Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, protathlitis είπε

Καλησπέρα.

Προσωπικά δεν μένει κανένα υπόλοιμμα στην σχάρα όταν την τρίβω με την ατσαλόβουρτσα και ενώ η θερμοκρασία είναι από 250 και πάνω.

Στην αρχή είχα δοκιμάσει κάποια καθαριστικά, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το δυνατό τρίψιμο σε καυτή σχάρα.

Καλημέρα 

Έχεις κάποια ατσαλοβουρτσα να προτείνεις ; Ίσως η δίκη μ δε είναι σόι αν και τη πήρα από leroy

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2518

• ilpapacha

2205

• sndev

1180

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ventic139 είπε

Καλημέρα 

Έχεις κάποια ατσαλοβουρτσα να προτείνεις ; Ίσως η δίκη μ δε είναι σόι αν και τη πήρα από leroy

https://www.skroutz.gr/s/27427860/Weber-Vourtsa-Katharismou-gia-BBQ-se-schima-T-30ek-6277.html

Mέσα σε 3 χρόνια έχω αλλάξει 2, οπότε θεωρώ ότι κρατάει αρκετά καλά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ventic139 είπε

Τη έχω αλλά δε τη χρησιμοποιώ μη και τσακίζει τις σχάρες. Δε θα έχει θέμα Ε;

Τι να πάθουν οι σχάρες? 

Τι να σου πω, μια Weber με μαντεμένιες σχάρες έχω.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, ventic139 said:

Τη έχω αλλά δε τη χρησιμοποιώ μη και τσακίζει τις σχάρες. Δε θα έχει θέμα Ε;

Ούτως η αλλος της νατεριαλ που εχεις σε 2 χρονια θα θες αλλες :D

• Haha 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, sndev είπε

Ούτως η αλλος της νατεριαλ που εχεις σε 2 χρονια θα θες αλλες :D

Αυτό το λες γιατί είναι κακής ποιότητας ή επειδή μετά από λίγα χρόνια γινεσαι φαν του υγραεριου και αρχίζεις να γλυκοκοιτας τα πιο καλά και ακριβά μοντέλα;

Δημοσ.
1 minute ago, Jim D. Ace said:

Αυτό το λες γιατί είναι κακής ποιότητας ή επειδή μετά από λίγα χρόνια γινεσαι φαν του υγραεριου και αρχίζεις να γλυκοκοιτας τα πιο καλά και ακριβά μοντέλα;

Οι σχαρες της νατεριαλ αν τις καθαριζεις οπως πρέπει μετα απο κανα χρονο χανουν την επισμαλτωση τι διαολο έχουν . Ε εγω δε νιώθω σαφε να τρωω απο αυτο το πραγμα είναι σαν τα αντικολητικα τηγανια που ξεφλουδιζουν. Πανε για αλλαγμα  κανα 20 25 ευρω έχουν κ 30 το πλατο

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sndev είπε

Οι σχαρες της νατεριαλ αν τις καθαριζεις οπως πρέπει μετα απο κανα χρονο χανουν την επισμαλτωση τι διαολο έχουν . Ε εγω δε νιώθω σαφε να τρωω απο αυτο το πραγμα είναι σαν τα αντικολητικα τηγανια που ξεφλουδιζουν. Πανε για αλλαγμα  κανα 20 25 ευρω έχουν κ 30 το πλατο

ρε συ, εχω ψησει τα απαντα στην νατεριαλ. Τιποτα δεν εχουν παθει. Πως τις καθαριζεις και εφυγε η επισμάλτωση ? Και μαλιστα πολλες φορες τις τριβει και με fairy η γυναικα μου.

Δημοσ.

Μια ακόμη ερώτηση.  Πρόσφατα παρήγγειλα και γω τη νατεριαλ με τους τρεις καυστήρες.  Από φιάλη ποια προτείνετε? Ποια είναι η πιο vfm?

Δημοσ.
12 minutes ago, andreaspA said:

ρε συ, εχω ψησει τα απαντα στην νατεριαλ. Τιποτα δεν εχουν παθει. Πως τις καθαριζεις και εφυγε η επισμάλτωση ? Και μαλιστα πολλες φορες τις τριβει και με fairy η γυναικα μου.

Με βουρτσα τις κανω κ μαλιστα οχι πολλες φορες. Την εχω εξοχικό οποτε μόνο καλοκαιρι χρηση ,να χα κανει καμια 30αρια ψησίματα; βαρια. Σε αρκετά σημεια της απέκτησε σημάδια φθοράς. Πηρα άλλη περισυ κ αυτη παρατηρησα τη προηγούμενη βδομαδα που ξαναπηγα  αρχισε τα ίδια. Οταν ξαναπαω θα βγάλω φώτο 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

Με βουρτσα τις κανω κ μαλιστα οχι πολλες φορες. Την εχω εξοχικό οποτε μόνο καλοκαιρι χρηση ,να χα κανει καμια 30αρια ψησίματα; βαρια. Σε αρκετά σημεια της απέκτησε σημάδια φθοράς. Πηρα άλλη περισυ κ αυτη παρατηρησα τη προηγούμενη βδομαδα που ξαναπηγα  αρχισε τα ίδια. Οταν ξαναπαω θα βγάλω φώτο 

Μπας και εχεις θαλασσα κοντα και την τρωει η θαλασσα ?

Δημοσ.
Just now, andreaspA said:

Μπας και εχεις θαλασσα κοντα και την τρωει η θαλασσα ?

Εχει θαλλασα αλλα δεν νομιζω να παιζει ρόλο :ph34r: 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sndev είπε

Εχει θαλλασα αλλα δεν νομιζω να παιζει ρόλο :ph34r: 

για σκεψου καλα. Η θαλασσα δεν αφηνει τιποτα! Στην αττικη δεν εχω κανενα θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...