ηνίοχος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Παιδια εγω με broil king υποφερω με αναφλεξεις. Χοιρινο με τι-πο-τα, και υπ'οψιν οτι (πιστευω οτι) προσεχω παρα πολυ τις θερμοκρασιες, ξκινωντας χαμηλα, αλλα παλι δεν καταφερνω να ψησω χοιρινο χωρις να γινει χαμος με καπνους... Μαλλον το κανω λαθος, τι να πω... Έχω την αίσθηση ότι κανείς ακριβώς το αντίθετο , την επόμενη φορά δοκίμασε να ξεκινήσεις αφού πρώτα ζεσταθεί καλά η σχάρα στη συνέχεια τοποθετείς τα κομμάτια χαμηλώνοντας την ένταση , έτσι το ψήσιμο θα αρχίσει με τη βοήθεια της ζεστής σχάρας με την φωτιά να αναπληρώνει τη θερμοκρασία της σχάρας , (για αυτό το λόγο χρειάζονται οι σχάρες με μεγάλη θερμοχωρητικότητα , άλλωστε μιλάμε πάντα για ερασιτεχνικές- οικιακές ψησταριές . 1
x-tra Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στις 19/4/2019 στις 12:01 ΜΜ, fylatos είπε Σε καμία από τις δύο στην Chelsea G μια που κάνει 299. Καλησπερα, Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για outdoorchef απο ποιο καταστημα τις πηρες και ποιο μοντελο εχεις αυτο με τα πδια ή χωρις ?
AristidisZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 21 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Παιδια εγω με broil king υποφερω με αναφλεξεις. Χοιρινο με τι-πο-τα, και υπ'οψιν οτι (πιστευω οτι) προσεχω παρα πολυ τις θερμοκρασιες, ξκινωντας χαμηλα, αλλα παλι δεν καταφερνω να ψησω χοιρινο χωρις να γινει χαμος με καπνους... Μαλλον το κανω λαθος, τι να πω... Μήπως βάζεις πολύ λάδι ;
solton57010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Παιδια εγω με broil king υποφερω με αναφλεξεις. Χοιρινο με τι-πο-τα, και υπ'οψιν οτι (πιστευω οτι) προσεχω παρα πολυ τις θερμοκρασιες, ξκινωντας χαμηλα, αλλα παλι δεν καταφερνω να ψησω χοιρινο χωρις να γινει χαμος με καπνους... Μαλλον το κανω λαθος, τι να πω... Προσωπικά θέμα με αναφλεξεις είχα μόνο με πανσετες και αυτό την πρώτη φορά που δοκίμασα (Αν και μάλλον οφειλόταν στο γεγονός ότι είχα αλειψει προηγουμενως την σχάρα με παραπάνω λάδι). Πλέον δεν βάζω καθόλου λάδι πριν το ψήσιμο, ζεσταινω την Ψησταριά στους 200, ρυθμίζω την ένταση στο minimum και μετά τοποθετω τις πανσετες στην σχάρα και δεν έχω θέμα με αναφλεξεις. Μετά το ψήσιμο καλό καθάρισμα και seasoning της σχαρας για να λειτουργεί "αντικολλητικα" στο επόμενο ψήσιμο. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από solton57010 1
fylatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, x-tra είπε Καλησπερα, Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για outdoorchef απο ποιο καταστημα τις πηρες και ποιο μοντελο εχεις αυτο με τα πδια ή χωρις ? Τιμολέων είναι η αντιπροσωπεία για Ελλάδα. Το μοντέλο με 4 πόδια και βάση πήρα.
alekaras1986 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Στις 5/5/2019 στις 11:00 ΜΜ, ηνίοχος είπε Έχω την αίσθηση πως δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα στο ψήσιμο με σούβλα σε καμία από τις δύο ψησταριές όχι μόνο για κοντοσούβλι αλλά και κοτόπουλο η μπριζόλες , Το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει στις ψησταριές υγραερίου είναι αναφλέξεις κατά το ψήσιμο στη σχάρα για αυτό το λόγο χρειάζονται σωστά αντιφλογιστικά , όπως και η σωστή κατανομή της θερμότητας σε όλη την επιφάνεια της σχάρας χωρίς κενά σημεία όπως και σχάρες με μεγάλη θερμοχωρητικότητα , δεν είναι τα μόνα βέβαια αλλά είναι τα βασικά που φανερώνουν μια ποιοτική κατασκευή , Για τις παραπάνω ψησταριές καλό θα ήταν να μιλήσει κάποιος που να έχει προσωπική εμπειρία , το μόνη διαφορά που μπόρεσα να διακρίνω - εκτός της τιμής - είναι αυτή του βάρους , γιατί εάν αυτό είναι στα σωστά σημεία (σχάρες αντιφλογιστικά , καυστήρες ) προσφέρουν καλύτερη ποιότητα στο ψήσιμο και την μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο , όλα αυτά μπορεί να τά δεί κανείς από κοντά με έναν απλό έλεγχο . Αυτό με την απαγόρευση στα καλά εστιατόρια δεν το κατάλαβα , σε ότι αφορά όμως τόν καθαρισμό της σχάρας - μαντεμενιας - δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα εάν χρησιμοποιήσεις κάποια συρμάτινη βούρτσα απ' αυτές που είναι για ψησταριές τώρα εάν αυτό σου φαίνεται βίαιο , υπάρχει ένα κολπακι που το χρησιμοποιούσαν για τις σχάρες με εμαγιέ , μπορείς να πάρεις λίγο αλουμινόχαρτο να το κάνεις μια μικρή μπάλα και αυτή να τρίψεις τη σχάρα αφού πρώτα την κάψεις . Αρχικά ευχαριστώ πολύ τους ηνίοχο κ sndev για την βοήθεια. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τις δω κάπου εκθεσιακές για να τις συγκρίνω. Βρίσκομαι επαρχεία και 2-3 μαγαζιά που έχω πάρει τηλ στην Αθήνα δεν έχει κανένα κάποια στημένη.κ εμένα μου έκανε εντύπωση η διαφορά στο βάρος κυρίως όταν είδα πως η "αντίστοιχη" σε διαστάσεις campigas ζυγίζει 60 κιλά. Σίγουρα κάπου μετράει αυτό κ μάλλον εκεί που ανέφερες ηνίοχος. Στο δια ταύτα μάλλον θα προτιμήσω την unimac γιατί νομίζω πως δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Θα επανέλθω πάντως οποία κ να πάρω για να ποσταρω εικόνες και εντυπώσεις. 1
x-tra Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Παιδια, Αυτα τα pads ψησιματος που μπορω να τα βρω εχετε κανενα Link ?
AristidisZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 https://www.google.com/search?q=pads+ψησιματος&rlz=1C1GCEU_elGR821GR821&oq=pads+ψησιματος&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8
x-tra Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 ok και αυτα τα χρησιμοπειεις οσεσ φορες θελει δεν ειναι επικυνδυνα ?
AristidisZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, x-tra είπε ok και αυτα τα χρησιμοπειεις οσεσ φορες θελει δεν ειναι επικυνδυνα ? Τι να σου πω, δε ξέρω...
solton57010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, x-tra είπε Παιδια, Αυτα τα pads ψησιματος που μπορω να τα βρω εχετε κανενα Link ? Εχει και η sanitas αν δεν κάνω λάθος θα τα βρεις σε supermarket σε bazaar και σκλαβενιτη τα έχω δει σιγουρα
ηνίοχος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Στις 17/5/2019 στις 3:09 ΜΜ, x-tra είπε ok και αυτα τα χρησιμοπειεις οσεσ φορες θελει δεν ειναι επικυνδυνα ? μεγαλη κουβέντα , προσωπικά με προβληματίζει το όριο των 280° την οποία εύκολα μπορεί κανείς να την δει στο θερμόμετρο της ψησταριάς , πόσο μάλλον ακριβώς πάνω στη σχάρα , αρα το ερώτημα ειναι το κατα πόσο ασφαλές είναι να την χρησιμοποιήσει κανείς εστω και για μια φορά
tsiro7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 παρτε καλυτερα μια πλακα μαντεμι https://www.isompes.gr/katigories/2014-03-25-00-44-48/2015-03-13-11-34-05/αξεσουαρ-μπαρμπεκιου
sta2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Καλησπερα στην ομαδα Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 https://www.skroutz.gr/s/17097799/Weber-Spirit-II-E-210-GBS-44010175.html?from=account_notifications_price_drop https://www.skroutz.gr/s/14530713/Broil-King-Gem-340-Black-814-163.html?from=account_notifications_price_drop Τεινω προς την king broil καθαρα λογο του εξτρα καυστηρα και του ματιου απο διπλα. Ξερω πως η weber ειναι κορυφη αλλα θαρρω πως αμεσος αντιπαλος ειναι η broil king. Απόψεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα