Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

την πηρα και εγω αυτη για το εξοχικο. πολυ τίμια. το μονα πλην που βρηκα ειναι η αλλειψη 2ου ραφιου (ενω εχει τις τρυπες τσιγκουνευτηκαν 20 ποντους λαμαρινα) και ότι τερμα δεξια δε ζεσταινει πολυ (ισως φταίει βεβαια και η φιαλη που εβαλα gogas 5κιλη κ οχι κανονική)

κουκουλα εβαλα μια απο αυτες του λερου (κανενα δεκαρικο)

Ειμαι υπερευχαριστημενος απο την συσκευη, μου ψηνει μια χαρα σε ολα τα σημεια.

Μπορεις να μου πεις ποια απο leroy; "εκατσε" καλα η σου εχει κενα κλπ;

Επεξ/σία από vforvaggelis
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Ειμαι υπερευχαριστημενος απο την συσκευη, μου ψηνει μια χαρα σε ολα τα σημεια.

Μπορεις να μου πεις ποια απο leroy; "εκατσε" καλα η σου εχει κενα κλπ;

ειναι λιγο πιο μεγαλη, δυστυχως δε θυμαμαι απεξω ποια ήταν ειχα τις διαστασεις μαζι μου και πηγα τις ειδα κ την τσιμπησα...

 

μαλλον σε εμενα που τερμα δεξια δεν ειναι δυνατή φταίει τότε ο ρυθμιστης πιεσης ή η φιαλη καθαυτη (γενικα ομως ανεβαζει 300-350 βαθμους σε 2-3 λεπτά)

  • Thanks 1
Δημοσ.

παιδια.. ξαναλεω.. δεν ειναι "προσφορές" τοσο κάνουν.. μόλις χθες πήρα απο το κρεοπώλη αργεντίνικο με 29,5 το κιλό  (29,97 εχει στα lidl)  απλα πρέπει να βρείτε κρεοπωλείο να έχει τέτοια κρέατα. βεβαια δεν ειναι και τοσο δύσκολο πλέον σε ολες τις περιοχές έχει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ βίδωσα τελευταία φορά που πήγα και τα είχαν σκουπίσει όλα και πήγα στον Διδασκάλου άνετος άνετος και του λέω πιάσε 2 ribeye black angus ωρίμανσης αμερικάνικα 2,5 δάχτυλα πάχος. με εξυπηρετεί ο άνθρωπος 60 ευρώ ταμείο. πάρτα lidl 😢 😢

 

 

Επεξ/σία από gsisr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια χαρα τιμη. 2.5 δαχτυλα παχος η πριζολα ειναι καπου 800 γραμμάρια + ωρίμανσης + αμερικάνικα. Δλδ πληρωσες το κιλο περιπου 37,5 ε σε αμερικάνικο και ωρίμανσης  αντι για 30 που εχει το lidl το αργεντινικο ΜΗ ωρίμανσης. 

στο λιδλ αμα δεις ειναι 300 γρ και αργεντίνικο (νοστιμότατο αλλα 1 κλικ κάτω γευστικά συγκριτικα με το αμερικάνικο) κ αμφίβολου ποιότητας. κανε τις πραξεις. βασικα πρεπει να δεις ποσο ειναι το κιλό που πληρώνεις καθε φορα μη κολατε στο 9 ε η 10 ε το κομμάτι  αλλα ποσο παει το κιλο σε αυτο που αγοραζετε συσκευασμένο η μη..

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gsisr είπε

εγώ βίδωσα τελευταία φορά που πήγα και τα είχαν σκουπίσει όλα και πήγα στον Διδασκάλου άνετος άνετος και του λέω πιάσε 2 ribeye black angus ωρίμανσης αμερικάνικα 2,5 δάχτυλα πάχος. με εξυπηρετεί ο άνθρωπος 60 ευρώ ταμείο. πάρτα lidl 😢 😢

πωωωωω!

Δημοσ.

δε μπορώ να πως πάντως χαλάλι τα φράγκα. δεν είχα ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο. απορώ πως είναι τα wagyou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, gsisr είπε

δε μπορώ να πως πάντως χαλάλι τα φράγκα. δεν είχα ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο. απορώ πως είναι τα wagyou

ωραια τωρα σου εύχομαι να βρεις lidl για να χεις μετρο συγκρισεις πλεον και να καταλαβεις τι λεω με το 1 κλικ κάτω .. θα πεις χιλιες φορες 10 ε παραπάνω κ κρεοπώλη αμερικάνικο 1 στο τόσο . wagyou ειναι αντε γεια με τη προϋπόθεση οτι θα κανεις σωστό ψησιμο αλλιως πέταξες τα λευτα σου. υπάρχει κ με 150 e  υπάρχει κ με 750 το κιλο αναλόγως το Marbeling 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα , πραγματικα εχω χαθει ψαχνοντας να βρω τι θα παρω .
Φιλος μου ειπε για την "Campingaz 4 Series Classic LS Plus" εχουμε αποψη απο αυτην ?

Δημοσ.

Καλημέρα πήγα σήμερα Lidl και πήρα ένα από το κάθε είδος για δοκιμή.

Έχω την outdoorchef chelsea 420 εδώ και κάνα 2 βδομάδες. Θα γίνει δοκιμή το ΣΚ με τα κρέατα, ελπίζω μόνο μην αποτύχω γιατί δεν την ξέρω καλά ακόμα και δεν θέλω να χαλάσω κάτι που έχει 30 ευρώ το κιλό.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, StormGr είπε

Καλημέρα πήγα σήμερα Lidl και πήρα ένα από το κάθε είδος για δοκιμή.

Έχω την outdoorchef chelsea 420 εδώ και κάνα 2 βδομάδες. Θα γίνει δοκιμή το ΣΚ με τα κρέατα, ελπίζω μόνο μην αποτύχω γιατί δεν την ξέρω καλά ακόμα και δεν θέλω να χαλάσω κάτι που έχει 30 ευρώ το κιλό.

Εχεις θερμομετρο; Αν οχι θα σου πω εμπειρικα να ψησεις 3.5 λεπτα καθε πλευρα αν εχει παχος 1.5-2 δαχτυλα η μπροζολα. Αν εχει 2 δαχτυλα (που χλωμο το κοβω) πας σε 4 λεπτα καθε πλευρα.

Αυτα σε φουλ θερμοκρασια με κλειστο καπακι.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εχεις θερμομετρο; Αν οχι θα σου πω εμπειρικα να ψησεις 3.5 λεπτα καθε πλευρα αν εχει παχος 1.5-2 δαχτυλα η μπροζολα. Αν εχει 2 δαχτυλα (που χλωμο το κοβω) πας σε 4 λεπτα καθε πλευρα.

Αυτα σε φουλ θερμοκρασια με κλειστο καπακι.

Ευχαριστω πολυ!

Δεν έχω θερμόμετρο ακόμα δυστυχώς. Εμπειρικά με το δάκτυλο ξέρω τους βαθμούς ψησίματος. Αλλά αυτό δεν παίζει σε κλειστό bbq.

Επίσης η 420 έχει μόνο 1 καυστήρα και ένα σύστημα που γυρίζεις τη χοάνη από κάτω για direct και indirect αλλά δεν την έχω δουλέψει ποτέ σε direct γιατί χάνεις πολύ σε επιφάνεια ψησίματος. Οπότε ή θα το κάνω indirect 6 και 4 ή αλλιώς direct 4 και 4. Ίσως δοκιμάσω πρώτα τα burger που είναι και πιο φτηνα σε direct για να δω πως δουλεύει.

Πολύ γρήγορα βγήκε η προσφορά του Λιντλ και δεν πρόλαβα να την μάθω ακόμα.

Δημοσ.

Σε μπριζολα θες να κανει ωραια κρουστα. Οποτε σε μικρο παχος (λιγοτερο απο 2 δαχτυλα) προτιμοτερο ειναι να γινει direct για να προλαβει να κανει κρουστα χωρις να παραψηθει. Αν ειχες πιο χοντρο κομματι θα σου ελεγα να ξεκινησεις indirect, αλλα παλι να τελειωσεις direct για να παρεις την εξτρα γευση της κρουστας. Αλλιως θα θυμιζει πολυ φουρνο, που δεν το θες....

  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...