lemo13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, kostasiour είπε Συμφωνώ και εγώ για το αποτέλεσμα του φούρνου έναντι του bbq, εχω προσπαθήσει στο bbq αλλα δεν εχω πετύχει το αποτέλεσμα του φούρνου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ψήνεται από πάνω σωστά. Η ωρίμανση αναβαθμίζει κατά πολύ το αποτέλεσμα, αλλά πάντα υπό συνθήκες. Εκτός από το σκληρό αλεύρι μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλα όπως Αγιου Γεωργιου για πιτσα, caputto pizzeria Tipo 00, caputo nuvola κτλ για λίγο διαφορετικά αποτελέσματα. Το ταψί είναι μια λύση αλλά το μαντέμι είναι πολύ καλύτερο πάντως. Κεραμική πέτρα στο φούρνο για τη πίτσα έχει νόημα?
alimentas Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το θεμα στην πιτσα ειναι οτι το 80% του αποτελεσματος το κανει ο φουρνος.Το αποτελεσμα στις οικιακες κουζινες δεν ειναι καν κοντα.Δηλαδη ειναι κριμα να δινουμε 2 μερες προσπαθειας στην ζυμη κ ο φουρνος να μην την ψηνει σωστα.Φαινεται κ στον φιλο τσιρο 7,μπορει γευστικα να ειναι τελειο το αποτελεσμα αλλα οπτικα πιο πολυ την εχει ψησει σαν φυλλο πιτας παρα σαν ζυμη,γιατι απλα οι φουρνοι μας δεν εχουν την δυναμη να ψησουν κατι τετοιο σωστα κ να το φουσκωσουν οπως πρεπει.Αμα εβαζες αυτο το ζυμαρι στο ooni koda πχ θα ειχες κατι 200% ανωτερο. Για μενα μονο αυτος ο τροπος δινει ωραιο αποτελεσμα.Ψησιμο ζυμης μονο με σαλτσα ντοματας ,μετα βαζεις τα υπολοιπα κ τελειωνεις Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από alimentas 3
tsiro7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lemo13 είπε Κεραμική πέτρα στο φούρνο για τη πίτσα έχει νόημα? Βέβαια έχει, μαντεμι >πέτρα >από οτιδήποτε άλλο. 53 λεπτά πριν, alimentas είπε Το θεμα στην πιτσα ειναι οτι το 80% του αποτελεσματος το κανει ο φουρνος.Το αποτελεσμα στις οικιακες κουζινες δεν ειναι καν κοντα.Δηλαδη ειναι κριμα να δινουμε 2 μερες προσπαθειας στην ζυμη κ ο φουρνος να μην την ψηνει σωστα.Φαινεται κ στον φιλο τσιρο 7,μπορει γευστικα να ειναι τελειο το αποτελεσμα αλλα οπτικα πιο πολυ την εχει ψησει σαν φυλλο πιτας παρα σαν ζυμη,γιατι απλα οι φουρνοι μας δεν εχουν την δυναμη να ψησουν κατι τετοιο σωστα κ να το φουσκωσουν οπως πρεπει.Αμα εβαζες αυτο το ζυμαρι στο ooni koda πχ θα ειχες κατι 200% ανωτερο. Για μενα μονο αυτος ο τροπος δινει ωραιο αποτελεσμα.Ψησιμο ζυμης μονο με σαλτσα ντοματας ,μετα βαζεις τα υπολοιπα κ τελειωνεις Την αδικεί η φώτο αλλά αν είχα να διαθέσω για το ooni δεν το συζητάμε καν, είναι η καλύτερη λύση πριν τον ξυλοφουρνο. Αν πω στη γυναίκα μου και για ooni απλά θα μου δείξει την πόρτα 😂 Επεξ/σία 27 Μαΐου 2020 από tsiro7
zanskou Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Εγώ σήμερα μιας ο μικρός πήγε για λίγο στους παππούδες του είπα να περιποιηθω τη σύζυγο που επηζε από δουλειά Οπότε έριξα μερικά χοιρινά ribs στη σχάρα και έκανα και τα απαραίτητα συνοδευτικά 10
Astronautis Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 18 ώρες πριν, sndev είπε Ελληνικό 30 ημερών οριμανσης για σήμερα το βράδυ Και εγώ ελληνικό είχα χθες βράδυ αλλά με βραχεία ωρίμανση. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Βέβαια έχει, μαντεμι >πέτρα >από οτιδήποτε άλλο. Την αδικεί η φώτο αλλά αν είχα να διαθέσω για το ooni δεν το συζητάμε καν, είναι η καλύτερη λύση πριν τον ξυλοφουρνο. Αν πω στη γυναίκα μου και για ooni απλά θα μου δείξει την πόρτα 😂 Πιστεύω για οικιακή χρήση το ooni γκαζιού είναι καλύτερο από ξυλοφουρνο. Και για μια πίτσα το ανάβεις. Ενώ ξυλοφουρνο αν δεν φτιάξεις καμία 10αρια πίτσες δεν αξίζει. Το μέγιστο που έχω ψήσει σε ένα βράδυ με το ooni είναι 16 πίτσες. Ψηναμε και τρώγαμε ταυτόχρονα και ξανά.
zanskou Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Τα έψησες με άμεσο τρόπο? Άμεσα για λίγη ώρα μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα και μετά έκλεισα τον μεσαίο καυστήρα και αφησα του άλλους δυο περίπου στη μέση. Κατά τη διάρκεια του εμμεσου ψησιματος τα είχα βάλει πάνω και παράλληλα από τον σβηστό για ψηθούν ομοιόμορφα 2
Astronautis Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, tsiro7 είπε Αλεύρι σκληρό, το συγκεκριμένο είναι μύλοι Αγίου Γεωργίου. Η ζύμη απαραίτητα 48-72 ώρες ψυγείο να δημιουργηθεί αέρας μέσα της να γίνει αφρατη και τραγανή. Χρησιμοποιώ πλάκα μαντεμένια, ψήνω στο bbq ή στον ηλεκτρικό φούρνο κάτω αντίσταση - grill. Προτιμώ το ψήσιμο που κάνει ο φούρνος γιατί έχω και από πάνω θερμότητα κάτι που στο bbq δεν γίνεται. Σε αυτό το βίντεο θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Στον ηλεκτρικό φούρνο πόση ώρα πριν βάζεις την μαντεμενια πλάκα; Μου φαίνεται κάπως άβολο να βάλω μια ώρα πριν την κουζίνα στο τέρμα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που βράζει ο τόπος. Θυμάμαι καλά ότι έχεις πάρει αυτή από το pizza project; Εκτός από lodge υπάρχει κάποια άλλη καλή μάρκα για μαντεμενια σκεύη; Κοιτάζω στο αμαζον είτε είναι εξαντλημένα είτε βγάζει κάτι απίθανες χρεώσεις για τα μεταφορικά. Μάλλον λόγω βάρους.
kayak Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Κανείς ????? Έχω ψάξει κι εγώ για το κάλυμα της borman3100 αλλά λόγω covid έχουν σταματήσει οι εισαγωγές. Με πωλήτή που μίλησα είπε ότι αο 15/6 μάλλον θα είναι διαθεσιμο. Οπότε ο φίλος έχει την επιλογή να περιμένει ή να πάει από κανένα Lidl αυριο και να δει αν του κάνει αυτό που έχει εκεί 1
ritualistic Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, zanskou είπε Εγώ σήμερα μιας ο μικρός πήγε για λίγο στους παππούδες του είπα να περιποιηθω τη σύζυγο που επηζε από δουλειά Οπότε έριξα μερικά χοιρινά ribs στη σχάρα και έκανα και τα απαραίτητα συνοδευτικά μας πεθανες και ειμαι ακομα δουλεια !! σαν χοιρινο σιδηροδρομο το ζητας αυτο ?
zanskou Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, spyros_vas είπε μας πεθανες και ειμαι ακομα δουλεια !! σαν χοιρινο σιδηροδρομο το ζητας αυτο ? Ναι ή χοιρινά παϊδάκια 1
lambros Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Αξίζει η πέτρα του Λίντλ αύριο για πίτσα για ψησταριά με κάρβουνο κλασική χωρίς καπάκι;;
zanskou Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, lambros είπε Αξίζει η πέτρα του Λίντλ αύριο για πίτσα για ψησταριά με κάρβουνο κλασική χωρίς καπάκι;; χωρις καπάκι δεν νομιζω οτι υπάρχει περίπτωση να σου ψηθει σωστά από πάνω
aloop Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 20 ώρες πριν, sndev είπε Ελληνικό 30 ημερών οριμανσης για σήμερα το βράδυ Είχες ξαναγοράσει από τον συγκεκριμένο; Πως σου φάνηκε το κρέας; Πολύ καλό ψήσιμο και τρομερό searing. Δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει ήδη, αλλά πως το κανείς, γιατί μάλλον μόνο με φλόγιστρο θα μπορέσω να το φτάσω σε αυτό το σημείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα