξεις μόνο μεταξύ HDMI, Component και Composite.
neof1z Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Σκέφτομαι να το αγοράσω κι' εγώ ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει το παρακάτω καλώδιο με την ATI 6950 http://www.ebay.com/itm/110647829446?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 λογικά ναι...
neof1z Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ξέρουμε κάτι για το Revision A09?. Αύριο με το κάλο μάλλον το χτυπάω!!!!!!!!!
neof1z Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μόλις την έβαλα σε λειτουργία.Συνδέσει με Display Port Brightness στο 15 όλα τέλεια μέχρι τώρα.
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 15 ε; Εγώ γιατί την έχω στο 25 ρε παίδες;
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Α γιατί δοκίμασα στο 15 και δεν έλεγε. Οκ thanks
tmjuju Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Το πιο σπαστικό Bug κατά την άποψή μου: Έστω ότι έχουμε συνδεδεμένες δυο πήγες στην DP & HDMI. Αλλάζουμε από DP σε HDMI για να κλείσουμε τη συσκευή που είναι εκεί. Με το που την κλείνεις (εάν κλείνει ακαριαία όπως stb/ps3) η οθόνη πέφτει άμεσα σε ένα sleep mode – device not connected. Περνούν γύρω στα 5 δευτερόλεπτα με έμενα να πατώ το κουμπάκι μενού, μέχρι να ξανά ξυπνήσει το μενού και η οθόνη για να γυρίσεις πίσω στην DP. Ενώ και κάποιες φορές σε αντίστοιχες αλλαγές χάνετε ο συγχρονισμός του DP με το PC με αποτέλεσμα οι ATI drivers να μου πετάνε ένα μήνυμα και να ρίχνουν την ανάλυση από τη native. Κλικ off , κλικ on, και επανέρχεται η native ανάλυση αλλά έχουν γίνει αχταρμάς τα windows desktop icons. Δε ξέρω εάν χρησιμοποιείτε πολλαπλές πηγές ταυτόχρονα για να έχετε παρατηρήσει το παραπάνω firmware bug.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 τι λε ρε ψαρά που θα ρίξεις κι άκυρο!
Giannisrethymno Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ξαναρωταω γιατί δεν έχω λύσει το πρόβλημα μου,πως συνδέεται την οθόνη με Mac ρε παιδιά με τους ανταπτορες σε display port δε βγάζω άκρη,παραγγελα της apple το dual link dvi αλλα διαβάζω ότι δε παίζει πάντα.Βοηθάτε γιατί χανόμαστε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 έχεις δοκιμάσει καλώδιο DP to mini DP?
Giannisrethymno Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω 3 αντάπτορες mini display-display port.Όχι κατευθείαν καλώδιο σε display port δεν έχω πάρει.
Merdock Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εγώ συνδέω το MacBook με αυτό το καλώδιο και λειτουργεί μια χαρά. http://estore.circuitassembly.com/products/Mini-Displayport-to-Displayport-Adapter-Cable.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα