Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πέφτει η παραγγελία για την spirit II 310.

Περίμενα να δω αν θα βγει καμία προσφορά για την genesis που μου άρεσε πάρα πολύ μετά τις συμβουλές του συν-ψήστη @SagoniasSlutRos :D

Κουκούλα έγινε αγορά ήδη από Leroy.

Σήμερα θα γίνει μάλλον αγορά και 10 κιλη μπουκάλα από ΕΚΟ.

Να φανταστώ ότι θα έχει σωλήνα για σύνδεση με ρυθμιστή η συσκευασία της ψησταριάς ε?

Επόμενο βήμα η αγορά σούβλας με μοτέρ που είδα μία στα Leroy αλλά δεν ξέρω τι μήκος να πάρω. Δεν ξέρω αν την έχει δοκιμάσει κανείς https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873760/

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, skoudinio είπε

Ναι έχει ρυθμιστή φυαλης. Με το καλό να την πάρεις. Βασικό να πάρεις μια βουρτσα να την καθαρίσεις. 

Πήρα και βούρτσες από Leroy!

Τώρα θα κοιτάξω και για κανένα καλό θερμόμετρο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, plasTOST είπε

Σήμερα πέφτει η παραγγελία για την spirit II 310.

Περίμενα να δω αν θα βγει καμία προσφορά για την genesis που μου άρεσε πάρα πολύ μετά τις συμβουλές του συν-ψήστη @SagoniasSlutRos :D

Κουκούλα έγινε αγορά ήδη από Leroy.

Σήμερα θα γίνει μάλλον αγορά και 10 κιλη μπουκάλα από ΕΚΟ.

Να φανταστώ ότι θα έχει σωλήνα για σύνδεση με ρυθμιστή η συσκευασία της ψησταριάς ε?

Επόμενο βήμα η αγορά σούβλας με μοτέρ που είδα μία στα Leroy αλλά δεν ξέρω τι μήκος να πάρω. Δεν ξέρω αν την έχει δοκιμάσει κανείς https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873760/

Kαλοριζικη! 

Περιμενουμε εντυπωσεις απο τη σουβλα. ΑΝ θυμαμαι καλα θα εισαι κομπλε στο μηκος με αυτην.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Kαλοριζικη! 

Περιμενουμε εντυπωσεις απο τη σουβλα. ΑΝ θυμαμαι καλα θα εισαι κομπλε στο μηκος με αυτην.

Σε ευχαριστώ.

Τρίτη μάλλον παραλαμβάνω. Λέω να περιμένω να μετρήσω διαστάσεις από την εστία και μετά να την αγοράσω μην τρέχω και δεν φτάνω μετά.

Βέβαια έχω και ένα μοτέρ από αγορά στον Σκλαβενίτη ρεύματος δυνατό φαίνεται, οπότε θα κάνω και μία δοκιμή με αυτόν να δω τι ψάρια πιάνει και βλέπουμε. Δεν είναι μοτέρ σούβλας μεγάλη αρνιού αλλά μικρότερο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, plasTOST είπε

Είπα να δοκιμάσω το https://www.banggood.com/Digoo-DG-FT2203-Smart-Bluetoorh-LED-LCD-Display-BBQ-Kitchen-Cooking-Thermometer-With-Double-Probes-p-1300450.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN το οποίο με κουπονάκι μου βγήκε κάτω από 12 €. Θα το δοκιμάσω όταν έρθει και θα σας πω εντυπώσεις.

οταν σου ερθει τριψε τις επαφες της μπαταριας γιατι δε κανουν καλη επαφη! και οταν το χρησιμοποιησεις φορα ωτοασπιδες! ο ηχος ειναι εκνευριστικος οταν χτυπαει!

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sot_pal είπε

οταν σου ερθει τριψε τις επαφες της μπαταριας γιατι δε κανουν καλη επαφη! και οταν το χρησιμοποιησεις φορα ωτοασπιδες! ο ηχος ειναι εκνευριστικος οταν χτυπαει!

Ναι το διάβασα στα σχόλια και για τα 2 που αναφέρεις :D 

Δημοσ.

σε ολα του bangood ειναι τερμα εκνευριστικοι οι ηχοι και δε βγάζουν κ το σκασμο με τι να ασχοληθείς να τραβήξεις τα κρεατα αρων αρων η να βρεις πως κλείνει το μπιπ μπιπ μπιπ 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sndev είπε

σε ολα του bangood ειναι τερμα εκνευριστικοι οι ηχοι και δε βγάζουν κ το σκασμο με τι να ασχοληθείς να τραβήξεις τα κρεατα αρων αρων η να βρεις πως κλείνει το μπιπ μπιπ μπιπ 

Υπάρχει και η λύση της σφαιροβολίας 😂

Δημοσ.

Ερώτημα προς όσους έχουν τις ιδιαίτερα δημοφιλείς εδω weber.  Όταν έρχεται η ώρα για το καλο καθάρισμα ( μετα τα 2-3 ψησίματα), γίνεται όλος ο τόπος χάλια? Αν μπει σε ταρατσα δλδ χρειάζεται μετα λάστιχο κ σφουγγάρισμα? 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, didaskalop είπε

Ερώτημα προς όσους έχουν τις ιδιαίτερα δημοφιλείς εδω weber.  Όταν έρχεται η ώρα για το καλο καθάρισμα ( μετα τα 2-3 ψησίματα), γίνεται όλος ο τόπος χάλια? Αν μπει σε ταρατσα δλδ χρειάζεται μετα λάστιχο κ σφουγγάρισμα? 

Αν βαλεις απο κατω εκει που σταζουν τα λιπη ενα πλαστικο μπωλ βαθυ, θα πεσουν ολα εκει μεσα, μιας και δεν χανει απο αλλου. Ολο και κατι θα σταξει γυρω γυρω αν την καθαρισεις και εξωτερικα, αλλα δεν γινεται χαμος.

Επισης πιστευω οτι καλο καθαρισμα δεν χρειαζεται καθε 2-3 ψησιματα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ βάζω ένα κουβαδακι που έρχεται ακριβώς και δεν σταζει τπτ. Καθάρισμα όχι τόσο συχνά γιατί αλλοιώνει τη γεύση 😅μια φορά ανα 20 ψησίματα και βάλε. Τρίψιμο η σχάρα και τα flavorizer bars και είσαι κομπλέ. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ερώτηση, τη μαντεμένια σχάρα πώς την καθαρίζετε; Εγώ μετά από κάθε ψήσιμο την τρίβω με τη συρματόβουρτσα και τη λαδώνω, αλλά μέχρι εκεί. Βάζετε νερό, λιποκαθαριστή ή κάτι άλλο;

Weber Spirit II 310 GBS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...