solton57010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, x-tra είπε Παιδια, Αυτα τα pads ψησιματος που μπορω να τα βρω εχετε κανενα Link ? Εχει και η sanitas αν δεν κάνω λάθος θα τα βρεις σε supermarket σε bazaar και σκλαβενιτη τα έχω δει σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Στις 17/5/2019 στις 3:09 ΜΜ, x-tra είπε ok και αυτα τα χρησιμοπειεις οσεσ φορες θελει δεν ειναι επικυνδυνα ? μεγαλη κουβέντα , προσωπικά με προβληματίζει το όριο των 280° την οποία εύκολα μπορεί κανείς να την δει στο θερμόμετρο της ψησταριάς , πόσο μάλλον ακριβώς πάνω στη σχάρα , αρα το ερώτημα ειναι το κατα πόσο ασφαλές είναι να την χρησιμοποιήσει κανείς εστω και για μια φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiro7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 παρτε καλυτερα μια πλακα μαντεμι https://www.isompes.gr/katigories/2014-03-25-00-44-48/2015-03-13-11-34-05/αξεσουαρ-μπαρμπεκιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sta2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Καλησπερα στην ομαδα Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 https://www.skroutz.gr/s/17097799/Weber-Spirit-II-E-210-GBS-44010175.html?from=account_notifications_price_drop https://www.skroutz.gr/s/14530713/Broil-King-Gem-340-Black-814-163.html?from=account_notifications_price_drop Τεινω προς την king broil καθαρα λογο του εξτρα καυστηρα και του ματιου απο διπλα. Ξερω πως η weber ειναι κορυφη αλλα θαρρω πως αμεσος αντιπαλος ειναι η broil king. Απόψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sta2 είπε Καλησπερα στην ομαδα Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 https://www.skroutz.gr/s/17097799/Weber-Spirit-II-E-210-GBS-44010175.html?from=account_notifications_price_drop https://www.skroutz.gr/s/14530713/Broil-King-Gem-340-Black-814-163.html?from=account_notifications_price_drop Τεινω προς την king broil καθαρα λογο του εξτρα καυστηρα και του ματιου απο διπλα. Ξερω πως η weber ειναι κορυφη αλλα θαρρω πως αμεσος αντιπαλος ειναι η broil king. Απόψεις? 3+1 καυστήρες καλύτερα..και η broil king είναι κορυφή Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από giorgos_76 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Broil king, δε ζηλεύει τίποτα σαν εταιρία και είναι πιο up μοντέλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sta2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, giorgos_76 είπε 3+1 καυστήρες καλύτερα..και η broil king είναι κορυφή 1 ώρα πριν, fylatos είπε Broil king, δε ζηλεύει τίποτα σαν εταιρία και είναι πιο up μοντέλο. Σας ευχαριστώ πολύ έπεσε παραγγελία της broil king Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maroutas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Καλημέρα παιδιά μια μικρή βοήθεια ανάμεσα σε 2 ψησταριές υγραερίου. https://ergalio.com/διάφορα/6450-bormann-bbq3000-015406-ψησταρια-υγραεριου-με-3-καυστηρες-36kw.html https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=153065 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά ψησίματα, για όσους ρωτούσαν πριν αν στο indirect ροδίζει το κρέας. Εσωτερική θερμοκρασία 52 βαθμοί. Η διάμετρος της σχάρας είναι 50 εκατοστά, κάντε extrapolate την μπριζόλα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από fylatos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μια ερώτηση προς τους χρήστες ψησταριών υγραερίου, χωρίς διάθεση για flame: Όσο αντικειμενικοί μπορείτε να είστε, θεωρείτε πως ισχύει ότι το ψήσιμο με υγραέριο δίνει υποδεέστερο γευστικό αποτέλεσμα σε σχέση με το κάρβουνο, παρόλα τα μειονεκτήματα του τελευταίου (χρόνος προετοιμασίας, βρωμιά κ.λπ.); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, phanispal είπε Μια ερώτηση προς τους χρήστες ψησταριών υγραερίου, χωρίς διάθεση για flame: Όσο αντικειμενικοί μπορείτε να είστε, θεωρείτε πως ισχύει ότι το ψήσιμο με υγραέριο δίνει υποδεέστερο γευστικό αποτέλεσμα σε σχέση με το κάρβουνο, παρόλα τα μειονεκτήματα του τελευταίου (χρόνος προετοιμασίας, βρωμιά κ.λπ.); Ναι Επίσης τεράστιο μειονέκτημα η διαδικασία καθαρισμού Από την άλλη τα πλεονεκτήματά τους γνωστά, + ότι υπάρχουν περιπτώσεις που πρακτικά δε γίνεται να βάλεις κάρβουνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 29 minutes ago, phanispal said: Μια ερώτηση προς τους χρήστες ψησταριών υγραερίου, χωρίς διάθεση για flame: Όσο αντικειμενικοί μπορείτε να είστε, θεωρείτε πως ισχύει ότι το ψήσιμο με υγραέριο δίνει υποδεέστερο γευστικό αποτέλεσμα σε σχέση με το κάρβουνο, παρόλα τα μειονεκτήματα του τελευταίου (χρόνος προετοιμασίας, βρωμιά κ.λπ.); Όσο αντικειμενικός μπορώ να είμαι, θεωρώ ότι ο μέσος άνθρωπος (ο υποφαινόμενος) δεν μπορεί να ξεχωρίσει το ψήσιμο με υγραέριο από το ψήσιμο με κάρβουνα. Ιδίως εάν γίνει χρήση κάποιου 'καπνιστικού' αξεσουάρ, θεωρώ ότι η γεύση που θα λάβει ο μέσος άνθρωπος από ένα ψητό ψημένο σε υγραέριο είναι εφάμιλη, για να μην πω ανώτερη, του ψησίματος με κάρβουνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odys03 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, paredwse είπε Όσο αντικειμενικός μπορώ να είμαι, θεωρώ ότι ο μέσος άνθρωπος (ο υποφαινόμενος) δεν μπορεί να ξεχωρίσει το ψήσιμο με υγραέριο από το ψήσιμο με κάρβουνα. Ιδίως εάν γίνει χρήση κάποιου 'καπνιστικού' αξεσουάρ, θεωρώ ότι η γεύση που θα λάβει ο μέσος άνθρωπος από ένα ψητό ψημένο σε υγραέριο είναι εφάμιλη, για να μην πω ανώτερη, του ψησίματος με κάρβουνο. Για γράψε τι καπνιστικά αξεσουάρ υπάρχουν, αν είναι δυνατόν και links και τέτοια να μάθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 minutes ago, odys03 said: Για γράψε τι καπνιστικά αξεσουάρ υπάρχουν, αν είναι δυνατόν και links και τέτοια να μάθουμε. https://www.kyso.gr/weber-ξυλινη-πλακα-καπνισματος-κεδρου-2/p-el-664 https://www.kyso.gr/ξυλο-με-αρωμα-hickory/p-el-168 https://www.kyso.gr/ξυλινη-πλακα-κεδρου-weber/p-el-173 https://www.kyso.gr/ξυλα-καπνισματος-weber-για-μοσχαρισιο/p-el-665 https://www.kyso.gr/ξυλα-καπνισματος-weber-για-χοιρινο-κρεας/p-el-666 Μερικά από τα διάφορα. Όρεξη (και λεφτά) να υπάρχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odys03 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, paredwse είπε https://www.kyso.gr/weber-ξυλινη-πλακα-καπνισματος-κεδρου-2/p-el-664 https://www.kyso.gr/ξυλο-με-αρωμα-hickory/p-el-168 https://www.kyso.gr/ξυλινη-πλακα-κεδρου-weber/p-el-173 https://www.kyso.gr/ξυλα-καπνισματος-weber-για-μοσχαρισιο/p-el-665 https://www.kyso.gr/ξυλα-καπνισματος-weber-για-χοιρινο-κρεας/p-el-666 Μερικά από τα διάφορα. Όρεξη (και λεφτά) να υπάρχουν... Ευχαριστώ, εννοώ πως τα χρησιμοποείς; το βάζεις στον φούρνο; υπάρχει καπνιστήρι μηχάνημα που το καπνίζεις αφού το ψήσεις σε ηλεκτρικό ή γκριλ υγραερίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα