ventic139 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 8 ώρες πριν, protathlitis είπε Καλησπέρα. Προσωπικά δεν μένει κανένα υπόλοιμμα στην σχάρα όταν την τρίβω με την ατσαλόβουρτσα και ενώ η θερμοκρασία είναι από 250 και πάνω. Στην αρχή είχα δοκιμάσει κάποια καθαριστικά, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το δυνατό τρίψιμο σε καυτή σχάρα. Καλημέρα Έχεις κάποια ατσαλοβουρτσα να προτείνεις ; Ίσως η δίκη μ δε είναι σόι αν και τη πήρα από leroy
protathlitis Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, ventic139 είπε Καλημέρα Έχεις κάποια ατσαλοβουρτσα να προτείνεις ; Ίσως η δίκη μ δε είναι σόι αν και τη πήρα από leroy https://www.skroutz.gr/s/27427860/Weber-Vourtsa-Katharismou-gia-BBQ-se-schima-T-30ek-6277.html Mέσα σε 3 χρόνια έχω αλλάξει 2, οπότε θεωρώ ότι κρατάει αρκετά καλά.
ventic139 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 7 ώρες πριν, protathlitis είπε https://www.skroutz.gr/s/27427860/Weber-Vourtsa-Katharismou-gia-BBQ-se-schima-T-30ek-6277.html Mέσα σε 3 χρόνια έχω αλλάξει 2, οπότε θεωρώ ότι κρατάει αρκετά καλά. Τη έχω αλλά δε τη χρησιμοποιώ μη και τσακίζει τις σχάρες. Δε θα έχει θέμα Ε;
VarDerSar86 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Καλησπερα σε όλους και καλό μήνα!Παμε να γουστάρουμε Πεμπτιατικα! 8
protathlitis Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, ventic139 είπε Τη έχω αλλά δε τη χρησιμοποιώ μη και τσακίζει τις σχάρες. Δε θα έχει θέμα Ε; Τι να πάθουν οι σχάρες? Τι να σου πω, μια Weber με μαντεμένιες σχάρες έχω. 1
sndev Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 3 hours ago, ventic139 said: Τη έχω αλλά δε τη χρησιμοποιώ μη και τσακίζει τις σχάρες. Δε θα έχει θέμα Ε; Ούτως η αλλος της νατεριαλ που εχεις σε 2 χρονια θα θες αλλες 1
Jim D. Ace Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 40 λεπτά πριν, sndev είπε Ούτως η αλλος της νατεριαλ που εχεις σε 2 χρονια θα θες αλλες Αυτό το λες γιατί είναι κακής ποιότητας ή επειδή μετά από λίγα χρόνια γινεσαι φαν του υγραεριου και αρχίζεις να γλυκοκοιτας τα πιο καλά και ακριβά μοντέλα;
sndev Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 1 minute ago, Jim D. Ace said: Αυτό το λες γιατί είναι κακής ποιότητας ή επειδή μετά από λίγα χρόνια γινεσαι φαν του υγραεριου και αρχίζεις να γλυκοκοιτας τα πιο καλά και ακριβά μοντέλα; Οι σχαρες της νατεριαλ αν τις καθαριζεις οπως πρέπει μετα απο κανα χρονο χανουν την επισμαλτωση τι διαολο έχουν . Ε εγω δε νιώθω σαφε να τρωω απο αυτο το πραγμα είναι σαν τα αντικολητικα τηγανια που ξεφλουδιζουν. Πανε για αλλαγμα κανα 20 25 ευρω έχουν κ 30 το πλατο 1
andreaspA Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 9 λεπτά πριν, sndev είπε Οι σχαρες της νατεριαλ αν τις καθαριζεις οπως πρέπει μετα απο κανα χρονο χανουν την επισμαλτωση τι διαολο έχουν . Ε εγω δε νιώθω σαφε να τρωω απο αυτο το πραγμα είναι σαν τα αντικολητικα τηγανια που ξεφλουδιζουν. Πανε για αλλαγμα κανα 20 25 ευρω έχουν κ 30 το πλατο ρε συ, εχω ψησει τα απαντα στην νατεριαλ. Τιποτα δεν εχουν παθει. Πως τις καθαριζεις και εφυγε η επισμάλτωση ? Και μαλιστα πολλες φορες τις τριβει και με fairy η γυναικα μου.
Jim D. Ace Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Μια ακόμη ερώτηση. Πρόσφατα παρήγγειλα και γω τη νατεριαλ με τους τρεις καυστήρες. Από φιάλη ποια προτείνετε? Ποια είναι η πιο vfm?
sndev Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 12 minutes ago, andreaspA said: ρε συ, εχω ψησει τα απαντα στην νατεριαλ. Τιποτα δεν εχουν παθει. Πως τις καθαριζεις και εφυγε η επισμάλτωση ? Και μαλιστα πολλες φορες τις τριβει και με fairy η γυναικα μου. Με βουρτσα τις κανω κ μαλιστα οχι πολλες φορες. Την εχω εξοχικό οποτε μόνο καλοκαιρι χρηση ,να χα κανει καμια 30αρια ψησίματα; βαρια. Σε αρκετά σημεια της απέκτησε σημάδια φθοράς. Πηρα άλλη περισυ κ αυτη παρατηρησα τη προηγούμενη βδομαδα που ξαναπηγα αρχισε τα ίδια. Οταν ξαναπαω θα βγάλω φώτο
andreaspA Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, sndev είπε Με βουρτσα τις κανω κ μαλιστα οχι πολλες φορες. Την εχω εξοχικό οποτε μόνο καλοκαιρι χρηση ,να χα κανει καμια 30αρια ψησίματα; βαρια. Σε αρκετά σημεια της απέκτησε σημάδια φθοράς. Πηρα άλλη περισυ κ αυτη παρατηρησα τη προηγούμενη βδομαδα που ξαναπηγα αρχισε τα ίδια. Οταν ξαναπαω θα βγάλω φώτο Μπας και εχεις θαλασσα κοντα και την τρωει η θαλασσα ?
sndev Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Just now, andreaspA said: Μπας και εχεις θαλασσα κοντα και την τρωει η θαλασσα ? Εχει θαλλασα αλλα δεν νομιζω να παιζει ρόλο
andreaspA Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 10 λεπτά πριν, sndev είπε Εχει θαλλασα αλλα δεν νομιζω να παιζει ρόλο για σκεψου καλα. Η θαλασσα δεν αφηνει τιποτα! Στην αττικη δεν εχω κανενα θεμα.
titikos Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Καλησπερα σε όλους. Δεν έχω εμπειρία σε ψησταριές κ δεν ξέρω αν θα μου αρέσει η όλη διαδικασία. Οπότε είπα να μην "ανοιχτώ" πολύ. τι λέτε για την συγκεκριμένη? https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-nattera-advance-3-me-mantemi-133111 Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα