vforvaggelis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε την πηρα και εγω αυτη για το εξοχικο. πολυ τίμια. το μονα πλην που βρηκα ειναι η αλλειψη 2ου ραφιου (ενω εχει τις τρυπες τσιγκουνευτηκαν 20 ποντους λαμαρινα) και ότι τερμα δεξια δε ζεσταινει πολυ (ισως φταίει βεβαια και η φιαλη που εβαλα gogas 5κιλη κ οχι κανονική) κουκουλα εβαλα μια απο αυτες του λερου (κανενα δεκαρικο) Ειμαι υπερευχαριστημενος απο την συσκευη, μου ψηνει μια χαρα σε ολα τα σημεια. Μπορεις να μου πεις ποια απο leroy; "εκατσε" καλα η σου εχει κενα κλπ; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από vforvaggelis
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Ειμαι υπερευχαριστημενος απο την συσκευη, μου ψηνει μια χαρα σε ολα τα σημεια. Μπορεις να μου πεις ποια απο leroy; "εκατσε" καλα η σου εχει κενα κλπ; ειναι λιγο πιο μεγαλη, δυστυχως δε θυμαμαι απεξω ποια ήταν ειχα τις διαστασεις μαζι μου και πηγα τις ειδα κ την τσιμπησα... μαλλον σε εμενα που τερμα δεξια δεν ειναι δυνατή φταίει τότε ο ρυθμιστης πιεσης ή η φιαλη καθαυτη (γενικα ομως ανεβαζει 300-350 βαθμους σε 2-3 λεπτά) 1
plasTOST Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Από εβδομάδα θα έχει ξανά προσφορές το Lidl με κρέατα που είχε πριν 2 εβδομάδες
sndev Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 παιδια.. ξαναλεω.. δεν ειναι "προσφορές" τοσο κάνουν.. μόλις χθες πήρα απο το κρεοπώλη αργεντίνικο με 29,5 το κιλό (29,97 εχει στα lidl) απλα πρέπει να βρείτε κρεοπωλείο να έχει τέτοια κρέατα. βεβαια δεν ειναι και τοσο δύσκολο πλέον σε ολες τις περιοχές έχει
gsisr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) εγώ βίδωσα τελευταία φορά που πήγα και τα είχαν σκουπίσει όλα και πήγα στον Διδασκάλου άνετος άνετος και του λέω πιάσε 2 ribeye black angus ωρίμανσης αμερικάνικα 2,5 δάχτυλα πάχος. με εξυπηρετεί ο άνθρωπος 60 ευρώ ταμείο. πάρτα lidl 😢 😢 Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από gsisr
sndev Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) μια χαρα τιμη. 2.5 δαχτυλα παχος η πριζολα ειναι καπου 800 γραμμάρια + ωρίμανσης + αμερικάνικα. Δλδ πληρωσες το κιλο περιπου 37,5 ε σε αμερικάνικο και ωρίμανσης αντι για 30 που εχει το lidl το αργεντινικο ΜΗ ωρίμανσης. στο λιδλ αμα δεις ειναι 300 γρ και αργεντίνικο (νοστιμότατο αλλα 1 κλικ κάτω γευστικά συγκριτικα με το αμερικάνικο) κ αμφίβολου ποιότητας. κανε τις πραξεις. βασικα πρεπει να δεις ποσο ειναι το κιλό που πληρώνεις καθε φορα μη κολατε στο 9 ε η 10 ε το κομμάτι αλλα ποσο παει το κιλο σε αυτο που αγοραζετε συσκευασμένο η μη.. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από sndev 2
plasTOST Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, gsisr είπε εγώ βίδωσα τελευταία φορά που πήγα και τα είχαν σκουπίσει όλα και πήγα στον Διδασκάλου άνετος άνετος και του λέω πιάσε 2 ribeye black angus ωρίμανσης αμερικάνικα 2,5 δάχτυλα πάχος. με εξυπηρετεί ο άνθρωπος 60 ευρώ ταμείο. πάρτα lidl 😢 😢 πωωωωω!
gsisr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 δε μπορώ να πως πάντως χαλάλι τα φράγκα. δεν είχα ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο. απορώ πως είναι τα wagyou
sndev Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, gsisr είπε δε μπορώ να πως πάντως χαλάλι τα φράγκα. δεν είχα ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο. απορώ πως είναι τα wagyou ωραια τωρα σου εύχομαι να βρεις lidl για να χεις μετρο συγκρισεις πλεον και να καταλαβεις τι λεω με το 1 κλικ κάτω .. θα πεις χιλιες φορες 10 ε παραπάνω κ κρεοπώλη αμερικάνικο 1 στο τόσο . wagyou ειναι αντε γεια με τη προϋπόθεση οτι θα κανεις σωστό ψησιμο αλλιως πέταξες τα λευτα σου. υπάρχει κ με 150 e υπάρχει κ με 750 το κιλο αναλόγως το Marbeling Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από sndev 1
villasg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Καλησπερα , πραγματικα εχω χαθει ψαχνοντας να βρω τι θα παρω . Φιλος μου ειπε για την "Campingaz 4 Series Classic LS Plus" εχουμε αποψη απο αυτην ?
StormGr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Καλημέρα πήγα σήμερα Lidl και πήρα ένα από το κάθε είδος για δοκιμή. Έχω την outdoorchef chelsea 420 εδώ και κάνα 2 βδομάδες. Θα γίνει δοκιμή το ΣΚ με τα κρέατα, ελπίζω μόνο μην αποτύχω γιατί δεν την ξέρω καλά ακόμα και δεν θέλω να χαλάσω κάτι που έχει 30 ευρώ το κιλό.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 38 λεπτά πριν, StormGr είπε Καλημέρα πήγα σήμερα Lidl και πήρα ένα από το κάθε είδος για δοκιμή. Έχω την outdoorchef chelsea 420 εδώ και κάνα 2 βδομάδες. Θα γίνει δοκιμή το ΣΚ με τα κρέατα, ελπίζω μόνο μην αποτύχω γιατί δεν την ξέρω καλά ακόμα και δεν θέλω να χαλάσω κάτι που έχει 30 ευρώ το κιλό. Εχεις θερμομετρο; Αν οχι θα σου πω εμπειρικα να ψησεις 3.5 λεπτα καθε πλευρα αν εχει παχος 1.5-2 δαχτυλα η μπροζολα. Αν εχει 2 δαχτυλα (που χλωμο το κοβω) πας σε 4 λεπτα καθε πλευρα. Αυτα σε φουλ θερμοκρασια με κλειστο καπακι.
StormGr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 29 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εχεις θερμομετρο; Αν οχι θα σου πω εμπειρικα να ψησεις 3.5 λεπτα καθε πλευρα αν εχει παχος 1.5-2 δαχτυλα η μπροζολα. Αν εχει 2 δαχτυλα (που χλωμο το κοβω) πας σε 4 λεπτα καθε πλευρα. Αυτα σε φουλ θερμοκρασια με κλειστο καπακι. Ευχαριστω πολυ! Δεν έχω θερμόμετρο ακόμα δυστυχώς. Εμπειρικά με το δάκτυλο ξέρω τους βαθμούς ψησίματος. Αλλά αυτό δεν παίζει σε κλειστό bbq. Επίσης η 420 έχει μόνο 1 καυστήρα και ένα σύστημα που γυρίζεις τη χοάνη από κάτω για direct και indirect αλλά δεν την έχω δουλέψει ποτέ σε direct γιατί χάνεις πολύ σε επιφάνεια ψησίματος. Οπότε ή θα το κάνω indirect 6 και 4 ή αλλιώς direct 4 και 4. Ίσως δοκιμάσω πρώτα τα burger που είναι και πιο φτηνα σε direct για να δω πως δουλεύει. Πολύ γρήγορα βγήκε η προσφορά του Λιντλ και δεν πρόλαβα να την μάθω ακόμα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Σε μπριζολα θες να κανει ωραια κρουστα. Οποτε σε μικρο παχος (λιγοτερο απο 2 δαχτυλα) προτιμοτερο ειναι να γινει direct για να προλαβει να κανει κρουστα χωρις να παραψηθει. Αν ειχες πιο χοντρο κομματι θα σου ελεγα να ξεκινησεις indirect, αλλα παλι να τελειωσεις direct για να παρεις την εξτρα γευση της κρουστας. Αλλιως θα θυμιζει πολυ φουρνο, που δεν το θες.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα