assasertzis Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Σήμερα έκανα το 1ο επίσημο ψήσιμο με την outdoorchef. Εκλεκτό ribeye με μαρινάδα τρούφας! 8 λεπτά συνολικά ψήσιμο. 3λεπτα η κάθε μεριά και από ένα λεπτό ξανά τη κάθε μεριά. 5 λεπτά ξεκούραση και ιδού! Ουσιαστικά 1ο ψήσιμο ήταν χθες με το 1ο κάψιμο παντσετουλες σίγουρα πράγματα χαχα Να κάνω και μια ερώτηση αν επιτρέπεται. Έκανα μια ομάδα στο Facebook για τους κατόχους outdoorchef. Μπορώ να αναφέρω εδώ το όνομα της η είναι εναντίον των κανόνων? 7
sndev Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 μαριναδα τρούφας εκανες μονοςσου η το πήρες ετοιμο μαριναρισμενο?
assasertzis Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, sndev είπε μαριναδα τρούφας εκανες μονοςσου η το πήρες ετοιμο μαριναρισμενο? Έτοιμο φίλε μου το πήρα. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Ωραία κρούστα φαίνεται να σου έχει κάνει στη μπριζόλα και φοβερό ψήσιμο μέσα. Μπράβο. Βάση του review του @ChrisAce πιστεύω ότι έχουμε βρει την πιο αξιόπιστη φθηνή ψησταριά για κάποιον που έχει περιορισμένο budget. Μιας που είσαι mod δεν κάνεις ένα ποστ με 4-5 καλές ψησταριές και κάνα δυο αξεσουάρ που έχουμε προτείνει να το κάνουμε sticky να βλέπουν όσοι θέλουν να αγοράσουν? 5
Maktheo Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Παντως σχετικα τον καθαρισμό εγώ δοκιμασα ενα τετοιου τυπου καθαριστικο και φαίνεται να εκανε καλη δουλεια, διέλυσε τα λίπη και με χαρτι κουζίνας τα "χοντρα" καθαριστηκαν ευκολα, μαλιστα αν επέμενα ισως να γινοταν καινουρια. 12 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ωραία κρούστα φαίνεται να σου έχει κάνει στη μπριζόλα και φοβερό ψήσιμο μέσα. Μπράβο. Βάση του review του @ChrisAce πιστεύω ότι έχουμε βρει την πιο αξιόπιστη φθηνή ψησταριά για κάποιον που έχει περιορισμένο budget. Μιας που είσαι mod δεν κάνεις ένα ποστ με 4-5 καλές ψησταριές και κάνα δυο αξεσουάρ που έχουμε προτείνει να το κάνουμε sticky να βλέπουν όσοι θέλουν να αγοράσουν? Ετσι! Όπως ειπωθηκε, μια τίμια αγορα που αξιζει καθε ευρω.. Ο Χρήστος μας επιβεβαιώσε με ένα αναλυτικό review. 1
Vaggelisd66 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Στο επόμενο φυλλάδιο των lidl εκτός από την πέτρα έχει πολλά άλλα χρήσιμα για το bbq. Πέτρα και κάλυμμα ψησταριάς (αν ταιριάζει για την Kenton) σίγουρα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε από κοντά.
zanskou Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, sndev είπε https://www.lidl-hellas.gr/el/c/kairos-gia-bbq/c1942/w2 μαλλον ο υπεύθυνος μάρκετινγκ ειναι μέλος στο ινσομνια και βρήκε τρόπο να κονομήσει Άραγε η πέτρα του lidl σε σχέση με τις ακριβές επώνυμες τι διαφορές να έχει στο ψήσιμο ;
sndev Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, zanskou είπε μαλλον ο υπεύθυνος μάρκετινγκ ειναι μέλος στο ινσομνια και βρήκε τρόπο να κονομήσει Άραγε η πέτρα του lidl σε σχέση με τις ακριβές επώνυμες τι διαφορές να έχει στο ψήσιμο ; Θεωρώ πως δε θα πιάνει την ίδια θερμοκρασία κ θα νε κάτι σαν τα μαντεμια των 30 ευρώ . Προσωπικά θα το πάρω δέν είναι τπτ το συγκεκριμένο κόστος μπροστά σε όσα σκαμε
giannipa72 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Καλημέρα στη παρέα. Θέλω την άποψη σας για αυτά τα προιόντα αν γνωρίζει κάποιος ή είναι κάτοχος. Ευχαριστώ https://www.isompes.gr/blackbull-grillman-0203blb-details https://www.isompes.gr/k2-categories/katigories/2014-03-25-00-44-48/bbq/vanward-4207-bbq-3742-details
aloop Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάχνοντας για να βρω κριτικές για την πέτρα ψησίματος του Lidl έπεσα πάνω σε αυτό https://www.lidl.co.uk/en/p/bbq-essentials/barbecue-pizza-oven/p31937 Γνωρίζει κανένας,από εμπειρία, αν τα προϊόντα που υπάρχουν στα καταστήματα άλλων χωρών, κάποια στιγμή φτάνουν σε όλα το δίκτυό τους ή υπάρχουν κάποια αποκλειστικά προϊόντα ανά χώρα; Ρωτάω γιατί κάτι μου έκανε σαν λύση για την πίτσα αυτό το φουρνάκι (και πάνω από όλα, σε καλή τιμή) . Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από aloop 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, aloop είπε Ψάχνοντας για να βρω κριτικές για την πέτρα ψησίματος του Lidl έπεσα πάνω σε αυτό https://www.lidl.co.uk/en/p/bbq-essentials/barbecue-pizza-oven/p31937 Γνωρίζει κανένας,από εμπειρία, αν τα προϊόντα που υπάρχουν στα καταστήματα άλλων χωρών, κάποια στιγμή φτάνουν σε όλα το δίκτυό τους ή υπάρχουν κάποια αποκλειστικά προϊόντα ανά χώρα; Ρωτάω γιατί κάτι μου έκανε σαν λύση για την πίτσα αυτό το φουρνάκι (και πάνω από όλα, σε καλή τιμή) . Σιγουρα θα βοηθαει στο να ψηθει και απο πανω πιο γρηγορα. Παντως στην genesis που εψησα με σκετη πετρα μια χαρα βγηκε. Σε 3-4 λεπτα ηταν ετοιμη. 1
aloop Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Η πέτρα θα αγοραστεί, δε το συζητάω, απλά για αυτό που λες και εσύ (το ένα κλικ καλύτερο ψήσιμο από πάνω)
Astronautis Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Να δω ποιος θα πρωτοπρολαβει... Κρατήσεις κάνουν; Εγώ λόγω απόστασης δεν βλέπω να μπορώ...
theo93 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Η πέτρα κάνει και για κάρβουνο λέει, δεν θα μαυρίσει;
cambo99 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Εγώ πάντως πάνω από την πέτρα βάζω αντικολλητικό χαρτί και μετά την πίτσα. Έτσι η πέτρα κρατιέται κάπως καθαρή. Απόψε έχω pizza night οπότε θα ανεβάσω και καμία φώτο... 😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα