ritualistic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 18 λεπτά πριν, kyrios_patatas είπε Επικό αποτέλεσμα! Δώσε μας λίγες πληροφορίες για τη συνταγή και το ψήσιμο! Ψωμακι Σοβολος (με παραγγελια το βρισκεις) Μπιφτεκι Black Angus κιμας σκετος (μονο χοντρο αλατι - πιπερι αλλα καλες ποσοτητες) 2 φετες cheddar χοντροκομμενες 3 φετες bacon ντοματα κρεμμυδι (το ψηνω αυτο) πικλα μουσταρδα μαγιονεζα για το ψησιμο δεν εχει καμια ιδιαιτερη τεχνικη - το μπιφτεκι το ψηνει ο καθενας οπως θελει στους 200 βαθμους βαζω την ψησταρια - το ψωμακι το αλοιφω με βουτυρο και εξωτερικα για να ειναι πιο μαλακο και να γυαλιζει οπως βλεπουμε στις φωτο στο Insta 😄 το εχω κοψει το burger απεξω μετα απο αυτο και τα ειχα δοκιμασει ολα... Juicy, Μπαρμπεκιου, Just, Βurger Joint... σαν της Weber δεν εχει! 1
thomasIos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 28 λεπτά πριν, ritualistic είπε Ψωμακι Σοβολος (με παραγγελια το βρισκεις) Μπιφτεκι Black Angus κιμας σκετος (μονο χοντρο αλατι - πιπερι αλλα καλες ποσοτητες) 2 φετες cheddar χοντροκομμενες 3 φετες bacon ντοματα κρεμμυδι (το ψηνω αυτο) πικλα μουσταρδα μαγιονεζα για το ψησιμο δεν εχει καμια ιδιαιτερη τεχνικη - το μπιφτεκι το ψηνει ο καθενας οπως θελει στους 200 βαθμους βαζω την ψησταρια - το ψωμακι το αλοιφω με βουτυρο και εξωτερικα για να ειναι πιο μαλακο και να γυαλιζει οπως βλεπουμε στις φωτο στο Insta 😄 το εχω κοψει το burger απεξω μετα απο αυτο και τα ειχα δοκιμασει ολα... Juicy, Μπαρμπεκιου, Just, Βurger Joint... σαν της Weber δεν εχει! το ψήνεις στις μαντεμένιες σχάρες που έχει η συσκευή ( με το κενό ανάμεσα) ή βάζεις πλάκα ενιαία?
ritualistic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, thomasIos είπε το ψήνεις στις μαντεμένιες σχάρες που έχει η συσκευή ( με το κενό ανάμεσα) ή βάζεις πλάκα ενιαία? στις σχαρες το ψηνω, δεν εχω πλακα αν και καποια στιγμη θελω να παρω
thomasIos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 40 λεπτά πριν, ritualistic είπε στις σχαρες το ψηνω, δεν εχω πλακα αν και καποια στιγμη θελω να παρω μου λέγανε ότι η πλάκα ψήνει καλύτερα τα burgers
sndev Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 εξαρτάτε το κρεας. το blank angus λογο λίπους γίνετε καλύτερο στη σχαρα @ritualistic δοκίμασε την επόμενη φορα 1 να το κάνεις με μια καλή φετα κατσικίσιους τυριού (αυτο του τοστ οχι το επιτραπέζιο). στο angus το απογειώνει 1
Elderman_19730 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Συνάδελφοι, έχοντας αφιερώσει χρόνια και "πολλα" λεφτα σε τοπ bbq, (ισως πιο πολλα απο ότι σε gaming rigs) εχω να σας συμβουλέψω 1) στις broil king τα μαντέμια είναι μετριότατα και σκουριάζουν στην 4 ετια ενω πλην του καπακιου ολα τα υπολοιπα εχουν εγγυηση 2 χρονια και "υπαρχει λογος γιαυτο", η napoleon ειναι κορυφη αλλά με νευριαζει η κυματιστη σχάρα, οι weber ειναι πραγματικα υπερεκτιμημένες αλλά τουλάχιστον τα Burner τους κρατανε πολύ και κατανέμουν ισομερώς τη θερμότητα οπότε ειναι μάλλον η πιο λογικη επιλογη. 2) αν παρετε τα (πανακριβα) grillgrates (Ελλάδα μονο ο Γλυφαδιώτης https://bbq.gr/en/grill-grate τα φέρνει) απο αμερικη δεν θα ξαναψήσετε πουθενα αλλου, ουτε σχαρα ουτε inox, ουτε πλάκα, ουτε μαντεμι V προφιλ ουτε εμαγιε ουτε πέτρα ουτε τιποτα. Αλουμινιο δεν σκουριαζει ποτε, θερμοκρασιες λες και εχεις infrared, τα γυρνας αναποδα και εχεις υπεροχη πλακα. Και τελος κανουν ακομη και το φθηνοτερο bbq, ακομα και το καρβουνο, ακομα και την πιο ανιση θερμοτητα να μοιραστει ισομερως και να ψηνουν ομοιόμορφα. Δεν υπάρχουν απλώς! Επομένως παρτε ΟΤΙ βρειτε σε καλη προσφορα χωρις πολλα πολλα και χωρίς υπερ-αναλύσεις και απλα βαλτε grillgrate απο πανω. 3) Οι Γερμανοι που προαναφέρθηκαν έχουν κορυφαία γνωση στο bbq και πολυ δυνατες λύσεις. Στο bbq ειναι μιλια πιο μπροστα απο εμας. Οι αμερικάνοι-καναδοι παιρνουν τα parts απο Κινα και συναρμολογουν εκει. Ο νέος εξαγωγικος νομος Trump κανει τη BK Royal του χιλιάρικου να έρχεται στα 2 χιλιαρικα εδω. Κριμα δεν ειναι να πληρώσετε μεταφορικα-δασμους εξαγωγης άλλα τόσα? Infrared burner Μπορειτε να παρετε και απο αμαζον και να αντικαταστησετε το απλο μονοι σας αρκει να ταιριαζει μηκος και KW/BTU. 4) πράγματι τα smash burgers ειναι καλύτερα σε πλακα. (προσωπική γνώμη) Αυτα απο τον ηλικιωμένο γέροντα που έχει δώσει σε διάφορα bbq όλων των ειδων οσο ένα μικρό αμαξι στη ζωη του. ΥΓ εγω έχω πλέον μια κινέζικη που την έκανα μοντες μονος μου full stainless 304 food grade 18/10 όλη με cast stainless (χυτο ανοξείδωτο) burners όπως αυτα που βάζει η firemagic (απο Κινα) και ησύχασα. Δεν τρυπάνε ποτέ! έβαλα και ιδιοκατασκευη ceramic briquette flame tamers απο amazon + inox απο τον σιδερα της γειρονιάς εδω και τελειωσα. Δεν ξανα σκουριάζει τιποτα. Να ειστε καλα και καλα ψησιματα. 2 2
Peugeot208 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, ritualistic είπε Kαλημερες σε ολους Τι μας έκανες ρε μαστορα! Η coca cola light ετσι;
sndev Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Elderman_19730 είπε Συνάδελφοι, έχοντας αφιερώσει χρόνια και "πολλα" λεφτα σε τοπ bbq, (ισως πιο πολλα απο ότι σε gaming rigs) εχω να σας συμβουλέψω 1) στις broil king τα μαντέμια είναι μετριότατα και σκουριάζουν στην 4 ετια ενω πλην του καπακιου ολα τα υπολοιπα εχουν εγγυηση 2 χρονια και "υπαρχει λογος γιαυτο", η napoleon ειναι κορυφη αλλά με νευριαζει η κυματιστη σχάρα, οι weber ειναι πραγματικα υπερεκτιμημένες αλλά τουλάχιστον τα Burner τους κρατανε πολύ και κατανέμουν ισομερώς τη θερμότητα οπότε ειναι μάλλον η πιο λογικη επιλογη. 2) αν παρετε τα (πανακριβα) grillgrates (Ελλάδα μονο ο Γλυφαδιώτης https://bbq.gr/en/grill-grate τα φέρνει) απο αμερικη δεν θα ξαναψήσετε πουθενα αλλου, ουτε σχαρα ουτε inox, ουτε πλάκα, ουτε μαντεμι V προφιλ ουτε εμαγιε ουτε πέτρα ουτε τιποτα. Αλουμινιο δεν σκουριαζει ποτε, θερμοκρασιες λες και εχεις infrared, τα γυρνας αναποδα και εχεις υπεροχη πλακα. Και τελος κανουν ακομη και το φθηνοτερο bbq, ακομα και το καρβουνο, ακομα και την πιο ανιση θερμοτητα να μοιραστει ισομερως και να ψηνουν ομοιόμορφα. Δεν υπάρχουν απλώς! Επομένως παρτε ΟΤΙ βρειτε σε καλη προσφορα χωρις πολλα πολλα και χωρίς υπερ-αναλύσεις και απλα βαλτε grillgrate απο πανω. 3) Οι Γερμανοι που προαναφέρθηκαν έχουν κορυφαία γνωση στο bbq και πολυ δυνατες λύσεις. Στο bbq ειναι μιλια πιο μπροστα απο εμας. Οι αμερικάνοι-καναδοι παιρνουν τα parts απο Κινα και συναρμολογουν εκει. Ο νέος εξαγωγικος νομος Trump κανει τη BK Royal του χιλιάρικου να έρχεται στα 2 χιλιαρικα εδω. Κριμα δεν ειναι να πληρώσετε μεταφορικα-δασμους εξαγωγης άλλα τόσα? Infrared burner Μπορειτε να παρετε και απο αμαζον και να αντικαταστησετε το απλο μονοι σας αρκει να ταιριαζει μηκος και KW/BTU. 4) πράγματι τα smash burgers ειναι καλύτερα σε πλακα. (προσωπική γνώμη) Αυτα απο τον ηλικιωμένο γέροντα που έχει δώσει σε διάφορα bbq όλων των ειδων οσο ένα μικρό αμαξι στη ζωη του. ΥΓ εγω έχω πλέον μια κινέζικη που την έκανα μοντες μονος μου full stainless 304 food grade 18/10 όλη με cast stainless (χυτο ανοξείδωτο) burners όπως αυτα που βάζει η firemagic (απο Κινα) και ησύχασα. Δεν τρυπάνε ποτέ! έβαλα και ιδιοκατασκευη ceramic briquette flame tamers απο amazon + inox απο τον σιδερα της γειρονιάς εδω και τελειωσα. Δεν ξανα σκουριάζει τιποτα. Να ειστε καλα και καλα ψησιματα. επειδη εχουν περασει απο τα χερια μου τα grillgrate ξέρεις τι με προβληματίζει με αυτα? το αλουμίνιο. ψήνεις τρίβεις ξύνεις εκεί πάνω κ το τρως..
Elderman_19730 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εξαρταται τι σε ενοχλει. Αν σε ενοχλει να μη φας "υλικο" (οπως πχ στο τεφαλ τηγανι που απο το ξυσιμο τρως και λιγο τεφλον) αυτο δεν ισχυει γιατι ειναι χυτο. Αν σε ενοχλει που τρως τη μαυρίλα των προηγουμενων ψησιμάτων, τοτε το ιδιο ισχυει και με τις σχάρες. Οπως και αυτες πρεπει να τις καθαρίζεις. Δεν ξέρω αν κατάλαβα ακριβώς ποιο θέμα σε ενοχλεί. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από Elderman_19730
thomasIos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δηλαδή αντικαθιστάς τις ράγες με grillgrates? Και ψήνεις κατευθείαν πάνω τους;
Elderman_19730 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, thomasIos said: Δηλαδή αντικαθιστάς τις ράγες με grillgrates? Και ψήνεις κατευθείαν πάνω τους; H αντικαθιστας αν αγορασεις ιδιο ακριβως μηκος (βγαινει σε πολλα μηκη) ή απλα το βαζεις πανω στις υπαρχουσες σχαρες αν εισαι τεμπελης οπως εγω οποτε μπορεις και να το σερνεις. Ειναι και σε κομματια εγω εχω 2 ισια και 2 αναποδα "πλακα". Βαλε youtube ψαξτο, θα δεις πολλα. Για μένα η κορυφή ειναι να το βαλεις πανω απο απλο κάρβουνο ετσι για δοκιμη (στο βαρετο λαμαρινένιο bbq των 40 ευρω). Θα μεινεις χαζος! Κραταει την καπνα κανονικα σαν αρωμα, και δεν ξανα ανάβουν φλογες απο καμένο λιπος (επειδη αποκλειεται να σταξει λιπος να βρει την τρυπα να πεσει στα καρβουνα, και η φωτια να ξαναβρει την τρυπα πισω να ξαναβγει). Μαγικό! Πιστεψε με. Εδωσα 50 ευρω το καθε φύλλο και φοβομουν αλλα πραγματικα ειναι πολυ καλο. * προφανως ψήνεις πάνω τους! σχαρες ριγε ειναι και αυτες. Απλα δεν ειναι γαλβανιζε ή ινοξ αλλα ειναι χυτο αλουμινιο. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από Elderman_19730
skoudinio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα έχω ψήσει αρκετές φορές ψάρια αλλα αύριο θα ψήσω ένα μαγιάτικο 3 κιλα. Πέρα από τα κλασικά στεγνωμα καλό αλάτι λάδι τι άλλο να προσέξω? Να την βάλω 200 βαθμούς η τερμα? Τι θερμοκρασία να το βγάλω το ψάρι. Ευχαριστώ οολυ.
sndev Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Elderman_19730 είπε Εξαρταται τι σε ενοχλει. Αν σε ενοχλει να μη φας "υλικο" (οπως πχ στο τεφαλ τηγανι που απο το ξυσιμο τρως και λιγο τεφλον) αυτο δεν ισχυει γιατι ειναι χυτο. Αν σε ενοχλει που τρως τη μαυρίλα των προηγουμενων ψησιμάτων, τοτε το ιδιο ισχυει και με τις σχάρες. Οπως και αυτες πρεπει να τις καθαρίζεις. Δεν ξέρω αν κατάλαβα ακριβώς ποιο θέμα σε ενοχλεί. Δεν με "ενοχλεί" κατι , με προβληματίζει ειπα, και αυτό γτ το αλουμίνιο εχει αποδειχτεί ότι είναι καρκινογόνο κ δεν αποβάλετε από τον οργανισμο αλλά συσσωρευετε όπως ακριβός ειπες κ για τα τεφαλ ( κ γιαυτο τα χω πεταξει ολα). κατά τα αλλα επειδή σου πα εχω κ εγω ναι ηταν πολυ jet για ψήσιμο κ μάλιστα οταν τα πηρα( νομιζω 2016) τα άφησα κ τα κόψανε στο μέγεθος της τότε ψησταριας μου κ βολέψανε. ε μετα διάβασα αυτα για το αλουμίνιο κ τα χω κανει περα. αυτο με το χυτο που λες δε το γνώριζα τοτε κ δεν ξερω σιγουρα όταν το ξινης να καθαριστεί στο χυτο αλλουμινιο δεν φεύγουν μικροσοματιδια που πανε μετα στο φαγητό ?
Elderman_19730 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, sndev said: Δεν με "ενοχλεί" κατι , με προβληματίζει ειπα, και αυτό γτ το αλουμίνιο εχει αποδειχτεί ότι είναι καρκινογόνο κ δεν αποβάλετε από τον οργανισμο αλλά συσσωρευετε όπως ακριβός ειπες κ για τα τεφαλ ( κ γιαυτο τα χω πεταξει ολα). κατά τα αλλα επειδή σου πα εχω κ εγω ναι ηταν πολυ jet για ψήσιμο κ μάλιστα οταν τα πηρα( νομιζω 2016) τα άφησα κ τα κόψανε στο μέγεθος της τότε ψησταριας μου κ βολέψανε. ε μετα διάβασα αυτα για το αλουμίνιο κ τα χω κανει περα. αυτο με το χυτο που λες δε το γνώριζα τοτε κ δεν ξερω σιγουρα όταν το ξινης να καθαριστεί στο χυτο αλλουμινιο δεν φεύγουν μικροσοματιδια που πανε μετα στο φαγητό ? Αχα! Αναφέρεσαι προφανώς στο οτι το αλουμινιο με όξινα (ντοματες-λεμονια κλπ) αντιδρα και δεν ειναι υγιεινο! ναι δεν έχω κάποια απάντηση σε αυτό. Εμας σπιτι τα μισα τηγάνια-ταψια ειναι αλουμινένια γιατι η κυρα τα ανοξειδωτα τα βρισκει λεει "πολυ βαρια" στο χέρι (αντε κανε καβγα αν θες). Οπότε αν ειναι να πάθω κάτι... θα το παθω ετσι κι αλλιως απο τοσα τηγάνια-ταψια που ειναι επισης αλουμινιο. Τα περισσοτερα bbq-σχαρες ειναι λαμαρινα με εμαγιε οποτε ΠΟΛΥ χειροτερα να φας εμαγιε. Μας μένει μονο το food grade inox 304 που ειναι σουπερ ακριβο. Τι να πω? Το χυτο που ανέφερα εχει να κανει με το οτι δεν ειναι "στρωσεις" να ξεφλουδισει. Τωρα αν ειναι να τριψω, να ειναι η βουρτσα πιο σκληρη να βγαλει μικρο-ρινισμα, να ανακτευτει το ρινισμα με οξυ, να το καταπιω.... δεν ξερω. Υποθέτω τα παϊδακια-πανσέτες-λίπη είναι γκαραντι πιο σιγουρα να ψοφολογησω απο καρδια... οπότε εγω προσωπικα παιρνω το ρισκο του χυτου αλουμινιου. Πάντως νομίζω συμφωνείς οτι πλην αυτου, το grillgrate τα σπαει στο ψήσιμο! Καλή συνέχεια Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από Elderman_19730 3
sndev Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Elderman_19730 είπε Αχα! Αναφέρεσαι προφανώς στο οτι το αλουμινιο με όξινα (ντοματες-λεμονια κλπ) αντιδρα και δεν ειναι υγιεινο! ναι δεν έχω κάποια απάντηση σε αυτό. Εμας σπιτι τα μισα τηγάνια-ταψια ειναι αλουμινένια γιατι η κυρα τα ανοξειδωτα τα βρισκει λεει "πολυ βαρια" στο χέρι (αντε κανε καβγα αν θες). Οπότε αν ειναι να πάθω κάτι... θα το παθω ετσι κι αλλιως απο τοσα τηγάνια-ταψια που ειναι επισης αλουμινιο. Τα περισσοτερα bbq-σχαρες ειναι λαμαρινα με εμαγιε οποτε ΠΟΛΥ χειροτερα να φας εμαγιε. Μας μένει μονο το food grade inox 304 που ειναι σουπερ ακριβο. Τι να πω? Το χυτο που ανέφερα εχει να κανει με το οτι δεν ειναι "στρωσεις" να ξεφλουδισει. Τωρα αν ειναι να τριψω, να ειναι η βουρτσα πιο σκληρη να βγαλει μικρο-ρινισμα, να ανακτευτει το ρινισμα με οξυ, να το καταπιω.... δεν ξερω. Υποθέτω τα παϊδακια-πανσέτες-λίπη είναι γκαραντι πιο σιγουρα να ψοφολογησω απο καρδια... οπότε εγω προσωπικα παιρνω το ρισκο του χυτου αλουμινιου. Πάντως νομίζω συμφωνείς οτι πλην αυτου, το grillgrate τα σπαει στο ψήσιμο! Καλή συνέχεια οχι αναφέρομαι ξεκάθαρα στο οτι οταν τα ξύνεις χανουν υλικο όπως όλα τα προϊόντα και οτι το αλουμίνιο είναι κλάσης πιο καρκινογόνο γτ δε το αποβάλει ο οργανισμος κ τα αποθηκεύει στους λεμφαδενες οι οποίοι πανε σε ολο το ανθρώπινο σύστημα. το αν θα φυγουμε απο χοληστερίνη κ λίπη είναι αλλη ιστορία αλλά είτε ψήνεις σε ξυλα ειτε σε κλιβανο το ιδιο λιπος θα φας. κοίτα το grillgrate οντος ειναι καλο στο ψήσιμο βγάζει ανω του καλου αποτέλεσμα με πολύ βολική χρήση ελαφρυ βαλε βγαλε πλύσιμο ,με συνοδεύσανε 1μιση χρόνο ψησίματος αλλά ως εκεί. σιγουρα ειναι κλασεις ανώτερα απο τις σχάρες που δίνουν οι no name αλλα δεν ειναι μαντεμι και δε μιλάω για τα κινεζικα μαντέμια αλλα lodge κ παρεμφερει. Ομως θα σου πω κατι για το κοστος. μια no name καλή εχει καμία 300αρα βαλε κ 200 ε grillgrate πας σε μια weber που οι σχάρες της, σχοραμε επειδή τις εχω είναι καλύτερη απο grillgrate στο ψήσιμο αλλα οχι τόσο εύκολη στο καθάρισμα. οι grillgrade δε κρατάνε επίσης θερμοκρασία στο άνοιξε κλίσε στις κορυφες όπως τα καλα μαντέμια που προσωπικά το "ζητάω". για τη θερμοκρασία ναι τη μοιράζουν αλλά όχι τόσο πολύ οσο διαφημίζουν κ το ειχα μετρήσει με θερμόμετρο lazer. αυτό εχει να κανει κυρίως με τη ψησταριά. επίσης να σου αναφέρω καθώς δεν είσαι ο μονος που πετας λευτα σε bbq οτι ναι εχεις δικιο απο το να αλλάζεις ψησταριά οικονομικά καλυτέρα να παρεις τα grillgrate αλλα..! όπως εχω γράψει ξανα https://www.insomnia.gr/forums/topic/421368-ψησταρια-υγραεριου/?do=findComment&comment=57956786 τις χρησιμοποιώ για ηλεκτρόλυση στα μαντέμια μου και ξέρεις τι? έχουν διαλυθεί κομμάτια του από την χημική αντίδραση που συμαινει ότι δεν είναι και τοσο καλο αλουμίνιο η δεν είναι στο 100% του αρα σίγουρα φεύγει κ στο τρίψιμο κ προσωπικά εμενα με ανχωνει να καταλήγει στο πιάτο μου! και για να μην παρεξηγειθω για τα μαντέμια επειδή το χω αναφέρει πολακης πλέον (κανα 3μηνο) εχω μια μονοκόμματη σχαρα inox χειροποίητη "δωρο" του πεθερου στη κορη του κ με εχει καταβολέψει. ομως κ παλι θα ξαναπω σαν τις σχάρες μαντεμιού weber k broil king (ανω των 700σιων) (και νε σκουριάζουν στη 3ετια κ κάνουν 80 ε οι καινούριες) δεν εχει στο ψησιμο. στην ευκολια ναι grillgrade k inox αλλά είμαι σε μια ηλικία που με τρομάζουν οι "Αρρωστιες". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα