villasg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Εχουμε αποψη για ENDERS ?? https://el.enders-outdoor.com/product-category/psistaries/psistaries-ugraeriou/ 1
ilpapacha Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 24 λεπτά πριν, villasg είπε Εχουμε αποψη για ENDERS ?? https://el.enders-outdoor.com/product-category/psistaries/psistaries-ugraeriou/ Είχε ρωτήσει και πιο παλιά ένα άλλο παιδί. Δεν γνωρίζω, αν τελικά προχώρησε σε αγορά ο φίλος του, που αναφέρει.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, alimentas είπε Καλα ρε αλητες εχουμε ανταλαξει τοσες συνταγες,ειστε απο ΝΑΞΟ κ δεν λετε τιποτα???? Απο Κωμιακη ειμαι εγω. "Γεια σας παιδιά, είμαι ο Φάνης, ψάχνω ψησταριά, είμαι από Νάξο και είμαι λιβαδιτης" χαχαχα 4
giannislazy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Καλή Κυριακή σε όλους. επίσημη πρεμιέρα σήμερα με κόσμο στις εξέδρες να ζητωκραυγαζουν die Covid die 9
koklas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Να κανω έναν απολογισμό για τη Monarch 340.. Εξαιρετικά ψησιματα... Πολύ καλές θερμοκρασίες... Κρατάει καλά την θερμοκρασία.. Ψουμερα κρέατα. Όσο αναφορά το πλαϊνό μάτι δεν αξίζει καν... Ειλικρινά το μετάνιωσα.. Με το ζόρι πατάτα τηγανιτη. Μην σχολιάσω για γαυρο καλαμάρι... Ξεχάστε το... Πρέπει να βρω μια λύση για καλό μάτι δυνατό.. 4
ilpapacha Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Πλέον η σειρά freestyle έχει ανεβεί και στο επίσημο γερμανικό site https://www.napoleon.com/en/de/barbecues/products/gas-grills/freestyle-series Έχουν ενδιαφέρον πάντως. Μακάρι να τις φέρει και η ελληνική αντιπροσωπεία.
gdeli Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, giannislazy είπε Καλή Κυριακή σε όλους. επίσημη πρεμιέρα σήμερα με κόσμο στις εξέδρες να ζητωκραυγαζουν die Covid die Ωραίος! Από την αρχή της έδωσε και κατάλαβε! Πώς ήταν το αποτέλεσμα; Τα επόμενα θα είναι ακόμα καλύτερα και όσο την μαθαίνεις τόσο θα καλυτερεύουν ακόμα περισσότερο. Φιλική συμβουλή, μην βάζεις τόσο λάδι στα κρέατα πριν τα ψησεις γιατί θα γίνει φλογοβόλο, είναι τρομερά εύφλεκτο το ελαιόλαδο! 2
plextis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Πλέον η σειρά freestyle έχει ανεβεί και στο επίσημο γερμανικό site https://www.napoleon.com/en/de/barbecues/products/gas-grills/freestyle-series Έχουν ενδιαφέρον πάντως. Μακάρι να τις φέρει και η ελληνική αντιπροσωπεία. Φθηνότερες αλλά με μείωση της εγγύησης κατα 5 χρόνια (10 σε αυτές). Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις διαφορές με τις υπάρχουσες.
giannislazy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gdeli είπε Ωραίος! Από την αρχή της έδωσε και κατάλαβε! Πώς ήταν το αποτέλεσμα; Τα επόμενα θα είναι ακόμα καλύτερα και όσο την μαθαίνεις τόσο θα καλυτερεύουν ακόμα περισσότερο. Φιλική συμβουλή, μην βάζεις τόσο λάδι στα κρέατα πριν τα ψησεις γιατί θα γίνει φλογοβόλο, είναι τρομερά εύφλεκτο το ελαιόλαδο! αυτή τη φορά δεν στέγνωσε τπτ. όλα άψογα. Τα κρεατκά τα ετοίμασε η πεθερά μου με το λάδι λες και έφτιαχνε φασολάκια. Ολά καλά πήγαν, μόνο αυτή η δεξιά κάτω με ταλαιπώρησε αλλά όχι σε βαθμό που να ανησυχήσω. Βοηθάει που ίσως στις Ναπόλεον τα sear plates είναι σε επίπεδα και ενδιάμεσα των καυστήρων. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω παϊδάκια να δω. Είναι η 1η μου επαφή με αέριο και ακόμη είμαι φοβισμένος. Τις μαντεμένιες σχάρες, τις συντηρείτε μετά από κάθε ψήσιμο? Εγώ μέχρι στιγμής, μετά από κάθε ψησιμό (τα 2 που έκανα), εφάρμοσα πυρόλυση-τριψιμο-λάδωμα-άναμα. Υπερβολή? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από giannislazy
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 35 λεπτά πριν, giannislazy είπε Τις μαντεμένιες σχάρες, τις συντηρείτε μετά από κάθε ψήσιμο? Εγώ μέχρι στιγμής, μετά από κάθε ψησιμό (τα 2 που έκανα), εφάρμοσα πυρόλυση-τριψιμο-λάδωμα-άναμα. Υπερβολή? Εγώ για οικονομία καυσίμου, μόλις τελειώσω το μαγειρεμένα την σβήνω και αφήνω τη σχάρα με τα λίπη από τα ψητά μέχρι τν επόμενη φορά. Μετά όταν θέλω να ξαναψησω την αφήνω να ζεσταθεί και τρίβω με τη βούρτσα να φύγουν τα καμμένα πριν υπολείμματα από το προηγούμενο ψήσιμο. Μία στις είκοσι, λαδωνω και τη σχάρα αφού την τρίψω να είναι καθαρή πρώτα. Σωστό ή λάθος, δεν ξέρω, εγώ έτσι το κάνω. 3
imr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 35 λεπτά πριν, giannislazy είπε αυτή τη φορά δεν στέγνωσε τπτ. όλα άψογα. Τα κρεατκά τα ετοίμασε η πεθερά μου με το λάδι λες και έφτιαχνε φασολάκια. Ολά καλά πήγαν, μόνο αυτή η δεξιά κάτω με ταλαιπώρησε αλλά όχι σε βαθμό που να ανησυχήσω. Βοηθάει που ίσως στις Ναπόλεον τα sear plates είναι σε επίπεδα και ενδιάμεσα των καυστήρων. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω παϊδάκια να δω. Είναι η 1η μου επαφή με αέριο και ακόμη είμαι φοβισμένος. Τις μαντεμένιες σχάρες, τις συντηρείτε μετά από κάθε ψήσιμο? Εγώ μέχρι στιγμής, μετά από κάθε ψησιμό (τα 2 που έκανα), εφάρμοσα πυρόλυση-τριψιμο-λάδωμα-άναμα. Υπερβολή? Δεν αφήνουμε πεθερές γυναίκες κτλ να μπλέκονται στο ψήσιμο, αυτά είναι τα αποτελέσματα 😛 Με πυρόλυση τρίψιμο είσαι μια χαρά για το κάθε ψήσιμο. Προσοχή με τα παιδάκια γιατί είναι πολύ λιπαρά μπορεί να κάνουν αρκετά flares, μάλλον δεν θα χρειαστούν καθόλου λαδι 1
costas_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα έκανα μια δοκιμή. Μισά κεμπάπ στην σχάρα μισά στο πλατό. Εγινε ένας χαμός από κάπνα και από τα δυο, αλλά αυτά στο πλατό ήταν ποιό καλά αφού οι ανακλαστήρες δεν είχαν σταγόνα λάδι και καθόλου αναφλέξεις. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από costas_
skskre Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, costas_ είπε Σήμερα έκανα μια δοκιμή. Μισά κεμπάπ στην σχάρα μισά στο πλατό. Εγινε ένας χαμός από κάπνα και από τα δυο, αλλά αυτά στο πλατό ήταν ποιό καλά αφού οι ανακλαστήρες δεν είχαν σταγόνα λάδι και καθόλου αναφλέξεις. Διαφορά στη γεύση είδες?
costas_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Είναι ποιό νόστιμα από το πλατό διότι τηγανίζονται στο λίπος τους ενώ στην σχάρα είναι ποιό στεγνά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα