plasTOST Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Σήμερα πέφτει η παραγγελία για την spirit II 310. Περίμενα να δω αν θα βγει καμία προσφορά για την genesis που μου άρεσε πάρα πολύ μετά τις συμβουλές του συν-ψήστη @SagoniasSlutRos Κουκούλα έγινε αγορά ήδη από Leroy. Σήμερα θα γίνει μάλλον αγορά και 10 κιλη μπουκάλα από ΕΚΟ. Να φανταστώ ότι θα έχει σωλήνα για σύνδεση με ρυθμιστή η συσκευασία της ψησταριάς ε? Επόμενο βήμα η αγορά σούβλας με μοτέρ που είδα μία στα Leroy αλλά δεν ξέρω τι μήκος να πάρω. Δεν ξέρω αν την έχει δοκιμάσει κανείς https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873760/
skoudinio Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι έχει ρυθμιστή φυαλης. Με το καλό να την πάρεις. Βασικό να πάρεις μια βουρτσα να την καθαρίσεις. 1
plasTOST Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, skoudinio είπε Ναι έχει ρυθμιστή φυαλης. Με το καλό να την πάρεις. Βασικό να πάρεις μια βουρτσα να την καθαρίσεις. Πήρα και βούρτσες από Leroy! Τώρα θα κοιτάξω και για κανένα καλό θερμόμετρο
plasTOST Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Είπα να δοκιμάσω το https://www.banggood.com/Digoo-DG-FT2203-Smart-Bluetoorh-LED-LCD-Display-BBQ-Kitchen-Cooking-Thermometer-With-Double-Probes-p-1300450.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN το οποίο με κουπονάκι μου βγήκε κάτω από 12 €. Θα το δοκιμάσω όταν έρθει και θα σας πω εντυπώσεις.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, plasTOST είπε Σήμερα πέφτει η παραγγελία για την spirit II 310. Περίμενα να δω αν θα βγει καμία προσφορά για την genesis που μου άρεσε πάρα πολύ μετά τις συμβουλές του συν-ψήστη @SagoniasSlutRos Κουκούλα έγινε αγορά ήδη από Leroy. Σήμερα θα γίνει μάλλον αγορά και 10 κιλη μπουκάλα από ΕΚΟ. Να φανταστώ ότι θα έχει σωλήνα για σύνδεση με ρυθμιστή η συσκευασία της ψησταριάς ε? Επόμενο βήμα η αγορά σούβλας με μοτέρ που είδα μία στα Leroy αλλά δεν ξέρω τι μήκος να πάρω. Δεν ξέρω αν την έχει δοκιμάσει κανείς https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873760/ Kαλοριζικη! Περιμενουμε εντυπωσεις απο τη σουβλα. ΑΝ θυμαμαι καλα θα εισαι κομπλε στο μηκος με αυτην. 1
plasTOST Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Kαλοριζικη! Περιμενουμε εντυπωσεις απο τη σουβλα. ΑΝ θυμαμαι καλα θα εισαι κομπλε στο μηκος με αυτην. Σε ευχαριστώ. Τρίτη μάλλον παραλαμβάνω. Λέω να περιμένω να μετρήσω διαστάσεις από την εστία και μετά να την αγοράσω μην τρέχω και δεν φτάνω μετά. Βέβαια έχω και ένα μοτέρ από αγορά στον Σκλαβενίτη ρεύματος δυνατό φαίνεται, οπότε θα κάνω και μία δοκιμή με αυτόν να δω τι ψάρια πιάνει και βλέπουμε. Δεν είναι μοτέρ σούβλας μεγάλη αρνιού αλλά μικρότερο.
sot_pal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, plasTOST είπε Είπα να δοκιμάσω το https://www.banggood.com/Digoo-DG-FT2203-Smart-Bluetoorh-LED-LCD-Display-BBQ-Kitchen-Cooking-Thermometer-With-Double-Probes-p-1300450.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN το οποίο με κουπονάκι μου βγήκε κάτω από 12 €. Θα το δοκιμάσω όταν έρθει και θα σας πω εντυπώσεις. οταν σου ερθει τριψε τις επαφες της μπαταριας γιατι δε κανουν καλη επαφη! και οταν το χρησιμοποιησεις φορα ωτοασπιδες! ο ηχος ειναι εκνευριστικος οταν χτυπαει! 1
plasTOST Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, sot_pal είπε οταν σου ερθει τριψε τις επαφες της μπαταριας γιατι δε κανουν καλη επαφη! και οταν το χρησιμοποιησεις φορα ωτοασπιδες! ο ηχος ειναι εκνευριστικος οταν χτυπαει! Ναι το διάβασα στα σχόλια και για τα 2 που αναφέρεις
sndev Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 σε ολα του bangood ειναι τερμα εκνευριστικοι οι ηχοι και δε βγάζουν κ το σκασμο με τι να ασχοληθείς να τραβήξεις τα κρεατα αρων αρων η να βρεις πως κλείνει το μπιπ μπιπ μπιπ
plasTOST Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, sndev είπε σε ολα του bangood ειναι τερμα εκνευριστικοι οι ηχοι και δε βγάζουν κ το σκασμο με τι να ασχοληθείς να τραβήξεις τα κρεατα αρων αρων η να βρεις πως κλείνει το μπιπ μπιπ μπιπ Υπάρχει και η λύση της σφαιροβολίας 😂
g_f Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Ερώτημα προς όσους έχουν τις ιδιαίτερα δημοφιλείς εδω weber. Όταν έρχεται η ώρα για το καλο καθάρισμα ( μετα τα 2-3 ψησίματα), γίνεται όλος ο τόπος χάλια? Αν μπει σε ταρατσα δλδ χρειάζεται μετα λάστιχο κ σφουγγάρισμα?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, didaskalop είπε Ερώτημα προς όσους έχουν τις ιδιαίτερα δημοφιλείς εδω weber. Όταν έρχεται η ώρα για το καλο καθάρισμα ( μετα τα 2-3 ψησίματα), γίνεται όλος ο τόπος χάλια? Αν μπει σε ταρατσα δλδ χρειάζεται μετα λάστιχο κ σφουγγάρισμα? Αν βαλεις απο κατω εκει που σταζουν τα λιπη ενα πλαστικο μπωλ βαθυ, θα πεσουν ολα εκει μεσα, μιας και δεν χανει απο αλλου. Ολο και κατι θα σταξει γυρω γυρω αν την καθαρισεις και εξωτερικα, αλλα δεν γινεται χαμος. Επισης πιστευω οτι καλο καθαρισμα δεν χρειαζεται καθε 2-3 ψησιματα. 1
tsiro7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ βάζω ένα κουβαδακι που έρχεται ακριβώς και δεν σταζει τπτ. Καθάρισμα όχι τόσο συχνά γιατί αλλοιώνει τη γεύση 😅μια φορά ανα 20 ψησίματα και βάλε. Τρίψιμο η σχάρα και τα flavorizer bars και είσαι κομπλέ. 1 1
tsomby Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Ερώτηση, τη μαντεμένια σχάρα πώς την καθαρίζετε; Εγώ μετά από κάθε ψήσιμο την τρίβω με τη συρματόβουρτσα και τη λαδώνω, αλλά μέχρι εκεί. Βάζετε νερό, λιποκαθαριστή ή κάτι άλλο; Weber Spirit II 310 GBS
adnis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 προσφορά ο Κωτσόβολος στη Weber spirit II 310 GBS στα 555€ https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/195915-weber-spirit-ii-e310-gbs 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα