Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2199

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
12 ώρες πριν, alimentas είπε

Καλα ρε αλητες εχουμε ανταλαξει τοσες συνταγες,ειστε απο ΝΑΞΟ κ δεν λετε τιποτα???? Απο Κωμιακη ειμαι εγω.

"Γεια σας παιδιά, είμαι ο Φάνης, ψάχνω ψησταριά, είμαι από Νάξο και είμαι λιβαδιτης" χαχαχα 

  • Like 4
Δημοσ.

Να κανω έναν απολογισμό για τη Monarch 340.. Εξαιρετικά ψησιματα... Πολύ καλές θερμοκρασίες... Κρατάει καλά την θερμοκρασία.. Ψουμερα κρέατα. Όσο αναφορά το πλαϊνό μάτι δεν αξίζει καν... Ειλικρινά το μετάνιωσα.. Με το ζόρι πατάτα τηγανιτη. Μην σχολιάσω για γαυρο καλαμάρι... Ξεχάστε το... Πρέπει να βρω μια λύση για καλό μάτι δυνατό.. 

  • Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannislazy είπε

Καλή Κυριακή σε όλους. επίσημη πρεμιέρα σήμερα με κόσμο στις εξέδρες να ζητωκραυγαζουν die Covid die

 

Ωραίος! Από την αρχή της έδωσε και κατάλαβε! Πώς ήταν το αποτέλεσμα; Τα επόμενα θα είναι ακόμα καλύτερα και όσο την μαθαίνεις τόσο θα καλυτερεύουν ακόμα περισσότερο.

Φιλική συμβουλή, μην βάζεις τόσο λάδι στα κρέατα πριν τα ψησεις γιατί θα γίνει φλογοβόλο, είναι τρομερά εύφλεκτο το ελαιόλαδο!

  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Πλέον η σειρά freestyle έχει ανεβεί και στο επίσημο γερμανικό site

https://www.napoleon.com/en/de/barbecues/products/gas-grills/freestyle-series

Έχουν ενδιαφέρον πάντως. Μακάρι να τις φέρει και η ελληνική αντιπροσωπεία.

Φθηνότερες αλλά με μείωση της εγγύησης κατα 5 χρόνια (10 σε αυτές). Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις διαφορές με τις υπάρχουσες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gdeli είπε

Ωραίος! Από την αρχή της έδωσε και κατάλαβε! Πώς ήταν το αποτέλεσμα; Τα επόμενα θα είναι ακόμα καλύτερα και όσο την μαθαίνεις τόσο θα καλυτερεύουν ακόμα περισσότερο.

Φιλική συμβουλή, μην βάζεις τόσο λάδι στα κρέατα πριν τα ψησεις γιατί θα γίνει φλογοβόλο, είναι τρομερά εύφλεκτο το ελαιόλαδο!

αυτή τη φορά δεν στέγνωσε τπτ. όλα άψογα. Τα κρεατκά τα ετοίμασε η πεθερά μου με το λάδι λες και έφτιαχνε φασολάκια. Ολά καλά πήγαν, μόνο αυτή η δεξιά κάτω με ταλαιπώρησε αλλά όχι σε βαθμό που να ανησυχήσω. Βοηθάει που ίσως στις Ναπόλεον τα sear plates είναι σε επίπεδα και ενδιάμεσα των καυστήρων. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω παϊδάκια να δω. 

Είναι η 1η μου επαφή με αέριο και ακόμη είμαι φοβισμένος. 

Τις μαντεμένιες σχάρες, τις συντηρείτε μετά από κάθε ψήσιμο? Εγώ μέχρι στιγμής, μετά από κάθε ψησιμό (τα 2 που έκανα), εφάρμοσα πυρόλυση-τριψιμο-λάδωμα-άναμα. Υπερβολή?

Επεξ/σία από giannislazy
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, giannislazy είπε

Τις μαντεμένιες σχάρες, τις συντηρείτε μετά από κάθε ψήσιμο? Εγώ μέχρι στιγμής, μετά από κάθε ψησιμό (τα 2 που έκανα), εφάρμοσα πυρόλυση-τριψιμο-λάδωμα-άναμα. Υπερβολή?

Εγώ για οικονομία καυσίμου, μόλις τελειώσω το μαγειρεμένα την σβήνω και αφήνω τη σχάρα με τα λίπη από τα ψητά μέχρι τν επόμενη φορά. Μετά όταν θέλω να ξαναψησω την αφήνω να ζεσταθεί και τρίβω με τη βούρτσα να φύγουν τα καμμένα πριν υπολείμματα από το προηγούμενο ψήσιμο. Μία στις είκοσι, λαδωνω και τη σχάρα αφού την τρίψω να είναι καθαρή πρώτα.

Σωστό ή λάθος, δεν ξέρω, εγώ έτσι το κάνω.

  • Like 3
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, giannislazy είπε

αυτή τη φορά δεν στέγνωσε τπτ. όλα άψογα. Τα κρεατκά τα ετοίμασε η πεθερά μου με το λάδι λες και έφτιαχνε φασολάκια. Ολά καλά πήγαν, μόνο αυτή η δεξιά κάτω με ταλαιπώρησε αλλά όχι σε βαθμό που να ανησυχήσω. Βοηθάει που ίσως στις Ναπόλεον τα sear plates είναι σε επίπεδα και ενδιάμεσα των καυστήρων. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω παϊδάκια να δω. 

Είναι η 1η μου επαφή με αέριο και ακόμη είμαι φοβισμένος. 

Τις μαντεμένιες σχάρες, τις συντηρείτε μετά από κάθε ψήσιμο? Εγώ μέχρι στιγμής, μετά από κάθε ψησιμό (τα 2 που έκανα), εφάρμοσα πυρόλυση-τριψιμο-λάδωμα-άναμα. Υπερβολή?

Δεν αφήνουμε πεθερές γυναίκες κτλ να μπλέκονται στο ψήσιμο, αυτά είναι τα αποτελέσματα 😛

Με πυρόλυση τρίψιμο είσαι μια χαρά για το κάθε ψήσιμο.

Προσοχή με τα παιδάκια γιατί είναι πολύ λιπαρά μπορεί να κάνουν αρκετά flares, μάλλον δεν θα χρειαστούν καθόλου λαδι

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έκανα μια δοκιμή. Μισά κεμπάπ στην σχάρα μισά στο πλατό. 

Εγινε ένας χαμός από κάπνα και από τα δυο, αλλά αυτά στο πλατό ήταν ποιό καλά αφού οι ανακλαστήρες δεν είχαν σταγόνα λάδι και καθόλου αναφλέξεις. 

 

 

1616356003094.jpg

Επεξ/σία από costas_
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, costas_ είπε

Σήμερα έκανα μια δοκιμή. Μισά κεμπάπ στην σχάρα μισά στο πλατό. 

Εγινε ένας χαμός από κάπνα και από τα δυο, αλλά αυτά στο πλατό ήταν ποιό καλά αφού οι ανακλαστήρες δεν είχαν σταγόνα λάδι και καθόλου αναφλέξεις. 

 

 

1616356003094.jpg

Διαφορά στη γεύση είδες?

Δημοσ.

Είναι ποιό νόστιμα από το πλατό διότι τηγανίζονται στο λίπος τους ενώ στην σχάρα είναι ποιό στεγνά. 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...