Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, assasertzis είπε

Η ομάδα λέγεται BBQ LOVERS 

received_2935467513241328.png

Δώσε λινκ δεν μου την βγάζει με αυτό το σήμα στο search

 

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2492

  • ilpapacha

    2194

  • sndev

    1176

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Morosana είπε

Δεν την κανεις καλύτερα ανοιχτή και δημόσια για εμάς που δεν έχουμε φουμπου; 

Δυστυχώς την έκανα στην αρχή ιδιωτική και δεν γίνεται τώρα να αλλάξει. Έχει πολλούς που δεν θέλουν να βλέπει ο κόσμος τι ανεβάζουν 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά αξίζει η πέτρα του lidl η να πάω σε κάτι καλύτερο? Αν την πάρω είναι πιο βολική η τετράγωνη η στρογγυλή? 

Δημοσ.
9 minutes ago, skoudinio said:

Καλησπέρα παιδιά αξίζει η πέτρα του lidl η να πάω σε κάτι καλύτερο? Αν την πάρω είναι πιο βολική η τετράγωνη η στρογγυλή? 

Το σχήμα δεν παίζει ρόλο... είναι ανάλογα τι σχήμα ζυμάρι θα φτιάχνεις ή αγοράζεις.

Αν αξίζει η αγορά της είναι καλό ερώτημα! Εγώ θα έλεγα ότι για τα λεφτά της αξίζει έστω και μια δοκιμή!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Τώρα κάνω το πρώτο κάψιμο  στην ψησταριά.  Όλα καλά  350 βαθμούς στα 10 λεπτά.

Πιστεύετε πρέπει να βάλω λάδι στο μαντεμι μετά το κάψιμο;

Την αφήνω να κρυώσει πρώτα και μετά αλοιφω;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε

Καλησπέρα παιδιά. Τώρα κάνω το πρώτο κάψιμο  στην ψησταριά.  Όλα καλά  350 βαθμούς στα 10 λεπτά.

Πιστεύετε πρέπει να βάλω λάδι στο μαντεμι μετά το κάψιμο;

Την αφήνω να κρυώσει πρώτα και μετά αλοιφω;

Ευχαριστώ 

Λαδι στο μαντεμι παντα μετα απο καθε χρηση αν θες να την εχεις ετοιμη για χρηση και να μη σου κολλησει ποτε το φαγητο στην σχαρα

  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, cambo99 είπε

Το σχήμα δεν παίζει ρόλο... είναι ανάλογα τι σχήμα ζυμάρι θα φτιάχνεις ή αγοράζεις.

Αν αξίζει η αγορά της είναι καλό ερώτημα! Εγώ θα έλεγα ότι για τα λεφτά της αξίζει έστω και μια δοκιμή!

Και γω θα πάρω σίγουρα. Μάλλον για τετράγωνη το βλέπω να παίρνω. Θα πάρω και μαλλον θήκη για ψάρι.. 

Δημοσ.

Γεια σας

Εχω μια απλή ψησταριά υγραερίου με κεραμικές πέτρες εδω και χρόνια με την κλασική μεταλλική σχάρα.

Πολλές φορές ανάλογα και με το κρέας όταν πεφτει το λίπος στις πέτρες εχω αναφλέξεις και πολλές φορές μεγάλης διάρκειας με αποτέλεσμα να καίγονται με το παραμικρό και αν κλείσεις και το καπάκι που δεν βλέπεις τοτε "γειά σας". Λέω να πάω για καινούρια

Λίγο που έψαξα στα καταστήματα διαπίστωσα ότι οι νέες ψησταρίες ΔΕΝ θέλουν καποιο έίδος πέτρας και οι σχάρες είναι μαντεμένιες.

Εχει κανείς από εσάς καμιά τέτοια να μου πεί πως τα πάει με τις "αναφλέξεις"? και το λίπος που στάζει? κατ,ευθείας στις λαμαρίνες σχήματος "Λ" που είναι πάνω από τα φλογιστρα?

Υ.Γ. Ο αδελφός μου πήρε μια με κάρβουνο της Weber , όπου έβαλε μπρικέτες αντι για κάρβουνο, με διάφορα κρεατικά και δεν υπήρξε καμία ανάφλέξη και κάψιμο.

Βασικά είδα από τα Leroy

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209602/

 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nkoumo είπε

Γεια σας

Εχω μια απλή ψησταριά υγραερίου με κεραμικές πέτρες εδω και χρόνια με την κλασική μεταλλική σχάρα.

Πολλές φορές ανάλογα και με το κρέας όταν πεφτει το λίπος στις πέτρες εχω αναφλέξεις και πολλές φορές μεγάλης διάρκειας με αποτέλεσμα να καίγονται με το παραμικρό και αν κλείσεις και το καπάκι που δεν βλέπεις τοτε "γειά σας". Λέω να πάω για καινούρια

Λίγο που έψαξα στα καταστήματα διαπίστωσα ότι οι νέες ψησταρίες ΔΕΝ θέλουν καποιο έίδος πέτρας και οι σχάρες είναι μαντεμένιες.

Εχει κανείς από εσάς καμιά τέτοια να μου πεί πως τα πάει με τις "αναφλέξεις"? και το λίπος που στάζει? κατ,ευθείας στις λαμαρίνες σχήματος "Λ" που είναι πάνω από τα φλογιστρα?

Υ.Γ. Ο αδελφός μου πήρε μια με κάρβουνο της Weber , όπου έβαλε μπρικέτες αντι για κάρβουνο, με διάφορα κρεατικά και δεν υπήρξε καμία ανάφλέξη και κάψιμο.

Βασικά είδα από τα Leroy

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209602/

Μια δύο σελίδες πίσω έχει γραφτεί αναλυτικό review για τη συγκεκριμένη. Επιγραμματικά, αξίζει σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zanskou είπε

Εγω back to classics σήμερα :P

IMG_20200524_141949_resize_32.jpg

Αν και δεν μου αρέσει να κάνω quote τον εαυτό μου 

Δεν μέτρησα ώρα από τη στιγμή που τις έβαλα αλλά τις έψησα αργά σε φωτιαταπο πευκο οπως είχα γράψει και μερικές σελίδες πιο πίσω. Γεύση και μυρωδιά σουπερ 

 

 

IMG_20200524_145116_resize_33.jpg

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...