Ψιτ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφαιρείς το πολύ λίπος από το tri tip. Από το 0:23 και μετά: Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από Ψιτ βιντεο 1 2
tarantules Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καμιά ιδέα για το πως κάνετε καθαρισμό στις πλάκες ψησίματος υπάρχει; Πήρα την Campigaz 2 Series Classic LX , και επειδή οι πλάκες ψησίματος ήταν τρυπητές και έπεφταν τα λίπη στις εστίες και άρπαζαν φωτιά , αγόρασα μια μαντεμένια πλάκα χωρίς τρύπες την οποία δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά φαντάζομαι οτι θα είναι δύσκολη στον καθαρισμό. Κάπου είδα ένα βίντεο οτι στο μαντέμι απαγορεύεται να ρίξεις πάνω οτιδήποτε χημικό καθαριστικό επειδή έχει πόρους που απορροφάει το οτιδήποτε βάλεις πάνω.Εσείς πως κάνετε καθαρισμό στις σχάρες σας; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από tarantules
invisiblesurfer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 23 ώρες πριν, sot_pal είπε Η Κεντον απο Leroy παντως είναι σχεδον ίδια με αυτη την Landmann. Μαλλον κατασκευαζουν φασον ολα τα μερη και κολανε διαφορετικο λογοτυπο της εταιριας.. Απείρως ευκολότερο καθάρισμα από την Broil King μου...
sndev Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 σωστά τα λες αλλά πρόσθεσε και το απείρως χειρότερη διαχείριση στο ψήσιμο
tsiro7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Η τελευταία τέτοια που είχα ενώ ήταν τίμια όταν φυσαγε ειδικά το χειμώνα, δεν ανέβαζε θερμοκρασία με τπτ και έβλεπες την φλόγα να τρεμοπαιζει, έμπαζε από παντού ο αέρας λόγω κατασκευής. 2
sndev Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 κατι άσχετο σε σχεση με τα κρεατα. για οσους φτιάχνουν σπανακόπιτες κρεατόπιτες κτλ κτλ δοκιμαστεί τα τελευταία 15 λεπτά να το τελειώσετε στη ψησταριά στους 180 -200 ε αντί στο φούρνο. εχω κανει 3ς δοκιμές κ οι πιτες γινοντε πολύ πιο τραγάνες με λιγότερη υγρασία 1
plasTOST Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, sndev είπε κατι άσχετο σε σχεση με τα κρεατα. για οσους φτιάχνουν σπανακόπιτες κρεατόπιτες κτλ κτλ δοκιμαστεί τα τελευταία 15 λεπτά να το τελειώσετε στη ψησταριά στους 180 -200 ε αντί στο φούρνο. εχω κανει 3ς δοκιμές κ οι πιτες γινοντε πολύ πιο τραγάνες με λιγότερη υγρασία Έχει ψήσει ολόκληρη πίτα? Λέω κάποια στιγμή να το δοκιμάσω Ερώτηση από τους κατόχους spirit II 310. Πόσο σας κρατάει η μπουκάλα σε ώρες. Διάβασα παραπάνω το κείμενο, αλλά η κατανάλωση που αναφέρει στο αυτοκόλλητο (7,7) είναι στο full και οι 3 καυστήρες ή ο καθένας?
ritualistic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 25 λεπτά πριν, sndev είπε κατι άσχετο σε σχεση με τα κρεατα. για οσους φτιάχνουν σπανακόπιτες κρεατόπιτες κτλ κτλ δοκιμαστεί τα τελευταία 15 λεπτά να το τελειώσετε στη ψησταριά στους 180 -200 ε αντί στο φούρνο. εχω κανει 3ς δοκιμές κ οι πιτες γινοντε πολύ πιο τραγάνες με λιγότερη υγρασία βαζεις το ταψι μεσα με τον μεσαιο καυστηρα κλειστο ? γιατι δεν δοκιμαζεις να την ψησεις ολη την ωρα στην ψησταρια ? εχω και εγω μια χαζη μαλλον ερωτηση... οταν θελω να ψησω πχ 3-4 καλαμακια και 2 πιτες, μπορω να δουλεψω με 1-2 καυστηρες ανοιχτους η παντα πρεπει να ειναι κ οι 3 αναμμενοι ? ως τωρα τους αναβω ολους...
sndev Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, plasTOST είπε Έχει ψήσει ολόκληρη πίτα? Λέω κάποια στιγμή να το δοκιμάσω 7 λεπτά πριν, ritualistic είπε βαζεις το ταψι μεσα με τον μεσαιο καυστηρα κλειστο ? γιατι δεν δοκιμαζεις να την ψησεις ολη την ωρα στην ψησταρια ? εχω και εγω μια χαζη μαλλον ερωτηση... οταν θελω να ψησω πχ 3-4 καλαμακια και 2 πιτες, μπορω να δουλεψω με 1-2 καυστηρες ανοιχτους η παντα πρεπει να ειναι κ οι 3 αναμμενοι ? ως τωρα τους αναβω ολους... όχι δε το εχω επιχείρησει ολόκληρο ψήσιμο καθώς φοβάμαι το πατο μη καει καθώς μπορεί να λέει ο κάδος 200 αλλά στις σχάρες παίζουν 250-300 βαθμοί. αυτο που δοκίμασα είναι φούρνο αλλά αντί για 45 λεπτά 30 λεπτά στο φούρνο κ μετα στη ψησταριά για κανα 10λεπτο 15λεπτο ακομα. στο φυλο εχει τρομερή διαφορά κ πιο νόστιμο αποτέλεσμα. κοίταχτε τι παίζει.. το αεριο απο τη φυση του εχει τη ταση να καίει ολη την υγρασία από τα φαγητά οπότε ένα εξολοκλήρου ψήσιμο τροφίμων εκεί που πρέπει να έχουν μια υποτυπώδη υγρασία εσωτερικα θα θελει πολύ προσοχή μη γίνει άχυρο. οποτε βαριεμαι να ασχοληθω για κατι που θα με κανει να θυμώσω με το αποτέλεσμα🤣 το καλυτερο αποτέλεσμα το πέτυχα εχωντας κάψει full επιασε 250 έκλεισα το μεσαίο κ τους 2 ακριανούς τέρμα χαμηλά κ βγήκε εσωτερικά όπως πρέπει δεμενη κ εξωτερικά πολύ τραγανή χωρίς να χει πιάσει ο πατος για τα σουβλάκια ναι μπορείς κ με 2 εγώ έτσι το κανω, αλλα αν ξέρεις παιζει ρολο και η εξωτερική θερμοκρασία. το χειμώνα με ψοφοκρυο επειδή δε κραταει θερμοκρασία ευκολά κ ανοιγοκλεινεις για γυρισμα ίσως χρειαζετε κ ο τριτος ομως 3/4 φορες μπορείς κ με τους 2 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από sndev 1
ritualistic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, sndev είπε για τα σουβλάκια ναι μπορείς κ με 2 εγώ έτσι το κανω, αλλα αν ξέρεις παιζει ρολο και η εξωτερική θερμοκρασία. το χειμώνα με ψοφοκρυο επειδή δε κραταει θερμοκρασία ευκολά κ ανοιγοκλεινεις για γυρισμα ίσως χρειαζετε κ ο τριτος ομως 3/4 φορες μπορείς κ με τους 2 δεν ξερω μπορει να ειναι κ λαθος γιατι εκει που εχεις 3 καυστηρες να δουλευουν στο μινιμουμ μετα βαζεις 2 να δουλευουν πιο δυνατα οποτε ισως και να μην κερδιζεις σε οικονομια τοσο και να χανεις σε ποιοτητα ψησιματος Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από ritualistic
sndev Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 αν το κάνεις για οικονομία κλαιν μην το σκευτεσαι καν ο χρονος ψησίματος vs της έντασης θα είναι μια η άλλη 1
Zer0cooL1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σε ολους. Παρακολουθω οσο μπορω αυτο το ξεχειλωμενο θρεντ και εχω ορισμενες αποριες ως εντελως νεος στο χωρο του ψησιματος με υγραεριο... Κοιταω λοιπον για μια ψησταρια υγραεριου, αρχικα με μπατζετ εως 200 αλλα διαβαζοντας και καταλαβαινοντας περισσοτερα , σχεδον πειστηκα οτι δε φτανουν. Και λεω σχεδον γιατι οι περισσοτεροι προτεινετε Broil & Weber ,ισως ομως να εχετε εντρυφησει πολυ περισσοτερο απο τον μεσο οικογενειαρχη ψηστη που θα ψησει κατα μεσο ορο 1 το πολυ 2 φορες την εβδομαδα. Αρα σιγουρα η Mercedes ειναι καλυτερη και σε ποιοτητα υλικων και σε ανεση απ οτι ενα Scoda πχ, αλλα αν η καθημερινη του χρηση ειναι περιορισμενη, αξιζει κανεις να δωσει διπλασια χρηματα??? (1 ερωτημα) Απ την αλλη συνηθιζω να κοιταζω κριτικες χρηστων πριν αγορασω το οτιδηποτε. Στο σκρουτζ λοιπον τις περισσοτερες (και θετικοτατες κιολας) κριτικες τις εχουν οι Vanyward (Majesty S & 4207S ) και οχι οι επωνυμες Weber & Broil.... Μπορει καποιος να μου εξηγησει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ καποιος να παρει αυτες εναντι μιας εισαγωγικης Weber Η Broil King που θα δωσει και παραπανω χρηματα και με χειροτερα χαρ/κα ( μικροτεροι καυστηρες, μικροτερη πλακα κτλ...)??? Ειναι τοσο σημαντικα (θα τα καταλαβει ο ΜΕΣΟΣ χρηστης) η ποιοτητα των υλικων και η στιβαροτητα της κατασκευης, που υποτιθεται ΔΕΝ εχουν οι "μη επωνυμες" ??? Ποσο αραγε % (και σε αυτο το καταναλωτικο προιοιν) πληρωνουμε τη μαρκα και το καλυτερο promotion ??? Σιγουρα οταν πληρωνεις κατι επωνυμο "οφειλεις" να υπερασπιστεις την αγορα σου και να πεισεις τον εαυτο σου οτι ειναι το καλυτερο για τα χρηματα που διεθεσες....Ειναι ομως ετσι? Θα εκανες τη δουλεια σου και με κατι οχι τοσο επωνυμο και ακριβο...? Σκεψεις διασπαρτες κανω αφου ακομα δεν εχω καταληξει, αν και σχεδον παντα θελω να παιρνω vfm προιοντα (που συνηθως ΔΕΝ ειναι τα ακρως επωνυμα!) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από Zer0cooL1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Επιγραμματικά, σε επώνυμη πας στα 10χρόνια εγγύηση. Αν χαλάσει κάτι θα βρίσκεις ανταλλακτικά για πολλά χρόνια. Σε μη επώνυμη αν χαλάσει κάτι, τρέχα γύρευε. Επίσης η μη επώνυμη στα 3-4 χρόνια θα έχει λογικά σκουριάσει και θα είναι για αλλαγή. Αν πας στη λογική παίρνω φθηνή και όταν χαλάσει την αλλάζω με άλλη φθηνή και έχω πάντα καινούρια, να ξέρεις ότι θα χάσεις σε ποιότητα ψησίματος. Θα έχεις τελείως διαφορετική θερμοκρασία σε διάφορα σημεία πάνω στη σχάρα. Επίσης θα χάνει από παντού θερμοκρασία και όπως είπαν τα παιδιά πιο πίσω το χειμώνα δεν θα ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα. Λογικό να έχουν πολλές κρητικές στο skroutz, μιας και τις αγοράζουν πιο εύκολα. 4
Zer0cooL1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Επιγραμματικά, σε επώνυμη πας στα 10χρόνια εγγύηση. Αν χαλάσει κάτι θα βρίσκεις ανταλλακτικά για πολλά χρόνια. Σε μη επώνυμη αν χαλάσει κάτι, τρέχα γύρευε. Επίσης η μη επώνυμη στα 3-4 χρόνια θα έχει λογικά σκουριάσει και θα είναι για αλλαγή. Αν πας στη λογική παίρνω φθηνή και όταν χαλάσει την αλλάζω με άλλη φθηνή και έχω πάντα καινούρια, να ξέρεις ότι θα χάσεις σε ποιότητα ψησίματος. Θα έχεις τελείως διαφορετική θερμοκρασία σε διάφορα σημεία πάνω στη σχάρα. Επίσης θα χάνει από παντού θερμοκρασία και όπως είπαν τα παιδιά πιο πίσω το χειμώνα δεν θα ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα. Λογικό να έχουν πολλές κρητικές στο skroutz, μιας και τις αγοράζουν πιο εύκολα. Αντε με την εγγυηση να το καταλαβω (εν μερει γιατι σιγουρα θα υπαρχουν και ψιλα γραμματα οπως με ολες τις εγγυησεις για κακη χρηση)... Η ποιοτητα ψησιματος αν ηταν χαλια σε αυτες, τοτε δε θα ειχαν και χαλια κριτικες απο τους χρηστες ? Σαν να ρωταω ο οδηγος του scoda εχει παραπονο απ το αυτοκινητο για συγκεκριμενη χρηση...???Οσον αφορα τις θεροκρασιες που ανεβαζουν κανεις δεν παραπονεθηκε! Δεν διαφωνω σε αυτα που λες απαραιτητα απλα προσπαθω να καταλαβω τι τελικα αξιζει και τι οχι (αν και φανταζομαι ειναι πολυ σχετικο και αυτο) Να προσθεσω δε οτι υπαρχει και κριτικη χρηστη που ειχε Broil King και αγορασε Majesty, και εμεινε εκπληκτος απ την ποιοτητα και την επιδοση της (σιγουρα οι αποψεις αυτων που εχουν κανει χρηση αρκετων ψησταριων ειναι ιδιαιτερα σημαντικη απο καποιον που χρησιμοποιει μονο τη δικη του...) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από Zer0cooL1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα