slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, AristidisZ είπε ΟΚ, συννενοηθήκαμε Ε αυτό που σου είπαν τα παιδιά, θέλει γκάζωμα στο τέλος στην αρχη θα ελεγα 2
Skatzivas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Ψιτ είπε Εδώ η καραντίνα με έχει εκπαιδεύσει επιτυχημένα, tri-tip για την όρεξη. Ωωωω να σου γαμ...! Πρωί πρωί άνετα την χτύπαγα με τον καφέ! Ωραίος 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Ψιτ είπε Εδώ η καραντίνα με έχει εκπαιδεύσει επιτυχημένα, tri-tip για την όρεξη. Παρα πολυ ωραιο κομματι και πολυ οικονομικο στο the mart. Και τρομερο ψησιμο!! 7 ώρες πριν, alimentas είπε Eισαι σιγουρος οτι δεν ρυθμιζεται το ψεκασμα???Παιξε λιγο με το στομιο, Εγω εχω αυτο https://www.e-jumbo.gr/kouzina/apothikefsi-organosi-trofimon/apothikefsi-elies-ladi/docheia-ladiou-sprei/docheio-ladiou-sprei-170-ml._161669/ κ ρυθμιζει κανονικα απο ευθεια γραμμη μεχρι ψεκασμα.Εχω βαλει κ κροκους αραιωμενους μεσα φαντασου Οχι δεν ρυθμιζεται! Εχει αλλωστε και μονο μια τρυπουλα στο κεντρο ο στομιο. Εσενα φαινεται να εχει πολλες γυρω γυρω.
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, slk200gr είπε στην αρχη θα ελεγα καπως ετσι μου βγαινει εμενα αν γκαζωσω στην αρχη και μετα ψησιμο σε σιγανη φωτια,τερμα κατω ο ενας καυστηρας ,οι δυο κλειστη και το κρεας στην πανω σχαρα αντιθετα απο τον καυστηρα που αναβει (61βαθμους) 2
sndev Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδιά εχει να κανει και τι ψησταριά είναι και τι σχάρες εχει αυτο με την αντίδραση μαιερ.. ναι στη weber k τις broil είναι πανεύκολο να γίνει σε άλλες είναι πολύ πιο δύσκολο κ σας το λεω εχοντας weber broil campingaz Κ εκείνη του leroy. τελείως διαφορετικη διαχείριση στη κάθε μια πραγματικά. μονο με δοκιμές μπορεί να το βρει και ξεκρίνοντας με full θερμοκρασία. επίσης παίζει πολύ μεγάλο ρολο ποσο λιπαρο είναι το κομμάτι για να βγει "Σωστα". Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από sndev 1 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Εγω σε κομματια παχους 2 δαχτυλα παιζω φουλ θερμοκρασια ολους τους καυστηρες για 4+4 λεπτα συνολικα για medium-rare προς medium. Kανει ωραια κρουστα, αλλα γραμμες δεν πετυχαινω. Νομιζω θελει πιο χαμηλη φωτια για τις γραμμες.
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω σε κομματια παχους 2 δαχτυλα παιζω φουλ θερμοκρασια ολους τους καυστηρες για 4+4 λεπτα συνολικα για medium-rare προς medium. Kανει ωραια κρουστα, αλλα γραμμες δεν πετυχαινω. Νομιζω θελει πιο χαμηλη φωτια για τις γραμμες. παντα μου βγαζει γραμμες,στους 300 βαθμους (καπου ειχα διαβασει να ειναι 280+) και 3 λεπτα απο την μια και 3 λεπτα απο την αλλη medium-rare η medium η well νομιζω δεν εχει σχεση με το γκαζωμα ειναι μονο για την κρουστα ,στο σιγοψησιμο μετα γινεται το medium-rare ,medium , well επισης λενε οτι το κρεας πρεπει να ειναι τουλαχιστον 3 cm Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από slk200gr
plasTOST Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω σε κομματια παχους 2 δαχτυλα παιζω φουλ θερμοκρασια ολους τους καυστηρες για 4+4 λεπτα συνολικα για medium-rare προς medium. Kανει ωραια κρουστα, αλλα γραμμες δεν πετυχαινω. Νομιζω θελει πιο χαμηλη φωτια για τις γραμμες. Το θέμα είναι να είναι πυρωμένες οι σχάρες. Εγώ που ναι μεν την ανάβω, φτάνει 300 + και μετά βάζω τα κρέατα στην αρχή βγαίνουν οι γραμμές, μετά το 2-3 γυρίσματα εξαφανίζονται. Άρα λογικά σκέφτομαι να αφήνω περισσότερη διάρκεια στην αρχή στο άναμμα τις σχάρες να πυρώνουν για να δω αν θα δω αποτέλεσμα. υ.γ. Τώρα τι σου λέω και σένα που είσαι γκουρού σε αυτά αλλά κουβέντα να κάνουμε 😀
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, slk200gr είπε παντα μου βγαζει γραμμες,στους 300 βαθμους (καπου ειχα διαβασει να ειναι 280+) και 3 λεπτα απο την μια και 3 λεπτα απο την αλλη medium-rare η medium η well νομιζω δεν εχει σχεση με το γκαζωμα ειναι μονο για την κρουστα ,στο σιγοψησιμο μετα γινεται το medium-rare ,medium , well Εγω το εχω τερμα σε ολη τη διαρκεια του ψησιματος (οταν ψηνω direct) Μόλις τώρα, plasTOST είπε Το θέμα είναι να είναι πυρωμένες οι σχάρες. Εγώ που ναι μεν την ανάβω, φτάνει 300 + και μετά βάζω τα κρέατα στην αρχή βγαίνουν οι γραμμές, μετά το 2-3 γυρίσματα εξαφανίζονται. Άρα λογικά σκέφτομαι να αφήνω περισσότερη διάρκεια στην αρχή στο άναμμα τις σχάρες να πυρώνουν για να δω αν θα δω αποτέλεσμα. υ.γ. Τώρα τι σου λέω και σένα που είσαι γκουρού σε αυτά αλλά κουβέντα να κάνουμε 😀 Μονο γκουρου δεν ειμαι στις γραμμες. Μια δυο φορες τις εχω πετυχει. 1
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Μονο γκουρου δεν ειμαι στις γραμμες. Μια δυο φορες τις εχω πετυχει. δοκιμασε 90 δευτερολεπτα στους 300 βαθμους γυρνας 90 μοιρες την ιδια πλευρα μετα αλαγη την πλευρα 90 παλι δευτερολεπτα ξανα γυρισμα 90 μοιρες και αν δεν σου κανει γραμμες θα βαλω τα μουτρα μου στην ψησταρια ο επνευστης μου,πατε μετα τα 8 λεπτα βιντεο Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από slk200gr
tsiro7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Για γραμμές στις weber γυρίστε τις σχάρες ανάποδα που είναι πιο λεπτές. Συνήθως βάζω και λίγο ελαιόλαδο στις μπριζόλες για αρπάξει και να μου τις μαυρίσει λίγο. 1
panos_ace Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, εντάξει το thread δεν υπάρχει, έχω φτάσει στην 110 σελίδα και έχω καεί!! Έψαχνα που έψαχνα να αγοράσω BBQ, τώρα είμαι έτοιμος! Δεν έχω καμία επαφή με bbq υγραερίου - κυριολεκτικά ΑΣΧΕΤΟΣ- αλλα το κάρβουνο στο μπαλκόνι ειναι απαγορευτικό, οπότε πάμε δυνατά! Στην άρχη έψαχνα κάτι στα 250 € αλλά κατάλαβα ότι είναι προτιμότερο να πάω απευθείας σε πιο καλή/εγγυημένη λύση, οπότε θα κάνω την υπερβαση. Είμαι μεταξύ Broil King GEM 320, Weber Spirit II 310 και την Broil King Royal 320. Έχω σχεδόν καταλήξει στην Royal 320 για τα εξής: 4 ρόδες άρα πιο εύκολη μετακίνηση, μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος από την GEM 320 καθώς και μη εμαγιέ επισμάλτωση στα μαντεμια (την οποία επισμάλτωση δεν την θέλουμε, σωστά;) και πιο φθηνά αξεσουάρ απο τη Weber. Στο ουσιώδες που είναι το ψήσιμο, δεν νομίζω οτι υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ των Royal και Spirit ΙΙ. Βέβαια αυτές είναι και ενα 200αρι πάνω απο την GEM320.. Γενικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και απόψεις σχετικά με τα μοντέλα, οπότε θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας. Επίσης παρατηρώ ότι αυτή τη περίοδο δεν παίζουν καθόλου προσφορές, εμπειρικά θυμάστε ποτε πέφτουν οι τιμές; Να περιμένω αν είναι! Τέλος, η συναρμολόγηση απο εμένα και η αρχική λειτουργία της (με συνδεσεις φιάλης κτλ) είναι κάτι που με τρομάζει -λόγω μηδενικής εμπειρίας- αλλά τα μαγαζιά που προσφέρουν συναρμολόγηση και επίδειξη έχουν τιμές ταβάνι... παρακαλώ για τις προτάσεις σας! Ευχαριστώ. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από panos_ace
sndev Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Αν είναι να πας στην spirit 2 που βλεπω εχει 690 για εμενα καλυτερα να πας στην monarch 320 που πέφτει σε προσφορές στα 700 κατι. τώρα ποτε είναι οι προσφοράς? ε οπότε τους έρθει, ίσως προς την άνοιξη ειναι πιο συχνά. black friday περισυ επαιξε η campingaz μονο σμε 50 % σε ολα. αν παιξει κ φέτος ξεχνας weber k broilking. Για τη συναρμολόγηση σε weber broil αν δε το χεις πλήρωσε να το κάνουν μην τολμήσεις καν να ασχοληθείς θα φρικαρεις. Για μόνο συνδεσμολογία μπουκάλας μην σε απασχολεί δεν είναι τπτ απολυτος.
ritualistic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, panos_ace είπε Παιδιά καλησπέρα, εντάξει το thread δεν υπάρχει, έχω φτάσει στην 110 σελίδα και έχω καεί!! Έψαχνα που έψαχνα να αγοράσω BBQ, τώρα είμαι έτοιμος! Δεν έχω καμία επαφή με bbq υγραερίου - κυριολεκτικά ΑΣΧΕΤΟΣ- αλλα το κάρβουνο στο μπαλκόνι ειναι απαγορευτικό, οπότε πάμε δυνατά! Στην άρχη έψαχνα κάτι στα 250 € αλλά κατάλαβα ότι είναι προτιμότερο να πάω απευθείας σε πιο καλή/εγγυημένη λύση, οπότε θα κάνω την υπερβαση. Είμαι μεταξύ Broil King GEM 320, Weber Spirit II 310 και την Broil King Royal 320. Έχω σχεδόν καταλήξει στην Royal 320 για τα εξής: 4 ρόδες άρα πιο εύκολη μετακίνηση, μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος από την απλή 320 καθώς και μη εμαγιέ επισμάλτωση στα μαντεμια (την οποία επισμάλτωση δεν την θέλουμε, σωστά;) και πιο φθηνά αξεσουάρ απο τη Weber. Στο ουσιώδες που είναι το ψήσιμο, δεν νομίζω οτι υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ των Royal και Spirit ΙΙ. Γενικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και απόψεις σχετικά με τα μοντέλα, οπότε θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας. Επίσης παρατηρώ ότι αυτή τη περίοδο δεν παίζουν καθόλου προσφορές, εμπειρικά θυμάστε ποτε πέφτουν οι τιμές; Να περιμένω αν είναι! Τέλος, η συναρμολόγηση απο εμένα και η αρχική λειτουργία της (με συνδεσεις φιάλης κτλ) είναι κάτι που τρομάζει -λόγω μηδενικής εμπειρίας- αλλά τα μαγαζιά που προσφέρουν συναρμολόγηση και επίδειξη έχουν τιμές ταβάνι... παρακαλώ για τις προτάσεις σας! Ευχαριστώ. ημουν και εγω παντελως ασχετος με το αθλημα μεχρι που ξεκινησα να διαβαζω αυτο το thread και οι επιλογες μου ηταν αυτες ακριβως που αναφερεις. κατεληξα στην spirit λογω της μεγαλυτερης επιφανειας ψησιματος απο την royal, οποια κ απο τις 2 να παρεις σιγουρα θα την ευχαριστηθεις!
tsiro7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Στα λεφτά που έχει τώρα η weber δεν αξίζει σε καμμία περίπτωση. Πας καρφί για broil king. Κάτοχος weber 310.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα